![]() |
No to trzeba trzymać kciuki za wylosowanie KSZO, ew. Podbeskidzie. Do Olsztyna za daleko...
|
Rok temu Legia grala z Cracovia u siebie.
2 lata temu my gralismy z Gornikiem u siebie. Nie ma chyba zasady, ze slabszy gra na swoim stadionie. Gospodarz spotkania jest losowany. |
U siebie gra zespol z nizszej ligi..przynajmniej tak bylo rok temu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na tym etapie rozgrywek powinny być już 2 mecze. Ale zapewne piłkarze z polskiej ligi byli by zbyt zmęczeni, w końcu tyle mają meczów w roku że ledwo żyją.
P.S. A tak na poważnie, powinien być jeszcze Puchar Ekstraklasy. |
Kiedy jest losowanie 1/8 ?
|
Cytat:
O ile sie nie myle losowanie 1/8 PP ma się odbyć 28.09, ale terminy na bank muszą dogadać z telewizją, bo losowanie ma być w tv ponoc. Pozdrawiam |
Cytat:
Losowanie 3 października o 21:00 w studiu nSport. Transmisję z losowania będzie można obejrzeć na kanałach nSport i TVN Turbo. Mecze tej fazy rozgrywek zostaną rozegrane w dniach 26-27 października. |
Za chwilkę losowanie , ciekawe kogo nam los przydzieli, ja chce dawny Stomil :) a jak nie wyjdzie to może też być Kszo lub np Craksa
|
na kanałach nSport i TVN Turbo można śledzić. Niestety nie mam możliwości zobaczenia tego na żywo także fajnie by było jakby tutaj ktoś kto obserwuje losowanie napisał jak ono przebiega lub przebiegło
|
na TVN Turbo leci jakiś program motoryzacyjny
|
właśnie reklama leciała, że dzisiaj o 21:40 na TVN Turbo będzie
|
od 21:40 na TVN Turbo na 100% !
|
Także panowie jak możecie to dajcie tu znać w miarę możliwości jak najszybciej , bo podejrzewam iż na oficjalnej tak szybko nie podadzą informacji
|
Spoko, bede ogladal wiec zaraz wrzuce info
|
dzięki kolego :)
|
Na SopCast jest transmisja
Channel - 11028 |
Cracovia - Lech ;]
Wisła - Widzew ! na R22 Korona - Jaga Podbeskidzie - Bełchatów ŁKS - Lechia Śląsk - Legia KSZO - Polonia W Olsztyn - Ruch |
Cracovia - Lech
Wisła - Widzew Łódź! jesteśmy gospodarzami |
Gramy z Widzew Łódź :D no bad
|
Dobrze , że u siebie , ale przeciwnik może nam sporo problemów narobić , nie ukrywam , że liczyłem na łatwiejszego rywala , ale lepszy Widzew niż któryś z wyżej notowanych drużyn ekstraklasy
|
Eh ;/ Kibicowsko bardzo bardzo marnie ;/ liczyłem na więcej....
|
Kibicowsko marnie chyba tylko z jednego powodu, że mamy zamknięty sektor gości;).
|
No to chociaz wielkiego wstydu nie bedzie, bo Widzew to porządna firma.
|
Tylko że po Widzewie mamy na rozkładzie Amicę...
|
Moim zdaniem zdobycie PP to jedyna szansa na europejskie puchary w przyszlym sezonie, dlatego mecz z Widzewem to najwazniejszy mecz rundy jesiennej. W teorii zima mozna sie solidnie wzmocnic, ale poki co trzeba odprawic Widzew tym co jest za wszelka cene.
|
Mecze 26 lub 27 października. Widzew ma Jagiellonię 24-ego, więc teoretycznie wypada środa. Tylko, że Lech też gra kolejkę w niedzielę, a jakoś nie mogę sobie wyobrazić dwóch meczów w Krakowie w jednym dniu.
|
Mam nadzieję,że Śląsk wie co ma zrobić :))) :D chciałem OKS Olsztyn, ale jest ok
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl