Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   12. kolejka, Pogoń Siedlce - Wisła Kraków, 5 październik 2024, 19:35 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=11046)

FraMat 17.10.2024 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1637044)
Ale merytorycznie to brak argumentów za Moskalem, nie? Tylko wymówki i gra na emocjach.
Szkoda że jak Rude był trenerem to aż tyle zrozumienia w Tobie i kilku innych nie było.

Czy brak argumentów za Moskalem? Zgadzam się z tym, co napisał powyżej Patryko.
Drużyna zaczęła grać jakąś piłkę, na którą dało się patrzeć.
Przeważaliśmy w wielu meczach, stwarzaliśmy sobie sytuacje, w przeciwieństwie do tego, co było za Rude.
Rude miał okres przygotowawczy, zdrowych piłkarzy, rozsądny terminarz.
Ode mnie miał czystą kartę.
Dopiero po kilku meczach zacząłem wyrażać niepokój, widząc, że z drużyną nie dzieje się nic pozytywnego.

wolfy 17.10.2024 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1637053)
Czy brak argumentów za Moskalem? Zgadzam się z tym, co napisał powyżej Patryko.
Drużyna zaczęła grać jakąś piłkę, na którą dało się patrzeć.
Przeważaliśmy w wielu meczach, stwarzaliśmy sobie sytuacje, w przeciwieństwie do tego, co było za Rude.
Rude miał okres przygotowawczy, zdrowych piłkarzy, rozsądny terminarz.
Ode mnie miał czystą kartę.
Dopiero po kilku meczach zacząłem wyrażać niepokój, widząc, że z drużyną nie dzieje się nic pozytywnego.

Teraz to już ewidentnie kłamiesz.
Raz - twierdząc że za Rude nie tworzyliśmy sytuacji.
Dwa - twierdząc że za Moskala je tworzyliśmy w jakichś sensownych proporcjach.

Tak naprawdę gra za Moskala to było posiadanie dla posiadania, bez finalizacji. Masa wrzutek z których nic nie wynikało, rożnych z których nic nie wynikało, prób wejścia w pole karne z których - nie zgadniesz - nic nie wynikało. Plus nieustanne zagrożenie daleką wrzutką i pogonią Urygi/Biedrzyckiego/Łasickiego za znacznie szybszym rywalem.
Najlepsze akcje szły po kontrach i przechwytach. Jeśli mecz się źle ułożył - był przegrany. Pokazują to też statystyki w innych klubach. O kretyńskich zmianach zabijających grę - takich jak Sukiennicki na skrzydło - nie ma co nawet wspominać.

Dlatego twierdzę że trzymanie Moskala nie mialo sensu. Możesz uważać inaczej, ale nie powinieneś twierdzić że nie było podstaw do zwolnienia.

FraMat 18.10.2024 16:25

Mam dwudniowe zaległości, więc do dzieła.
Na początek w tym temacie
Pierwszy punkt wędruje do Jaroo1 - zupełnie poza tematem wątku i ad personam
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1636951)
Widać, że Markus ma jakieś problemy psychicznie bo jego działalność tutaj to jest niezły odlot.

Drugi też dla niego za:
Cytat:

Kolejny pokaz czystego s....ysyństwa w wykonaniu antypolakow. Tym razem wolfy. Za takie manipulacje to już należałoby płuc w mordę
  • markus 5
  • s1mone 5
  • leszekpw 1
  • Jaroo1 5
  • wolfy 3
  • Levis88 1

Jaroo1 18.10.2024 18:07

FraMat coś Ty taki święty się zrobił? :D

Drozd 18.10.2024 18:54

Ma dość obory, którą prezentujesz...

leszekpw 18.10.2024 19:20

Trzeba przyznać, że spokojniej się na forum zrobiło, poza nielicznymi wyjatkami.

Jaroo1 18.10.2024 21:14

Cytat:

Ma dość obory, którą prezentujesz...
takiej obory?
Cytat:

Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
jak tam sraczka twoja?
Przecież ty prezentujesz taki poziom zbydlęcenia, że zgodnie z tą deklaracją nawet słowo "przepraszam" przez klawiaturę ci nie chciało przejść. Oczywiście spokojnie, ja te twoje przeprosiny to mam w nosie, tylko chciałem od poczatku pokazać jakim "pajacem zasranym" jesteś.

leszekpw 18.10.2024 21:35

Gdyby była taka nagroda, że pierwsza trójka, niezależnie od tego kto w niej będzie, dostaje stalego bana na forum. Może wówczas by się tu uspokoiło, definitywnie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl