![]() |
Cytat:
|
Ba to trzeba kontraktowac bo zaraz legia mu da taka kase ze Wisly nie bedzie stac na niego ;fff
|
Cytat:
I po 5 minutach gry to stwierdziłeś ? ;) |
Nie ma tragedii. Jednak Ba wprowadza spokój i inaczej ta gra wygląda. Już nie ma tyle wybijanek, natomiast w ataku już się to tak nie zazębia. Nie ma zrozumienia.
|
Tak, jestem to w stanie po 5 minutach stwierdzic :)! Jazda jazda jazda!
|
Cytat:
|
Wisła musi wygrać 2 bramkami 1:3 stawiam :P!
|
Ba rewelacja... spokój, super piłki no brawo
|
pierwsze 10 minut nawet dobre ale teraz wszystko wróci do normy czyli zaraz brameczka dla jagi i WIELKIE GÓWNO!!!
|
Czy mi sie wydaje czy dzis jakos mniej klopsow na afere ? :O
|
Nie wie ktoś czy da się gdzieś w necie oglądać? Jakieś linki do soapcasta? bo na meczyki.pl dali linki nie działajace...
|
|
Starają się bardzo, ale co z tego skoro nic nie mają wypracowane i nie wiedzą co grać :) Czysta improwizacja i indywidualne zrywy.
|
Niesamowita walecznosc w obu zespolach. Ba kilka dobrych podan ale jakos tak zbyt statycznie w miejscu mam wraznie.
|
Wszystko z grą niestety wróciło do normy...
|
Sobol w ofensywie jak zawsze bez komentarza, przyjecia piłki zero.
|
ale Jaga jak ładnie gra... my stoimy zamiast grac
|
37 minuta i brak komunikacji niech to poprawią bo szkoda fajnych akcji,"Issa Ba balans ciałem" a inni nie potrafią? :P
|
Kirm i Pi Brozek do zmiany ;f
|
Gra wrocila do normy bo swietnie sie ustawiaja Bialostocczanie w defensywie:).
Fenomenalny mecz... |
Wislacy uczcie sie jakie to zaangazowanie i ambicja ze strony Jagi!!!
|
Bez żadnej sytuacji nadal Wisla w tej rundzie...
|
Na tą chwilę, Kirm do zmiany i za karę na miesiąc do kopalni. Kopanina z naszej strony.
Wreszcie ktoś wytłumaczył Marcelo by nie podawać do Pawełka. Pawełek, proszę odejdź sam, będzie lepiej wyglądało. |
żałosne to wszystko, aż żal patrzeć jak się nasza Wisełka męczy... Sobol miałby sytuację sam na sam ale mu piłka odskoczyła... kto jak kto, ale tak doświadczony zawodnik jak Sobol powinien wykorzystywać takie sytuacje :/
P.S hehehe też zauważyłem, że Marcelo nie podaje do naszego golkipera :D |
Ja pie... co Issa gra :D po prostu bawi się z zawodnikami Jagi,trzeba było nam takiego grajka trzeba poczekać a z meczem na mecz się rozkręci :P
|
Cytat:
Zabrze? Sosnowiec? Gliwice? Chorzów? za darmoszkie? bo może bymy co ugrali na kontrakcie aboso..? |
wg mnie Issa Ba dobrze, imponuje
mecz fajny, tempo jest - ale nie ma bramek i martwi mnie brak skuteczności w Wiśle od już 3 meczów? |
Mecz w ktorym moze zadecydowac jedna bramka.Rozczarowuje:Kirm,Sobolewski i Paweł Brożek .Oj latwo nei bedzie
|
Cytat:
Fenomenalny mecz i 2 celne strzaly na obie druzyny.... no... :) |
Na plus Diaz i Issa, dobrze Głowa, Kirm nie istnieje, Pawełek narazie tylko raz wypuscil pilke z lap a tak to ok!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl