![]() |
Ale przecież wiadomo że u nas kwota niższa niż 4mln na sezon nie przejdzie bo się to Bossowi nie opłaca przecież skoro on i tak przelewa kwoty kolo 5mln to niech choćby TF ma na koszulkach reklamie nie?
|
Cytat:
Należy zauważyć że na koszulkach nie powinny się reklamować firmy z usług których nie korzystają przeciętni kibice jak TF tylko właśnie jakieś piwa, firmy odzieżowe, sieci komórkowe czy firmy elektroniczne i taka reklama przynosi efekty, a z usług TF korzystają tylko firmy specjalistyczne a nie przeciętni kibice |
Ale ciebie interesuje kto korzysta z tych film na koszulkach czy kasa z tej reklamy a fakt jest taki że TF przelewa 3-5mln rocznie na konto Wisły więc fakt faktem lepszego sponsora na horyzoncie nie ma. A fakt że bylibyśmy więcej do przodu gdyby TF tak czy siak przelewała kasę a na koszulkach był jeszcze inne sponsor jest niezaprzeczalny. Ale myślę że warto jednak forsować sponsora tytularnego stadiony i reklamodawców na stadion a nie zajmować się koszulkami bo ze stadionu kasy będzie dużo więcej.
|
Piłkarze Legii niczym celebryci TVN :D
http://legia.net/wiadomosci,37612-le...arsenalem.html |
crazykaro,
ty to wiesz, ja to wiem... I co z tego? Jeśli nie zmieni się mentalność Bossa, to takich sponsorów w Wiśle nie będzie. Moim zdaniem w obecnej sytuacji nie ma co wybrzydzać - każdego, który się zgłasza należy próbować za wszelką cenę zatrzymać. Jak będziemy mieć komplet na każdym meczu, sukcesy w europejskich pucharach to będziemy mogli kręcić nosem na biedniejszych sponsorów. |
Dobra a jak to jest Warka już nie jest jakimś tam sponsorem i nie ma z tego powodu zakazu innych piw? Przecież do tej pory tak było.
|
Cytat:
|
W przedsezonowym sparingu Wisła Kraków rozgromiła niemiecką Germanię Egestorf-Langreder 8:0. Jedną z bramek zdobył nowy nabytek Białej Gwiazdy, były jej gwiazdor - Maciej Żurawski.
Germania to drużyna szóstego poziomu rozgrywkowego w Niemczech, mimo to cieszy wysoka skuteczność wicemistrza Polski. Gole dla drużyny Henryka Kasperczaka strzelali m.in. zakontraktowani ostatnio Maciej Żurawski i Cikos. Dwie bramki zaliczył testowany Paolo Etamane Etame, a wynik spotkania otworzył wracający po fatalnej kontuzji Łukasz Garguła. Wisła zagrała w składzie: Milan Jovanić - Erik Cikos, Marcelo, Mateusz Kowalski (46 Gordan Bunoza), Junior Diaz (46 Peter Singlar) - Patryk Małecki, Tomas Jirsak (46 Jeronimo), Łukasz Garguła (46 Krzysztof Mączyński), Piotr Brożek (46 Wojciech Łobodziński) - Paolo Etamane Etame (46 Maciej Żurawski), Rafał Boguski (46 Paweł Brożek). Żródło: Dziennik |
|
Masakra. Patrzcie na to. Era Vuvuzeli w Polsce nadchodzi.
http://www.allegro.pl/item1109470802..._czerwona.html |
Co za problem zrobić zakaz wnoszenia na stadion ?? Można to potraktować jako niebezpieczny przedmiot który może ogłuszyć człowieka i zrobić zakaz. W Polsce nie ma tradycji używania tego rodzaju dmuchawek
|
Cytat:
|
Ta... Jagiellonia. Niemcy, a nie Jagiellonia.
|
nie wiem, czy ktoś już o to pytał, ale skoro Adidas jest naszym sponsorem(partnerem) technicznym to znaczy, że poza ekstraklasą będziemy grać i trenować Jabulani :) ? Serio pytam, czy może Adaś zespołom klubowym na ten sezon przygotował jeszcze ciekawszy wynalazek ?
|
A to nie jest przypadkiem tak, że Ekstraklasa dostarcza klubom piłki treningowe?
|
treningowe może i tak, ale jestem pewien że w meczu z Levadia graliśmy piłką umbro, więc teraz czas na Jabulani ;d
|
Dokładnie tak ;) Treningi i mecze Ekstraklasy- Pumami , mecze LE- Adasiami ;)
|
Cytat:
|
Co do piłek jeszcze to w sezonie 10/11 Puma szykuje nowy model dla Ekstraklasy,zespoły dostaną w lipcu a prezentacja koło sierpnia...
|
Akurat na temat
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...ger/pilka2.jpg Dość średnio jak dla mnie te piłki wyglądają, no ale cóż, to Puma |
Dziwne te piłki PUMA robi, takie grube łatki mają. Mi najbardziej się podobały te nike z czerwoną otoczką :] Piękny były i jak pięknie się słuchały.
|
http://www.arkowcy.pl/gal,520,l,arkaork05.jpgZnalezione w sieci...
Niby prezentacja piłek sie jeszcze nie odbyła ale pierwszy raz widze takie piłki z logiem ekstraklasy |
Ważne, że ekstraklasa potrafi jakieś kontrakty załatwiać i że nie musi kupować w hurtowniach piłek. Nawet jeżeli to byłyby "ładne" nike.
|
Paskudne te piłki bleee...
|
Cytat:
|
Tak nike total90 te pierwsza seria. Dobrze że potrafią załatwić sponsora technicznego dla ekstraklasy ale kolejny rok nie mogą znaleźć sponsora głównego. Taka kolej rzeczy nie ułatwia choćby Wiśle znaleźć sponsora bo nie wiadomo czy np. z branży telekom. czy elektronicznej nie zostanie sponsorem 'ekstraklasy' a wtedy Wisła musiała by ze swoim źródełkiem pieniędzy zerwać umowę jeżeli sponsor zastrzegłby sobie wyłączność.
Ale lepsze nic niż biedronka na piłkach :] |
Poprzedni model piłek również był z logiem Ekstraklasy ;]
|
Cytat:
|
Przesadzacie, mnie sie nawet podoba - jest taka...inna :D
|
A nie lepiej Jabulani? :P jest nie obliczalna może nasi grajkowie by więcej bramek strzelali :D No i może mario miałby spokój :lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl