![]() |
Bez jaj, my tego Litewskiego przeciętniaka musimy walnąć z 2:0 na wyjeździe, a z 4:0 u siebie. Innej opcji nie widzę. Ich bramkarz to jedna wielka pomyłka, piłke łapać nie umie a co dopiero bronić strzały. Nie możemy się nie doceniać, tylko uwierzyć, że musimy dobrze grać, musimy czuć pewność, że są to ogórki, bo wtedy gra się swobodnie a nie z nerwówką. Dla mnie jest to drużyna z Polskiej I ligi i tyle. To taka Sandecja Nowy Sącz.
|
Przecież jak nasi ich nie pojadą conajmniej po 3:0 to z czym do ludzi ja się pytam....Przecież ta drużyna to jak nasze b-klasowe... Jedyny problem to podejście naszych kopaczy czy im się będzie chciało.. jeśli się zaangażują to możemy być spokojni, a jeśli podejdą jak z Levadią to wszystkich bez wyjątku rozgonić na 4 strony świata....
|
My nie mamy zawodników z zachodu o co błaga Marszałek więc kim mamy straszyć?
|
akcje są w dośc szybkim tempie, sporo mocnych strzałów z dystansu na tym skrócie widze .Bramkarza zbyt dobrego nie mają jak nasz Pawełek.Dostał takiego lobika za kołnierz że szkoda słów.Może sie nie znam na piłce ale dla mnie to jest poziom środkowych rejonów naszej ekstraklasy.Z pewnością zespół klasy Levadii
|
Cytat:
no wlasnie,tu nie ma co sie sugerowac ich miejscem w tabeli itd zreszta mozna sie domyslec ze beda grac z kontry ,dluga pilka do przodu i tyle ,a w miedzyczasie murowanie bramki... uff dobrze ze na ma juz Janasa ,bo ten jakby zaczal rozpracowywac to Szawle ........ |
Sorry, ale nie wiedziałem gdzie to wkleić
http://www.goool.pl/aktualnoci/liga-...-pucharow.html |
A wie ktoś czy będą w otwartym Polsacie?A jak będą na Polsacie Sport to będą transmisje na Ipla?
|
Cytat:
Na pierwsze pytanie nie umiem odpowiedzieć, ale wydaje mi się, że nawet jeśli Polsat zrobi eliminacje to w Ipli transmitowane mecze nie będą z przyczyn licencyjnych. Podobna sprawa ma się do Ligi Światowej, która w PS jest, ale Ipla ich pokazywać na żywo nie może. |
oby nie na polsat futbol...a pamietacie jak bylo z levadia?? bylo na otwartym? czy tylko na polsacie sport?
|
Napisałem do Polsatu jeszcze pare dni temu, czy w ogóle beda transmisje polskich dryzyn w el. Napisali ze jeszcze nic nie moga powiedziec, ale jak wykupia prawa to szybko sie o tym dowiemy, Teraz napisałem czy bedzie to na otwartym Polsacie, czy tylko na polatformie. Mam nadzieje ze tez odpisza.
|
Levatywa w sosnowcu była chyba tylko na Polsacie Sport. Rewanżu chyba w ogóle nie pokazali.
|
Cytat:
Rewanżu nie było, choć do ostatnich godzin nic nie było wiadomo z rewanżem. |
Cytat:
|
Mam nadzieję, że mecze polskich drużyn będą w otwartym polsacie a patrząc na ubiegłe rozgrywki LE i transmisje to Finał LE można było obejrzeć na Ipli więc w najgorszym razie mecze Wisły też tam się znajdą.
|
Cytat:
|
Bedzie na otwartym Polsacie lub TV4, na pewno chca sobie zrobic reklame na otwartych stacjach zeby potem ludzie kupowali dekodery na faze grupowa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na szczęscie mam TV4 i nawet jakby nie było na otwartym Polsacie to na TV4 pewnie będzie bo z Levadią było.
|
Cytat:
|
Mecz będzie w TV4 oraz Polsat Sport/Futbol.
|
Cytat:
|
wtyki :-)
niegdyś prowadziłem stronę o sportowych stacjach telewizyjnych. |
Szawle przegralo swoj mecz!!!!! Latwiejszego rywala nie moglismy sobie wyobrazic
|
z 4 druzyna ligi.. jedyna bramka padla w 40 minucie
|
Wzmacniamy się,więc Siauliai i drużynę w III rundzie powinniśmy przejść spokojnie.
PS.Ma ktoś informację odnośnie tych transmisji? Będą w otwartym czy w Polsacie Sport? |
Raczej będzie tak samo jak rok temu - Polsat Sport oraz TV4.
|
Cytat:
|
Racja był na TV4 ale później chyba nie było transmisji przez jakies zaklucenia
|
Cytat:
dokladnie- pierwsza polowa byla prawie cala- druga juz wcale-burza czy cos wtedy byla.Natomiast rewanzu nie bylo wcale-tylko wersja txt na stronkach wislackich,pozdrawiam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl