![]() |
Ja dostalem kubek, bardzo ladny, moglby byc wiekszy. Ale i tak jest PIEKNY!! Dzieki!
A i ten gratis obiecany to ta kartka z napisem dziekujemy? Liczylem na cos wiecej :D |
koszulka odebrana
|
Wczoraj i do mnie paczka dotarła.
|
A ja sobie wszedlem na fans4club i kliknalem - nie dostalem jeszcze nagrody, oczywiscie to nic nie da bo to od nich nie zalezy ale co tam :D. Daty dostarczenia na stronie sa najlepsze - dostawa luty/marzec 2017 a mamy polowe lipca :D
|
Ja nawet nie czekam, bo wybrałem.......zdjęcie mąki :/ ;).
A tak przy okazji, nie potrzebuje ktoś zdjęcia Krzysia? ? Oddam za darmo :) |
Cytat:
moze ktoś kupi a ty kasę przelej na akademię |
Paczka jest i u mnie.
|
Cytat:
|
Przedwczoraj szalik dotarł i do mnie
|
Ponoc wszyscy wyprzedaja koszulki Krzysia :) Nie chce ktos kupic :p ?
|
Nie wiecie gdzie można sprawdzić czy paczka wysłana? bo z tego co obserwuję to większość dostała to co zamówiła. A ja dalej czekam :-( Paczkę miałem dostać dość sporą bo kilku osobą zamawiałem :-(
|
Cytat:
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-k...890334733.html ;) |
No nie wszyscy dostaja jeszcze nagrody. Zona kubek dostala. Ja czekam na koszulke i poduszke
|
Ja również kubek dostałem, miłe podziękowanie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Potem możesz ją śledzić na emonitoringu Poczty Polskiej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja dalej czekam na koszulkę.. Fajnie wiedzieć, że Wam się już udało :lol:
|
A ja czekam na kubek, koszulke i strój dla dziecka... tak więc spoko, mały wyrośnie jak to przyjdzie......
|
Czyli może ja też się doczekam... ile to już czau minęło od akcji?
|
Ktoś jeszcze czeka tak jak ja? :)
|
Ja. :)
10 znaków. |
Ja odebrałem kubek około 10.07 :)
Wychodzi chyba na to, że w pierwszej kolejności wysłali właśnie kubki. |
Odebrałem koszulkę z akcji 12 bohater.
Nie przyszedł mi żaden sms tak jak to było w przypadku kalendarza. Druga sprawa, w pierwszej akcji również zamawiałem m.in koszulkę rozmiar XL, w tej tak samo. Bardzo się od siebie różnią.. Miałem wymienić na większą, jednak nie będę się w to bawił, jeżeli wymiana zajmie tyle czasu co dostarczenie obecnej koszulki. Na marginesie, czy Prezes Sarapata nie mówiła w jednym z wywiadów, że do każdej nagrody kibic otrzyma jakiś mały prezent od klubu w ramach tak długiego oczekiwania? Jeżeli to ma być widokówka z piłkarzami z napisem ''Dziękujemy bohaterze'' to spoko.. Naiwnie liczyłem nawet na głupią opaskę na rękę czy długopis.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zamówiłem kubek, szalik, i koszulkę. Obawiam się że w świetle zmian w Wiśle mogę się już tego nie doczekać :(
|
Też nie doszła koszulka do mnie :(
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl