![]() |
Byłem przed chwilą po bilet,troche ludzi sie tam kręci nie ma kolejek lecz jak ktoś odchodzi to następny dochodzi i tak w kółko.
|
ja mam pytanie następującej treści : czy chcąc kupić bilet przed meczem (2h przed) mogę go sobie gdzieś załadować na kartę kibica czy muszę kupować papierowy?
|
Tylko bilet papierowy
|
ja mam takie pytanie.znajomy z bytomia chce wybrac sie na mecz Wisla-Polonia jednak nei jest kibicem poloni i chcialby isc na sektor wislacki czy przy sprzedazy beda sprawdzac dowod osobisty?? sorki za moze banalne pytanie ale niespotkalem sie z odpowiedzia na podobne pytanie.
|
nie nic nie trzeba podchodzisz pod kase na stadionie(najlepiej 2 h przed meczem) i prosisz o bilecik płacisz kobita ci sprzedaje tyle
Cytat:
Edit: napisałem wczoraj emaila o te bilety i odpisali, że jest jeszcze dużo i także na sektor D. Sprzedarz bedzie prowadzona do rozpoczęcia meczu |
Zaniżanie frekwencji denerwuje.. A ostatnio juz mnie dobil onet i przeglad sportowy. Otoz na onecie pisalo ze na meczu Homel-Legia bylo 2,5 tys widzow, a w przegladzie.. Uwaga 8tys.. CZy to jest normalne..? Czemu pajace nie podaja faktycznego stanu..;/ To przyklad Legii, ale na Wisle tak jest praktycznie po kazdym meczu, przynajmniej 2 tys zawsze urywaja..
|
spokojnie zobaczymy dziś ile pójdzie wjsciówek mam nadzieje ze wszystkie i zobaczymy jaką podadzą frekwencje na dziejszym meczu
TYLKO WISŁA |
Barcelona w Krakowie
Witam.
Ze względu na to, iż jestem przekonany o awansie Wisły do III rundy el. Ligi Mistrzów, chciałem zapytać o dostępność biletów na rewanżowy mecz z BArceloną. W jaki sposób można zdobyć bilety?? Wiem, że zainteresowanie będzie ogromne, ale wg was jaka jest najpewniejsza droga zdobycia bieltów?? Dodam, że nie jestem z Krakowa i nie mam karty kibica. POzdrawiam i dzieki za odpowiedz |
Najpewniejsza jest taka, żeby ustawić się w kolejce z kilkanaście godz.. przed otwarciem WŚ.
|
Najpewniejsza jest taka jak wyzej napisal Kondpir.
Wstepna informacja: http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4268 wpierw przejdzmy Beitar, potem bedziemy myslec. |
Cytat:
|
Wie ktos jak wygląda sytuacja z biletami?Mam nadzieje że będzie komplet...
|
Cytat:
|
..jak nie bedzie to klub moze klub zacznie myslec.
....choc pewnie gdybysmy jakims cudem przeszli Beitar bilety na Barcelone bylyby po 200-300 zl i pozniej "czemu nie ma kompletu?" Jesli ktos jeszcze nie zauwazyl problem widocznie tkwi w cenach biletow, a nie w tym ze ktos nie kocha Wisly... bo wielu jest takich ktorzy oddali by za nie swoje serce ale ich nie stac na taki wydatek. PS: tak wiem, mogli miesiac smigac na rolkach z ulotkami po miescie.. |
Cytat:
|
"fani" Barcy z Polski niech ida na sektor gosci.
dobra to by bylo na tyle, wpierw przejdzmy Beitar, potem bedziemy rozkminiac. |
wszyscy przesadzacie. Na Real bilety były po 250-300 a ludzie sie zabijali w kolejkach mając zagwarantowane swoje miejsca w karnetach!!!. Ola7 bez przesady. moze sie jakas grupa takich osob pojawi, ale napewno nie większość. Po trzecie 60 zł na mecz, od 10 maja spokojnie mozna odłożyć i mozna bylo wczesniej sie spodziewać ze ceny beda wysokie, bo to przecież LM. Mnie tylko ciekawi jedna tendencja: Jak na Legie bilety były po 40,50 zł to jakos problemow z zapelnieniem 22 tysiecznego stadionu nie było, gdy chętnych było nawet 60 tysiecy. A gdy bilety są raptem 20 zł droższe (dla karnetowców tylko 5 zł!!!!), rywal lepszy, i ranga meczu ogromna my mamy problem z zapełnieniem 14500 stadionu... Gdzie wy mówicie o miłości do klubu. Taka prawda! Ci co Wisłe kochają byli na takim meczu jak: Stulecie klubu z Sewillą, na Basel, i na ŁKSie w zeszłym sezonie, reszta to przydupasy, tarktujące Wisłe jak modny ciuch i gdyby tylko była lepsza dryzuna w okolicy bez wachania zmienili by adresy stadionów. Smutne ale prawdziwe
|
regan, popieram cie w 1906 %, ale jest jescze sprawa ze są wakacje i ludzie powyjeżdzali, ale 14500 powinno sie rozejsc w 3 dni, albo i szybciej.
|
Cytat:
Wmówisz mi że nie kocham Wisły i jest modnym ciuchem dla mnie? |
ile bedzie tysiecy na meczu wiadomo ? ^^
|
Cytat:
****a... @Mało Słodyczy: dla Ciebie miara "milosci" do Wisly jest posiadanie karnetu ? |
a potrafisz zinterpretowac to co napisałem, czy zamiast mózgu masz beton? Chyba proste jest, ze jak cie nie ma na meczu, z ważnego powodu, to sie do tej grupy nie zaliczasz. Co innego, ze nie wszyscy mają ważne powody i większość ma to w dupie... wybiera sobie mecze, a tak sie kibicować nie powinno. Można zrozumieć, ze ma sie ważny powód: praca, studia, egzaminy, problemy osobiste. Ale nie wierze, ze nagle wszyscy w srodku wakacji maja setki problemow a jak przyjeżdza Legia to nagle nikt zadnych problemow nie ma. Dzisiaj jest w kasach w huj biletów. Nie wiem czy chociaz 12000 tysiecy poszło. Gdzie sa ci z Legii?? w domach i mają Wisłę w dupie i nie dotyczy sie to tych co z róznych powodów nie mogą, dzisiaj być a starają sie być na kazdym meczu i mają karnet od 10 lat
|
Jak widać zamiast mózgu mam beton, bo nie umiem zinterpretować tak niejasno napisanego posta.
A może to nie ja mam problem z zawartością w głowie? Naucz się pisać tak żeby odbiór był jasny nie tylko dla Ciebie. Mic - nie, ale nikt nie wmówi mi, że jestem gorszym kibicem, bo nie było mnie na dwóch czy trzech meczach. A nie powiem - już nieraz na tym forum zdarzało się klasyfikowanie na kibiców lepszych i gorszych. I nie mówie tu o klasyfikacji piknik i kibol, ale kibic i kibic. |
Cytat:
|
Witam mam pytanie. Czy bedzie mozliwosc zakupu biletu przez internet? Pozdrawiam
|
Już poczytałem :) Post nieaktualny :)
GO GO Wisła ;] |
Witam. Mamy już 3:0 także nie ma mocy aby Wisła nie awansowała. Czy będzie możliwość zakupu biletów na mecz Wisła-Barcelona przez internet? Z góry dzięki za informacje.
|
Mam to pytanie co kolega wyżej, a nawet jakbym przyjechał wcześniej parę godzin, to czy byłyby gigantyczne kolejki i brak biletów :>? Jestem z Wrocka i to mógłby być mój pierwszy taki mecz Wisełki
|
Mam to samo pytanie co xmarsx mieszkam 60 km od Olsztyna i z wielką chęcią przyjadę na mecz WISŁA- Barcelona. Ale jak będzie można zdobyć bilety? Proszę o pomoc
|
Cytat:
chyba nie będzie innej możliwości ale mogę sie mylić :P |
Mecze u siebie w tym roku:
09-08-2008 Wisla Kraków - Polonia Bytom 18:00 23-08-2008 Wisla Kraków - GKS Belchatów 13-09-2008 Wisla Kraków - Lech Poznan 27-09-2008 Wisla Kraków - Arka Gdynia 18-10-2008 Wisla Kraków - Piast Gliwice 31-10-2008 Wisla Kraków - Ruch Chorzów 08-11-2008 Wisla Kraków - LKS Lódz 15-11-2008 Wisla Kraków - Lechia Gdansk 06-12-2008 Wisla Kraków - Odra Wodzislaw |
Coś mi się zdaje że cały sektor E trzeba będzie nazwać "gości", bo połowa to będą polscy kibice Barcelony:P
|
Mieliśmy po losowaniu na forum nalot napinaczy z Jerozolimy, teraz będziemy mieli nalot polskich "katalończyków" z krwi i kości.
Jakkolwiek - komunikatu na temat biletów , na mecz z Barceloną jeszcze nie było. Ochłońcie i czekajcie...póki co zapraszamy na Polonie Bytom. Do jutra zamykam. |
ze strony skwk
CENY BILETÓW NA BARCELONE Data: (07-08-2008 12:58) Autor: seventk Znane są już ceny biletów na mecz z FC Barcelona. Tym razem klub uhonorował posiadaczy karnetów dając im 100 złotową zniżkę na bilety! Dla posiadaczy karnetów: D i E - 100 zł A i B - 150 zł Bez karnetów: D i E - 200 zł A i B - 250 zł |
Nie no jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Cena dla karnetowców kapitalne. Wreszcie klub nas zauważył. I dobrze może sprzeda się jeszcze więcej karnetów.
|
Cytat:
|
Brawo zarząd! Wkońcu kupowanie karnetów się opłaca. Na Beitar 15 zł zniżki na Barce 100!! w sumie 115 zł! do tego jak załózmy odpadniemy i zagramy przynajmniej w grupie PUEFA, to łączne znizki mogą wynosić nawet równowartość karnetu kupionego przy zapisie z SKWK. Czyli na tą chwile 170+ 100+45= 315 zl z karnetem od tego lata 240+200+60=500 zł! oraz bez karnetu zakładajac ze siechodzi na wszystkie mecze: 355+200+60=prawie 6 paczek. czyli z kupujac regularnie co pół roku karnet, czyli wznawiając na tą jesień mamy 2 razy taniej już na tą chwile! co dopiero później
|
Gdzie i od kiedy będzie mozna nabyć bilety na mecz Wisła Kraków - Barcelona?
Dzieki z góry za pomoc |
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4694
Pod tym linkiem temat TYLKO o biletach na mecz z Barceloną. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl