Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [2 kolejka] Korona Kielce - WISŁA Kraków, 29 lipca godzina 18:00. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9093)

Dariook 31.07.2013 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1325361)
Ale o czym Ty piszesz w ogóle?
Czy gdzieś wspomniałem o nadstawianiu tyłka?
A to, że potrafię wyrażac się normalnie o każdym rywalu to chyba dobrze? Szacunek to nie nadstawianie tyłka, jak piszesz, ale przestrzeganie pewnych minimalnych zasad przy odnoszeniu się do innych.
A rachu ciachu to możesz sobie gdzieś prywatnie głosić. Nie na publicznym forum Wisły.

Rachu ciachu...chyba kibicowi Wisły nie powinno przeszkadzać. Plują na twój klub i jej kibiców a ty wmawiasz wszystkim że to deszcz pada

Daj mi bana, wykasuj post i ocenzuruj te twoje publiczne forum...i po kłopocie. Mam na to wyje...

FraMat 31.07.2013 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1325373)
Rachu ciachu...chyba kibicowi Wisły nie powinno przeszkadzać. Daj mi bana, wykasuj post i ocenzuruj te twoje publiczne forum...i po kłopocie, ku uciesze kibiców koronki...

Rachu ciachu powinno przeszkadzac każdemu normalnemu człowiekowi.
Ty jesteś kibicem Wisły czy ludzi biegających z maczetami?
Jesli to drugie to sam powinieneś przestać sie udzielać na tym forum.

Dariook 31.07.2013 14:18

Ja napiałem Rachu ciachu korona w piachu....

Co to ma wspolnego z maczetami? Czy ty podobnie jak zacofane media musisz sprowadzać wszystko do jednego mianownika?
Slynny toast " Ciach babkę w piach a teściową w klatkę piersiową" tez normalnemu człowiekowi przeszkadza?

I co cię obchodzi co robię w wolnych chwilach lub komu kibicuje (sic!)? Jak sam napisałeś jest toi publiczne forum więc każdy może sobie na nim pisać. Nawet ten biegający z maczetą lub im kibicujący. I w cale nie znaczy że jesteś od niego lepszy albo masz więcej ciekawych rzeczy do przekazania.

Weż się nie pogrążaj i nie rozmywaj problemu. Bo zaraz jeszcze będziesz pisał o MPO i tym podobnym fanaberiom

Barti 31.07.2013 14:40

Po zawirowaniach z Radkiem, miałem mieszane uczucia w stosunku do Smudy. Po meczu z Koroną muszę mu przyznać, że zwycięstwo zawdzięczamy właśnie jemu. Wynik sprawiedliwy i zasłużony. Korona najnormalniej w świecie spuchła w drugiej połowie, i nie mieli siły walczyć o wygraną. Puste statystyki pomeczowe nie oddają obrazu gry na boisku. Wyrównawczy gol na 2:2 padł po reprymendzie Ojrzyńskiego. Jeszcze jedna rzecz - widzieliście jak Smuda po tym jak Sarki kaleczył grę przywołał go do siebie i op...lił bez skrupułów? Kto potem wyprowadzał kontrę? Pomogło? Wyobrażacie sobie teraz Tomka Kulawika stojącego z zakłopotaną miną przy ławce przez cały mecz? Smuda zagrał kartami które miał do dyspozycji i wygrał - taka prawda. Mam nadzieję że teraz gwiazdom których nie wymienię z nazwisk, nie przyjdzie teraz do głowy żeby zmieniać trenera, bo powinni mu co najwyżej grzecznie podziękować po poniedziałkowym meczu.

Ajax 31.07.2013 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1325377)
Ja napiałem Rachu ciachu korona w piachu....

Co to ma wspolnego z maczetami? Czy ty podobnie jak zacofane media musisz sprowadzać wszystko do jednego mianownika?
Slynny toast " Ciach babkę w piach a teściową w klatkę piersiową" tez normalnemu człowiekowi przeszkadza?

I co cię obchodzi co robię w wolnych chwilach lub komu kibicuje (sic!)? Jak sam napisałeś jest toi publiczne forum więc każdy może sobie na nim pisać. Nawet ten biegający z maczetą lub im kibicujący. I w cale nie znaczy że jesteś od niego lepszy albo masz więcej ciekawych rzeczy do przekazania.

Weż się nie pogrążaj i nie rozmywaj problemu. Bo zaraz jeszcze będziesz pisał o MPO i tym podobnym fanaberiom

Jak przeczytałem to padłem. Hipokryzja osiągnęła poziomy szczytowe...

Dariook sam co jakiś czas wywalasz ludzi z forum i odmawiasz i bycia kibicami Wisły, a nagle się zrobił z ciebie obrońca wolności.

Jeśli twój umysł ogrania co to jest parafraza to zrozumiesz, dlaczego to co napisałeś jest związane z maczetami, a przysłowie o babce nie.
Chociaż jestem na 100% pewien, że zaczniesz odwracać kota ogonem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl