![]() |
Cebulak ma sporo racji. Co tak naprawdę zrobił Magiera? Odmienił oblicze stołecznej? Nie. Grali ewidentnie na zwolnienie Albańca, po prostu się wzięli za grę. Nie ma efektu nowej miotły, po prostu kopacze dopinają swego i zaczynają grać, byleby tylko opinia publiczna zrobiła z trenera idiotę.
Widać, że transfery dupy ani niczego innego nie urywają, a to dzięki zawirowaniom właścicielskim. Kunszt trenerski pokazuje właśnie, że bez Prijovicia i Nikolicia nie potrafią bramek strzelać. Wyniki opierają na Ofoe i Radoviciu, jak chodzi o Poznań to jeszcze na Finie. Sumując - centralne wojskowe kurvisko sportowe. |
Cytat:
Magiera to akurat wypowiada sie o Wisle z szacunkiem,bo akurat ON dobrze pamieta ze to własnie z Wisłą zawsze Legia walczyła o mistrza,takze on te mecze zna bardzo dobrze. |
Też nie podzielam zachwytów nad Magierą. Jest oczywiście dobrym trenerem, ale nie zbawcą polskiej piłki klubowej, na jakiego był w okresie jesień/zima promowany.
|
Magiera sam się porwał z motyką na słońce, więc niech teraz spija to piwo, którego sam sobie nawarzył. Gościu na początku drogi trenerskiej, z zerowym praktycznie doświadczeniem, idzie do klubu, gdzie jest niesamowita presja na wynik. Jako takie wyniki ratuje mu w tym momencie materiał ludzki, który ma najlepszy w Polsce. Bez takiego Odjidji (który do momentu, w którym zaczął więcej machać łapami niż grać, robił Legii całą grę) miałby spokojnie kilka punktów mniej.
Ich problemem jest to, że mają kasę na to, żeby dać Jędrzejczykowi 800k euro na rok, a nie mają kasy na to, żeby podpisać kontrakt z trenerem z prawdziwego zdarzenia. Myślę, że za te 800k - 1 mln euro rocznie spokojnie można ściągnąć naprawdę przyzwoitego trenera z warsztatem i pojęciem o taktyce. |
Cytat:
|
Mieli Hasiego co zdobywał mistrzostwa z Anderlechtem. I była wielka kupa. To dali dla równowagi szansę ichniejszemu Guardioli. Ja bym się wstrzymał z ocenami do końca sezonu. bo jakby nie było nadrobił spory dystans od czasów belgijskiego albańca do czołówki a i w LM legia dobrze grała.
|
Niektórzy to tutaj trzepią się do legii. Pomyliliście forum dziewczyny.
|
Cytat:
Ja nawiązałem do Magiery ze Kiko go zasokczył ustawieniem. Chodziło mi tutaj o to by pokazać niektorym ze nie taki głupi ten nasz trener i trzeba sie cieszyc ze przeciwnicy w takim tonie sie wypowiadaja. jesli ktos to odberał jako jaranie sie Magiera to po prostu jest skonczonym debilem. Życie. |
Cytat:
Skąd w ogóle myśl, ze pije do Twojej wypowiedzi? Nawet Cie nie cytowałem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl