![]() |
Hehhe Super Snajper Ćwielong w ataku. To już chyba lepszy byłby Dżopik. Przynajmniej wygrałby jakieś głowy. Powaznie myślałem, że zagra w ataku...;(
|
Przykro mi to mówić, ale jak na razie jesteśmy tłem dla Ruchu.
|
Robią z nami co chcą...:evil:
|
Wyszkolenie techniczne obecnych pilkarzy Wisly jest tragiczne... Gdzie im do Zurawskiego, Frankowskiego, Uche, Szymkowiaka, Kosowskiego czy Blaszczykowskiego? Jedynie Pawel Brozek i Boguski potrafia do tego nawiazac, a reszta...zal patrzec. W Europie bedzie kompromitacja, bo przy pressingu(ktorym graja druzyny nawet z lig pol-zawodowych), trzeba umiec rozegrac pilke z klepki.
|
Standardowo żenada.... boje sie ze moze sie skonczyc 3-0...
|
Jak z trojka stamtad wyjedziemy to bedzie dobrze.... Skorza rulezzz , Skorza poprzeprasza, powie ze sie nie udalo i bedzie cool.
|
Ziomki jest gdzies transmisja w necie?
JAZDA, JAZDA, JAZDA !!!!!!!!! pzdr |
Nasi kopacze nie grają,oni się miotają niczym karp przed wizytą tłuczka...:-/
|
Nasi biegają jak dzieci we mgle. Tego czegoś co robi JOP nie ma co komentować oprócz faktu, że na pewno nie jest to gra.
|
Może Nasi czekają aż Ruch się wyszumi? :) No narazie tradycyjnie czekamy na jedną kontre stosując Obrone Częstochowy chwilowo przy tym. A co do meczu..narazie nawet jedno,celne podanie jest ciężko wykonac Naszym Grajkom do przodu.
|
Cytat:
|
Boże Święty!, co oni tam do kur.. nędzy robią?! :|
Mistrzem Polski jest Ruch Chorzów czy Wisła Kraków? Bo wydaje mi się, że... Ruch? o.O |
A co takiego robi Jop? Bo narazie mamy kardynalne bledy Alvareza(poraz kolejny nie trzymal linii) i Marcelo. Z obiektywizmem dalej klopoty ;).
|
Pawełek nie wykorzystal pierwszej okazji :-))))
|
No niestety nastalismy czasow kiedy jestesmy tlem dla Chorzowa...
|
Ktoś zauważył jakąś myśl w naszej grze? Jakikolwiek pomysł, rozwiązanie taktyczne?
Obawiam się, że gdyby taktyka wybiegła z lasu i kopnęła naszych w dupę to i tak by nie wiedzieli co się dzieje. Co oni ****a robią na treningach? Nie grają ze sobą od wczoraj do ciężkiej cholery! |
z oficjanej relacji!!! :-)) :-) :-)
Cytat:
|
Cytat:
|
Spodobało mi się ze strony sędziego stanowcze "Mauro out" x). Taki akcent humorystyczny ^^
To ja z drugiej strony: Dlaczego Nykiel się przewrócił chwilę temu??? |
Patrzmy realnie..tak slabo grajaca Wisle ostatni raz widzialem w 2 lidze.. i tyle odemnie...
|
Cytat:
Jakoś przejąć i DZIDA w przód, może ktoś doskoczy. |
mnie najbardziej interesuje dlaczego to jest kolejny mecz w tej rundzie w której tylko my się ślizgamy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem przekonany, że byłbym w stanie lepiej dośrodkować niż robią to gwiazdory. I zrobię to za zdecydowanie mniejsze pieniądze, myślę, że styknie mi jakieś 7-8 koła miesięcznie :)
Statystyka i grafika strzałów na bramkę zmiażdżyły mi system ROTFL |
Cantoro, Brozek, Jop.. to jest po prostu DRAMAT !!!!!!
|
Z taką grą to dobrze, ze my nie gramy w Europie, bo tak to jest wstyd tylko miedzy Bugiem a Odra, a tak to by się nasza mysla taktyczna zachwycala cala Europa;D
"Ruch gra defensywnie"...No to Mały pojechal;D |
Pusty śmiech mnie ogarnia jak fani Skorzy potrafili krytykować Petrescu za "styl" :D
|
Jebne. Wisła - parodia drużyny. Przykro mi że muszę tak pisać o swoim ukochanym klubie. Takiej padaki to nawet nie grają w 5 lidze kazachskiej. Masakra.
|
Przykro jest mi to stwierdzić, ale Piotr Brożek ledwie w kilka miesięcy z czołowego lewego obrońcy polskiej ligi przeistoczył się w amatora. Jego gra wygląda jak podwórkowe odwalanie obowiązkowej pańszczyzny, jeszcze tylko brakuje jakiegoś "sam zagraj" w kierunku trenera.
Kiedy w rozmaitych materiałach C+ mówiono o Brożkach jako o marudach, myślałem że to tylko podkoloryzowane żarty, ale po odejściu części starszyzny paskudne charaktery naszych kserówek z Kielc wychodzą przy byle okazji.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl