![]() |
ja mam pytanie... Jeżeli chciałbym grac w juniorach Wisły od przyszłego sezonu to mam poprostu przyjsc na trening czy musze sie skontaktowac wczesniej z trenerem??
|
Czemu chłopaki jak Rajfur czy Kominiak nie debiutują w pierwszej drużynie ? Rajfur po Auxerre lub Bordeaux już nie pamiętam w juniorach, Kominiak na testach w Liverpoolu, w obliczu kontuzji Baszcza chyba czas ich wrzucić na głębszą wodę.
|
Cytat:
Jak zobaczyłem ten meczyk to przez pierwsze 5 minut pekałem ze śmiechu. Tempo akcji, pressing, twardość gry jest zupełnie nieporównywalna (słabsza) z ligą. |
Cytat:
|
słyszał ktoś o castingu do młodej Wisły 19 maja :D? rocznik 90 i 91. Ja sie zapisałem;p
|
Casting do drużyny Młodej Ekstraklasy - szukamy talentów 18 i 19-latkowie
Cytat:
Ktoś mi to przesłał, więc podzielę się z Wami. Myślę, że przy ogromnej liczbie kibiców Wisły jesteśmy w stanie pomóc naszemu ukochanemu klubowi i rozejrzeć się wokół siebie, krytycznym okiem popatrzec na kolegów, rówieśników. Napewno są wśród Was talenty, a jeśli nie Wy sami to może znacie kogoś kto gra już w jakimś klubie w niższej lidze, a ta wiadomość do niego nie dotarła. Dajmy mu szanse spróbować się w ME. CASTING do drużyny Młodej Ekstraklasy Wisła Kraków 19 maja http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...j_ekstraklasy/ Podajcie dalej znajomym 18 lub 19-stolatkom, którzy według Was są utalentowanymi piłkarzami lub mają świetne warunki fizyczne i umieją dobrze zagrać piłkę. Najważniejsze żebyś podał tą wiadomość zawodnikom, którzy obecnie trenują w jakimś klubie piłkarskim dalej, by dotarła do utalentowanych chłopaków !!! Szukamy talentów by wzmocnić Białą Gwiazdę !!! Znasz kogoś z talentem piłkarskim? Podaj mu tę wiadomość !!! PS Przekaż lub porozmawiaj z nauczycielem WF w Twojej szkole. Jesli chcesz pomóc Wiśle, wydrukuj te wiadomość i powieś na tablicy ogłoszeń lub drzwiach wejściowch w szkole. Numer telefonu to (012) 630 76 05. Pozdro |
Wie ktos może czy ktos z pierwszej drużyny zagra dzis w MESA?
pozdro |
wie ktoś coś więcej o tym castingu do ME???
|
ja sie na niego zapisałem[telefonicznie] trzeba podać imie, nazwisko ,nazwe swojego klubu,pozycje na boisku i date urodzenia ;) ciekawe na czym bedzie polegał ten cały casting,jutro o 12 sie on odbywa jak cos:)
|
będzie mecz, a po jakis 2 miesiacach będa dzwonic do tych którymi sa zainteresowani,zeby przyjechali na tydzien. Byłem w zeszłym roku.
|
aha i co,dzwonili do Ciebie? czy raczej strata czasu...?
|
dzwonili, ale po 4 dniach pojechalem do domu :)
|
aha..:D a jak wygląda sytuacja z kartą zdrowia? bo nie wziołem jej z klubu bez tego pozwolą mi zagrać czy słabo?
|
ostatnio jakiś gosciu nie miał to mu pozwolili ale nie wiem jak teraz będzie. :)
|
Dobra a powiedz mi jeszcze,jaki tam jest poziom ;>? na tym castingu
|
Ja Ci powiem - większość piłki prosto kopnąć nie potrafi. Sorry, ale taka prawda. Nie wi czy ktokolwiek z tamtego castingu został ...
Prawda też jest taka, że robienie "castingów" to jakiś śmiech ... nie w tym wieku. Jakby 18-19 latek był dobry to byłoby o nim słychać, grałby gdzieś gdzie mógłby zostać zauważony (tu druga sprawa - ktoś musi oglądać), a nie musiałby przychodzić na "wybory miss". Castingi to ewentualnie można robić dla 13-14 latków ... cóż. Może tym razem znajdzie się jakiś super talent! Oby! |
aha..jak sie o tym dowiedziałem to sobie pomyślałem,czemu by nie spróbować ;)),napisze jutro jak było:)
|
To ja już nie wiem co myśleć czy oni jako że są w czołówce tabeli są tak dobrzy czy poziom całej młodej ekstraklasy jest tak żenujący:/ ? Sam osobiście się boje że to drugie.
|
Wisła zajęła ostatecznie 2. miejsce w rozgrywkach Młodej Extraklasy. Dziś Wiślacy po bramce Sebastiana Janika pokonali Śląsk.
Końcowa tabela: (kolejno mecze, punkty, bramki): http://img140.imageshack.us/img140/8619/tabelah.jpg |
A na samym dole tabeli ...trwa " produkcja piłkarzy netto". :D
Jak widać nie idzie im na wszystkich frontach. I już nie mogą się tłumaczyć że są biedni i wyzyskiwani. |
a jak sie powiodlo juniorom starszych??? jaki wynik w derbach z Hutnikiem?
|
Widać że syn Clebera Lucas ma dryg do gry znowu strzelił. Szkoda że to dopiero 96 rocznik bo przydałby sie ktoś kto mógłby już pukać do drzwi pierwszej drużyny.
|
A Cleber ma chyba dwóch synów. Obaj grają w młodej Wiśle? Jeśli się mylę proszę o poprawe.
|
Cytat:
Lucas gra w roczniku 1996 w Wiśle , a Victor gra w roczniku 2000 ( też w Wiśle) |
Drugi z tego co pamiętam jest jeszcze młodszy i ma na imie Victor bodajże.Sprawdziłem Victor to rocznik 2000
|
Oby Cleber po zakończeniu kariery wrócił na stałe do Krakowa i pracował w Wiśle, to będziemy mieć dwóch brazylijskich super wychowanków :D
niegdyś bracia Brożkowie, a teraz bracia Cleberowie :D |
Raczej bracia Guedes...:D
A co do powrotu Clebera do Krakowa w roli pracownika Wisły to też mam taką nadzieje |
http://www.astar.czest.pl/1454,wisla...2009,news.html - kolejny sukces chłopaków z rocznika 96
|
Nie wie ktoś co z tymi castingami?? Znaleźli kogoś ciekawego??
|
Mam Pytanie
21 kwietnia byłem na castingu w Wisełce dla roczników 1992 i 1993 lecz nie moglem zagrac gdyz nie mialem karty zdrowia ale Pan trener powiedzial zebym sie nie martwil bo bedzie nastepny casting kolo 15 maja i nie bylo i chcialbym zapytac czy bedzie jeszcze w tym roku taki casting ????????? Aha i jest jeden problem chciałbym wyrobic gdzies tam karte bo nie gram obecnie w zadnym klubie ale bardzo chce grac dla wisly ???
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl