Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [23 kolejka] Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków, sobota 20 kwietnia, 15:45. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9023)

Gwiaździsty 22.04.2013 13:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1310009)
chyba nie musi. Rzut wolny, podanie do Boguskiego a zwlaszcza do Sikora - dopieszczone i idealne.

Całe szczęście, że tak precyzyjnie dopieszczone na tzw. "dojście", że Boguski pomimo tego, że źle dołożył nogę, nie zdołał przenieść piłki nad poprzeczką. Gdyby dostał ją o pół metra wcześniej prawdopodobnie by przestrzelił :).

morganfield 22.04.2013 14:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1310016)
Gdyby dostał ją o pół metra wcześniej prawdopodobnie by przestrzelił :).

A może zapakował piękną bramkę...
Jak małe dziecko, a pewnie stary chłop.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1310006)
On po prostu coś tam umie w przeciwieństwie do naszej „utalentowanej młodzieży“ czy emerytów koszących setki tysięcy euro.

Już samo to jak pokazuje się partnerowi przy wyrzucie autu świadczy, że ktoś nad nim popracował. Sarki ma w nogach „konkret“ dzięki któremu można zdobywać bramki i wygrywać mecze i to bez napinania się i pitolenia o mitycznej walce.
Obawiam się, choć to moje przypuszczenie, że jest w tym miejscu kariery przez liczne kontuzje mięśniowe.

Ciekawi mnie, czy któryś z naszych dotychczasowych kopaczy zostaje po treningu z workiem piłek by wyćwiczyć w podobny sposób uderzenie z wolnego lub cokolwiek innego? Dotyczy to głównie tych "młodych".

JrQ- 22.04.2013 18:09

Sarki ma po prostu przyzwoity drybling, przyzwoitą szybkość, dobrą wrzutkę, dobry strzał - większość elementów gry ma po prostu na dobrym poziomie. I to wystarczy, by tu być wyróżniającym się zawodnikiem.

tofik 22.04.2013 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1310009)

Sarki w tym momencie cos jak Kirm na początku kariery u nas (nawet lepiej) wiec wróżę mu ze jeszcze jedna lub dwie rundy naszych super treningow i ogolnego poziomu ligowego, i gość zniknie. Wniosek - podpisać kontrakt teraz i opchnąć go w zimie póki jeszcze będzie coś sobą reprezentować

O tym samym pisałem. Zgoda, że jak wezmą się za niego ligowi trenerzy, przesiąknie treningiem, z którego Petrescu miał polew, to z dobrze zapowiadającego się Murzyna nic nie zostanie dobrego.
Wystarczy zobaczyć jak wyglądał Melikson jak przyszedł, a to jest naturalny szybkościowiec, a jaki zapuszczony odchodził do Francji.

ToBo11 22.04.2013 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1310047)
O tym samym pisałem. Zgoda, że jak wezmą się za niego ligowi trenerzy, przesiąknie treningiem, z którego Petrescu miał polew, to z dobrze zapowiadającego się Murzyna nic nie zostanie dobrego.
Wystarczy zobaczyć jak wyglądał Melikson jak przyszedł, a to jest naturalny szybkościowiec, a jaki zapuszczony odchodził do Francji.

no nie wiem czy Melikson odchodził zapuszczony czy już mu się nie chciało dla Wisły grać.... To różnica.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl