![]() |
Cytat:
|
Nie wiem, czy te łajzy zdobędą kiedyś na nas punkty bez pomocy sędziego?
|
Od kilku meczy Legia w spotkaniach z Wisłą strzela bramki, które nie powinny być uznane - najpierw Jędrzejczyk wygarnia piłkę z metra za polem karnym (2:1 w Krakowie); rok temu przy stanie 2:2 sędzia odgwizduje nieprawidłowego spalonego Brożka, który wychodził sam na sam z Kuciakiem, jesienią pierwsza bramka dla Legii z półmetrowego spalonego, 2 bramki strzelone w 90 minucie przy stanie 0:0 nie koniecznie musiały wpaść.
Wczoraj najpierw Żyro zagrał niczym Karol Bielecki w meczu o 3 miejsce na MŚ, a 2 bramka moim zdaniem padła ze spalonego - gdyby nie było wątpliwości - Legia + Extra pokazałaby to bez problemu, tak jak 2 lata temu pokazywała 18 centymetrowego spalonego Meliksona w meczu Widzew - Wisła. Słuchając i czytając wypowiedzi "Legijnych bohaterów" typu Bereszyński, Rzeźniczak czy Żyro to po prostu radzę im aby zobaczyli mecz w TV, bo chyba z boiska to wyglądało jakby cokolwiek inaczej.... Faul Jodłowca na Stiliciu - owszem przypadkowy - przypomniał mi faul Borysiuka na Boguskim, na szczęście bez podobnych konsekwencji, ale oprócz karnego niestety żółtko się należało Jodłowcowi.... |
Cytat:
Nalezalaby mu sie gdyby w trakcie meczu sie przyznal, a nie PO meczu. |
|
Niech ktoś mu dowód zdjęciowy wrzuci. Chyba jest nawet z kilku ujęć:D
|
Cytat:
|
|
Wg mnie też był minimalny spalony - taki 18 cm jak Meliksona z Widzewem, czy 25 cm jak Brożka rok temu z Legią. Tylko, że tym razem C+ nie przeprowadził badań w tym zakresie, wiadomo dlaczego.
Natomiast zastanawia mnie dlaczego obowiązuje jak dla mnie dziwna zasada, że sędziowie z Warszawy nie mogą sędziować meczów Legii, z Krakowa - Wisły etc.? Jeżeli przyjmuje się, że sędzia z Warszawy będzie sędziował stronniczo w meczu Legii - to zakłada się, że będzie pomagał drużynie ze swojego miasta, ale w takim razie, gdy sędziuje mecze innych drużyn to nie może pomagać? Jeżeli wobec tego zakłada się możliwość bycia stronniczym i zarzutów to może od razu zatrudnić sędziów z zagranicy ??? |
Jeśli już kłócicie się o tą linię spalonego, to wypadałoby zamieścić zrzut z momentu zagrania, a nie taki jak na poprzedniej stronie sprzed zagrania piłki. Proszę bardzo zamieszczam prawidłowy zrzut. Chyba teraz nawet bez rysowania linii widać, że zawodnik Legii był na spalonym w momencie zagrania.
http://i.imgur.com/JvPzmEW.jpg |
tu jest to samo tylko dobrze rozrysowane , zgodnie z życzeniem serek2 ;)" O mój monitor się nie martw ;) Masz narysowaną linię pola karnego, masz linie boczne boiska, a Ty patrzysz na "strzyżenie boiska"? mówisz , masz :-D
http://wislakrakow.com/forum/attachm...9&d=1426588979 |
płacimy teraz za działalność Leszka Saksa..
a niektórzy stąd, zamiast non stop narzekać poszliby sie chociaż po Bieżanowie przejść i tam ponarzekać... |
Te linie nie są prawidłowo narysowane. To nie jest perspektywa. Zwróć uwagę na linie połowy boiska. Co nie zmienia faktu że i tak był spalony
|
Panowie, rysujecie tu jakieś linie na zrzutach przy których spędziliście bóg wie ile czasu a sędzia miał na decyzje kilka sekund :)
Przed nami derby, zostawcie to już, wyniku nic nie zmieni, pomyłki są i będą dopóki nie będzie możliwe korzystanie z telewizyjnych powtórek. |
To, co zabrał w meczu z Legią odda Nam w kolejnym spotkaniu. Taka jest piłka. Raz sędzia myli się w jedną, raz w drugą. Jednak suma szczęścia zawsze równa się 0.
|
No, tylko nie dla nas.
|
W meczach z Legią nasza suma szczęścia ma już chyba - 5, od zera oddalamy się z każdym rozegranym meczem.
|
Cytat:
|
Bramka ze spalonego... takie to już nudnawe się lekko robi... Boniek i tak to skwituje uśmiechem na tweeterze bo ta sytuacja była arcytrudna dla sędziego...
64 minuta ten sam sedzia odgwizduje spalonego Burlidze gdy ten dochodzi do swietnej sytuacji... przypadek oczywiscie... |
Liniowy stevie wonder jebany... brak slow, ale ounkty i tak tracimy na wlasne zyczenie...
|
To sie nigdy nie skonczy jezeli oceniac sedziow beda takie patałachy jak Sławomir Stepniewski
|
Gdyby któryś z pożal się Boże kopaczy wykorzystał te sytuacje, które były to wygralibyśmy 5:1. A tak to mamy 2:2. Wina kopaczy i tyle w temacie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A kto wie, może gdyby nie uznali bramki na 1:0 w ostatecznym rachunku przegralibyśmy. Kto wie...
|
Kto wie co by bylo, gdyby nas tak nie rypali na grubo co kolejke.. Suma.nieszczesc, Franka nie ma, a jednak szczescie
|
Cytat:
Naprawdę w klubie powinni zacząć głośno mówić o tym, że co kolejkę jesteśmy okradani. Gdyby nie bandyci z gwizdkami w mordach to zaryzykuję stwierdzenie, że bylibyśmy w tabeli przed Legią. W sumie po głębszym przemyśleniu - to nie jest ani troche ryzykowne stwierdzenie. Przecież nas już wyje*ali na dobre kilkanaście punktów... |
No cóż suma musi równać się zero. Jak Legia co kolejkę ma farta i sędziowie nie widzą zagrań ręką lub ze spalonego to musi byś klub gdzie sędziwie widzą za dużo lub inaczej jak jest w rzeczywistości.
Proste proste |
Cytat:
Aż dziw bierze, że skauci wielkich europejskich potęg nie zainteresowali się tak wielkim graczem jak Ty. Skoro wszystkich krytykujesz to musisz być na pewno zajebisty. |
Ja nie wiem, jakoś ciężko mi dostrzec spisek anty Wisła wśród sędziów... Moim zdaniem oni są po prostu żałośnie słabi i z tego biorą się błędy w prawie każdym meczu. Czasami jesteśmy krzywdzeni, a czasami arbiter myli się na naszą korzyść. No życie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl