![]() |
Wiara czyni cuda...
Mecz po raz pierwszy bedzię w 3D http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23144 i jeszcze jeden http://kiks.tv/2010/05/trzeci-wymiar-ekstraklasy/ więc jak zagramy jak na 3D przystało to będzie dobrze :P do boju Wisełka!!! |
Jak dla mnie trzeba zagrać godnie jak na vicemistrza przystało i przestać bujać w obłokach - mieliśmy cały sezon na zdobycie mistrzostwa.
|
Tej nocy śniło mi się, ze Lech przegrał 4;1 i mistrzem została Wisełka :)
Moje sny malo razy się spelniaja..., ale oby tym razem. |
Mi śniło się, że wygrywamy 2:0 po bramkach Marcelo i ??!!Celebana!!?? za to Samsung 7:3-również wygrał. Nie ma co gdybać, i liczyć na sny... Wszystko będzie wiadomo przed 18...
|
Mi się śnilo, ze bramki strzelil Kuszczak... i to dwie he
|
Cytat:
|
Prośba do gniazdowych
Zaspiewajmy zaraz po hymnie " Po burzy słońce..." - całym stadionem Pokazmy ze wierzymy w odmiane losu, jak nie w tym sezonie, to od kolejnego. Wisła musi być WIELKA, jest na to skazana A chwilowe niepowodzenia tylko umacniaja nasza wiare ze tak właśnie będzie |
Cytat z forum Zaglebia mhm
MooN napisał(a): Ps. A poza tym - czyz nie milo by bylo jakby to Wisla musiala nam dziekowac, wraz z ich zgoda, Slaskiem, za ich misrzostwo? Bezcenne http://www.zaglebie-lubin.pl/forum/i...icon_smile.gif)) Aleee - grajmy swoje! |
Ach rozumiem co ten Jop odjebał, cały rok sie pracuje na tytuł a on to zepsuł. Kto wie życie jest krótkie czy za rok będe żył. Ale wygrajcie z Odra.
Mnie sie sniło w środe że Bajor wystawił rezerwowy skład i w 1 połowie było pozamiatane. |
zastanawia mnie postawa Cantoro w tym meczu... tak czy owak z Odry raczej odejdzie po sezonie, wiec nie bedzie3 dla niego jakims wielkim problemem spadek z ligi, a jesli Wisla zdobedzie mistrzostwo to on rowniez zostanie mistrzem Polski, bo w rundzie jesiennej gral u nas:)
|
Co tu taka cisza ?
Czuję, że ten smutny tydzień może się zakończyć euforią !! Coś mam dobre przeczucie. Musimy wygrać !! |
A ja wlasnie cos czuje że Amica się dzisiaj potknie. Oni już są mistrzami i świętują ale do konca jeden mecz. Jedyną osobą która jest tam trzeźwa to Zieliński.
Wszystko bedzię wiadomo po 19 obyśmy spotkali się na rynku!:) |
A mi się nic nie sniło i na jedno na co liczę niech chociaż Nasi grajkowie zakończą ten sezon jakimkolwiek zaangażowaniem.. chce w końcu zobaczyć boiskową złość, bieganie za piłką przez 90 minut tyle..
|
To co świętujemy dzisiaj 13 mistrzostwo :D a Lech to będzie oglądał nasze plecy :P
|
Niektórych to juz chyba z rozpaczy całkiem poj.... - Jop nie zepsuł mistrzostwa bo mistrzostwo zdobywa się przez cały sezon! Można było mieć 10 pkt przewagi przed derbami. Ja tam ciągle jakoś wierzę ( choć słabo) we wtopę Lecha. Może ta porażka ( 2 miejsce) wyjdzie nam na dobre jeżeli do niej dojdzie. Oby wreszcie wyciągnięto dobre wnioski. Ciułanie pkt za pomocą osłabianej ciągle drużyny musi się tak skończyć jak się pewnie skończy.
|
Cytat:
pisałem to po libacji... także wyszło jak wyszło :D cóż... jak dadzą tv to bym nie narzekał, choć z tym może być ciężko... a nie odbiegając od tematu: jest coś specjalnego dla el Toro szykowane, ktoś się orientuje? |
Cytat:
Ale co by nie pisac, licze dziś na mały cud ;) |
Cytat:
Swoją drogą - zawsze myślałem że piłkarze przychodząc do klubu powinni się ROZWIJAC , ulepszac swoją grę, nabywac nowe umiejetności - tymczasem jak czytam tu że wszystkiemu winien Cupiał....bo nie kupuje kolejnych leni to mi się śmiac chce. Taki Jop,Jirsak, Boguski dostając taką szansę(i taka kasę!) powienien na treningach zapierniczac , prosic o dodatkow zajecia itp. Tak jak w normalnej firmie - jesteś zatrudniany - szef oczekuje że będziesz wykonywał swoja pracę na coraz wyższym poziomie a nie niższym!! |
Cytat:
A nie zależnie od wyniku "pyrlandi" i tak przyjde na Rynek!!! Wisełko byłaś, jesteś i będziesz moją drużyną po wsze czasy... na dobre i na złe!!! |
Juszczyk
Singlar Głowacki Marcelo Brożek Piotr Łobodziński Sobolewski Ba Diaz Małecki Boguski skald na ten mecz!! Szkoda ze SInglar w derbach nie gral |
W 1 połowie meczu Lecha z ZAGŁĘBIEM BĘDZIE POZAMIATANE:)
|
jesliby amice nie udalo sie trafic bramki w 1 polowie to pozniej mieliby nerwowke i Micanski gooooolllll a po meczu na SS wszyscy na rynek:P
|
Skład średnio optymistyczny. Zobaczymy co gwiazdy dziś zagrają. Śmiesznie by było gdyby Lech przegrał czy zremisował a Wisła by swego meczu nie wygrała. Choć ten scenariusz chyba najmniej prawdopodobny.. Ale cóż..nie zawsze się wygrawa. Choć ciężko to przeboleć bo mistrzostwo było bardzo blisko.
|
Jak Twój tata przed podwórkiem pozamiata, to będzie pozamiatane.
Wiara czyni cuda ! |
Cytat:
|
Wisła Mistrzem nie ma ch*ja !! Do zobaczenia na Rynku !!
|
thechris troche wiary! Jesli sie nie uda to dopiero mozna plakac teraz trzeba myslec ze szczescie sie do na usmiechnie
|
ok 19 zaspiewamy MISTRZ MISTRZ NASZ TS! :)
NADZIEJA umiera ostatnia! WIERZYMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Do poczytania po meczu... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl