![]() |
Zobaczycie..Łobo będzie najlepszym piłkarzem rundy wiosennej...Młodej Ekstraklasy:/
|
zwróciliście uwagę jak ich bramkarz gra nogami ? kozak.
|
Cytat:
|
Bunoza nie dość, że nie potrafi bronić to jeszcze ani razu mu się piłki nie udało wyprowadzić. Ale on jest fatalny! Mam nadzieje, że obrona będzie wyglądała Chavez-Jaliens i jeszcze, żeby się Cikosa pozbyć.
|
tak stękacie a spójrzcie na Branco wcale źle nie gra
|
Shivakov w Wiśle
|
Kowalski dramat , Gargula i Wilk same straty, nic nie graja
|
Nie rozumiem jak można narzekać na gre Bunozy, skoro jego partnerem jest Kowal ;) na jego tle to Gordan wykazuje wielki talent....
|
Cytat:
|
Trzeba kupić bramkarza, bo Jovanić na przedpolu jest tragiczny!
|
Co mnie podkusiło, aby postawić ten mecz;/
|
Cytat:
|
Łobo! Kochany mój!
Najszybszy skrzydłowy, instynkt strzelecki, idealne wykończenie akcji, wie gdzie się ustawić w polu karnym. The king is back. K*rwa, kogo ja oszukuję ;/ |
Oficjalnie Shivakov przyleciał do Krakowa
|
Cikos dzisiaj tragedia!
|
Burliga powinien wejsc co najmniej w przerwie...
|
Ludzie Norwedzy grają na świeżości oni kończą przygotowania to dziwisz się że nasi już nie dają rady?
Brawo Milan pozdro dla narzekaczy ;] |
Jovanić się zrehabilitował!
|
:P uff... jeszcze jest nadzieje. Brawo Jovanić
|
Cytat:
|
0-2 żenada
|
Ale tragicznie grają, identycznie jak na jesieni.
|
Cytat:
|
niech Łobo się uczy jak się strzela sam na sam ;]
|
Ja .......e :P
Moja Babka lepiej gra |
niech Łobo się uczy jak się strzela sam na sam ;]
|
szkoda, znowu odpadamy we wczesnej fazie... to niepokojące, abstrahując od faktu ze zaczynamy dopiero przygotowania :/
|
no wiec tak Jovanic puscil typowego Pawelka, zreszta jego gra nogami tez bardzo przypomina naszego bylego bramkarza...zamienil stryjek ... obronil przed sekunda karnego... moze jak nabierze pewnosci siebie bedzie gral co mecz pokarze klase...Branco gra lepiej niz Pajlic.. Lobo aktywny, widac ze 4-3-3 mu pasuje.. Jirsak niewidoczny (moze pajlica zamiast niego na srodek i pozbyc sie Tomka na rzecz Slaska)...Rios bardzo mi sie podoba do pierwszego skladu za Zurawia)Kowalski drewniany zupelnie nie ten poziom podobnie jak Burliga (kiedy w koncu pozbedziemy sie tych asow...)
|
Padlina, Padaka, Dno!!!!!!
|
Tośmy zakozaczyli w Copa del Sol. No nic, okresy gry napawają optymizmem, ogólny obraz meczu - załamka. Znowu w....... od jakiś byle pipek. Ale cóż, po Levadii, Karabachu, Valacośtam powinniśmy się przyzwyczaić, że dostajemy manto od tytanów północnego futbolu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl