![]() |
Dobra już mu nie proponujcie, sam sobie chłop da radę :D
Żeście się wokół niego obwinęli, jak araby jakieś :P |
Jeszcze raz dzięki za wskazówki, do zobaczenia 31 sierpnia przy R22! :D
|
Co zrobic w wypadku zgubienia swojego karnetu?
Czy jest mozliwosc odzyskania go na podstawie danych w bazie? |
jak zgubiłeś karnet to wychodzi na to ze zgubiłeś karte kibica, bo karnet jest wbity na karte kibica. W przypadku zgubienia karty kibica trzeba isc do strefy i im to oznajmić
|
Cytat:
|
czyli wychodzi na to, ze wystarczy ze wyrobie nowa karte kibica i nadal bede cieszyl sie swoim karnetem? :)
|
Cytat:
|
tylko najpierw zgłoś ze zgubiłeś ta karte
|
warto dodać że jak wyrobisz nową kartę w dniu meczu to może ona zostać nie odczytana przez czytnik w kołowrotku przez co nie wejdziesz na mecz
|
Wtedy warto mieć paragon z zakupu i poprosić panią szefową ochrony
|
wie ktos gdzie mozna sprzedac beczki z piwa kegi 30 l i w jakiej cenie ?
|
W sierpniu wyjeżdżam na urlop nad zatokę helską. Kożystając z okazji chcę upaść na Lechia - Żydy
Stąd pytanie czy bez problemu dostanę bilet przed meczem, i czy muszę wyrabiać kartę Lechii ? Dzięki za odpowiedź |
Cytat:
Jeżeli ten mecz będzie Twoim pierwszym meczem na gdańskim stadionie to nie potrzebujesz Karty Kibica. Natomiast jak po raz kolejny jesteś na meczu to potrzebujesz KK. Punkty wyrobienia KK: http://www.lechia.pl/podstrona,15-karta_kibica.html |
Podpinając się pod pytanie poprzednika, na mecze Śląska też tak jest?
|
We Wrocławiu w ogóle nie potrzebujesz karty kibica,wystarczy jakikolwiek dokument z peselem. Karta jest potrzebna gdy chcesz kupować bilety online.
|
Aha dzięki za odpowiedź. Do Wrocka możliwe, że się tam wybiorę w najbliższym czasie na mecz ;)
|
Mam dwa wolne miejsca w aucie do Wrocławia. Priv
|
Wybieram się na mecz Lechia-Jaga. Mam pytanie odnośnie miejsca parkingowego wokół Baltic Arena. Gdzie najwygodniej zaparkować samochód? Będzie to poniedziałek więc teoretycznie powinno być luźniej na stadionie.
|
Orientuje sie ktos gdzie w Karpaczu mozna ogladac t-mobile ekstraklase? Bo mnie .... strzeli jak derbow nie ogladne...
|
Chcąc wybrać się na zwiedzanie stadiony Wisły gdzie muszę kupić wejściówkę na stadion do zwiedzania?
Oraz co na tej wejściówce mogę zwiedzać (stadion, szatnie?) |
Po pierwsze Wisły pisz z dużej litery, po drugie to nie ma zwiedzania stadionu, chyba że trafisz na jakiś dzień otwarty, zostaje Ci meczyk i zwiedzanie trybun, kibla i bufetu
|
Jak ochrona zawinie ci kartę kibica gdzie można ją odzyskać ?
|
Prawdopodobnie u dyr. bezpieczeństwa trzeba zadzwonić i się umówić.
|
Witam poczebuje numer telefonu do sklepu r22 na starej hali wisły.dzieki z góry
|
Numer do R22: 530577552
|
Dzieki.pozdro
|
Witam mam pytanko orietuje sie ktos czy są bluzy wiernosc w sklepie r 22 rozmiar m dzieki
|
Cytat:
|
Witam ma ktos kontakt z sklepem R22 chodzi mi o bluzy.Dzieki pozdro
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl