Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [15 kolejka] Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków, 29 listopada niedziela, godz.14:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6658)

przemek1902 28.11.2009 22:24

Jutro będą 3 punkty i basta!
Chłopaki muszą spiąć pośladki i zacząć coś w końcu grać.
Jutro nie spodziewam się zbytniego przesiewu w składzie. Jopa po prostu musi zastąpić jakiś inny zawiodnik - najprawdopodobniej bedzie to Diaz. Defensywnego zagra Cantoro, poza tym Łobodziński zrobi sobie przerwę na wypad do jakiegoś klubu i po raz pierwszy w tym sezonie do podstawowej 11 wskoczy Boguski. Jak nie wytrzyma obciążeń to zmiana po pierwszej połowie.

Pawełek - Pietia, Diaz, Marcelo, Alvarez - Cantoro - Małecki, Jirsak , Ćwielong - Boguski, Brożek

Wojtas 29.11.2009 01:11

Legia jest liderem i niech podziekuje za to Brozkowi,Jopowi i Maleckiemu

prawdziwi "ojcowie" tego ze jakaklowiek przewaga punktowa poszla sie je***ac

Szlag czlowieka trafia zeby zamarnowac przez 4 kolejki taka roznice.

P.S kto sie jutro spodziewa jakiesjc "metamorfozy" to moze sie zdziwic.troche wiecej pobiegają ,mzoe cos powalczą.Fakty sa takie ze sa w wiekszosci bez formy i trzeba sie modlic zeby te 3 mecze do konca jakos wygladały.

Peroslaw88 29.11.2009 06:40

Jeśli na środku obrony wyjdzie Jop, a na środku pomocy Diaz to sam pójdę na najbliższy trening i zrobię awanturę

Daja`n 29.11.2009 11:06

Może dzisiaj obudzą w sobie instynkt wojownika bo juz nie są liderami.I jeżeli mają jaja to dzisiaj w Wodzisławiu będą atakować od 1 do 90 minuty oby tylko skutecznie.Przegrali prawie wszystko co istotne dla kibica został tylko lider więc grają o wszystko.

willow 29.11.2009 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Daja`n (Post 823229)
Może dzisiaj obudzą w sobie instynkt wojownika bo juz nie są liderami.I jeżeli mają jaja to dzisiaj w Wodzisławiu będą atakować od 1 do 90 minuty oby tylko skutecznie.Przegrali prawie wszystko co istotne dla kibica został tylko lider więc grają o wszystko.

Tym bardziej, że Lech i Legia znowu zaczynają mieć fuksa.
Jeśli w meczu z megasłabą Odrą Skorża nie zaryzykuje zmian w składzie i ustawieniu, to znaczy, że niczego się nie nauczył...

Wichar87 29.11.2009 11:15

Ja jako wieczny optymista mam przeczucie na 3:0 dla nas :D Nic tylko czekać na mecz teraz :)

anthony09 29.11.2009 11:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Peroslaw88 (Post 823198)
Jeśli na środku obrony wyjdzie Jop, a na środku pomocy Diaz to sam pójdę na najbliższy trening i zrobię awanturę

Jeśli zagramy z nimi to będzie jak dla mnie szczęśliwe zwycięstwo. Dla Jopa to nie ta liga ( moze se pograć co najwyżej w I, II lidze), a Diaz jest zupełnie bez formy co odbiło się też na jego Kostaryce. Jeżeli dałoby się Diaza sprzedać w zimie to ja bym go z chęcią oddał, bo nic nie gra na środku pomocy. Jeżeli z Gargułą będzie wszystko w porządku i wróci do formy z przed kontuzji to naszczęście będziemy mieli dobrą pomoc, bo z Diazem to co najwyżej mozemy ogrywać Podbeskidzie B-B.

Pan Jotka 29.11.2009 11:49

Powiem szczerze, ze wisi mi ten mecz już zupełnie. Liczę na wygraną i nie obchodzi mnie jak i co. Zeby ogladnąc piłkę nożną w normalnym wykoniu o 17.00 wlącze Chelsea -Arsenal, a o 19 Barcelone z Realem. O meczu Wisły wole nie myslęć bo mnie nerwy wytłuką , a na kacu to wręcz niewskazane.

Wasiu 29.11.2009 14:29

Cytat:

No to Perosław szykuj się. Mam nadzieję, że uslyszymy o Tobie w poniedziałek :D

brylant17 29.11.2009 14:33

Drewno Jop w składzie :/ to czuje remis albo w dupe

PhantomRanger 29.11.2009 14:35

Cytat:

To trzymamy cię za słowo :) Jop na obronie Diaz w środku no ch** mnie zaraz strzeli. Skorża to jest naprawde niereformowalny gość. Nagradzać słabo grających zawodników zamiast wystawić może równie słabych Burligę i Cantoro, ale gwiazdorzy od siedmiu boleści może wzięły by się do roboty. Teraz sobie myślą jaki jest sens trenować na maxa skoro i tak wyjde w pierwszym składzie? Po prostu ręce opadają. Chwała im za to, że nie powiedzieli o rehabilitacji i odbudowaniu zaufania kibiców, bo to mogą zrobić awansują do grupy LE.

Romy S. 29.11.2009 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 823328)
Drewno Jop w składzie :/ to czuje remis albo w dupe

Oczywiście jest to tak istotna informacja ( o drzazdze w twoim odbycie ), że trzeba całe forum poinformować.
Dajcie sobie na wstrzymanie i tak kijem Wisły nie zawrócimy.

royalmichael 29.11.2009 14:43

Dwóch defensywnych pomocników na Odrę? Nie mam pytań

For_FuN_ 29.11.2009 14:44

Wlasnie dali powtorki z poprzedniego spotkania w Wodzislawiu...niech Kirm sie oglada i uczy wrzutek od Zienczuka, bo takiego ulozenia lewej stopy w Polsce ma niewielu pilkarzy.

2 : 0 dla nas :).

To jakies jaja? Kirm znowu w I-szej jedenastce? To dermoralizuje pozostalych pilkarzy...

pysio 29.11.2009 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 823338)
Dwóch defensywnych pomocników na Odrę? Nie mam pytań

Maciej Skorża pojechał z tym składem..
gra:
Jop
Małecki
Diaz
Cantoro (kontrakt się kończy za miesiąc, na pewno będzie się angażował)
i grałby też Pa. Brożek, gdyby nie złapał kontuzji na rozgrzewce

Brawo Maciek Brawo hahaha

według mnie powinien grać
Kirm na lewej, na prawej Ćwielong, a w ataku dać Leszczaka..

sevenheaven 29.11.2009 14:48

jak można stawiać na Cantoro, który za niecały miesiąc i tak odejdzie ?!
zamiast tego dać Diaza do środka, Kirm na lewą a Leszczak na prawą, bądx Małecki na prawą, Leszczak do ataku ..

o Diazie i Jopie w podstawowym to już w ogóle nie mówie ..
strasznie mnie zirytował ten skład

For_Fun - zdemoralizowany to jest ale KIRM przez pana Brożka i Małeckiego

Pan Jotka 29.11.2009 14:49

Na wejście muzyka z Żandarm z St.Tropez. Jak najbardziej własciwa bo to może być niezła komedia z naszą grą ;-) Brawa dla Wiślaków za zorganizowanie "wyjazdu" do Wodzislawia.

pysio 29.11.2009 14:51

po tym meczu jak nie wygramy Skorża leci:

poleci: 1.1
nie poleci: 3.75

For_FuN_ 29.11.2009 14:54

Kolejny popis Pawelka...pilka prze siebie i prawie gol :D.

kohprzem'68 29.11.2009 14:55

Jak sie wchodzi na stadion Odry w Wodzisławiu to motywacja rośnie niepomiernie , takie pierwsze odczucia nie wspomne o graczach na tym najbardziej spłaszczonym obiekcie w ekstraklasie .

Pan Jotka 29.11.2009 14:57

Jak ktos sie nudzi to polecam derby Liverpoolu. Jest naprawde kawał niezłej piły... The Reds prowadzą 1:0 :)

Grisza1 29.11.2009 14:59

Znow zero omyslu na gre.....:/

PrawdziwośćDlaGry 29.11.2009 15:01

czy mi się wydaje czy słyszę "małpie okrzyki" jak Marcelo lub Diaz są przy piłce?

Grisza1 29.11.2009 15:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PrawdziwośćDlaGry (Post 823361)
czy mi się wydaje czy słyszę "małpie okrzyki" jak Marcelo lub Diaz są przy piłce?

Nie wydaje Ci sie... wodzislawscy rasisci:/

W.S 29.11.2009 15:03

mam nadzieje ze dostana solidna kare

pysio 29.11.2009 15:03

Mauro "truchtacz" Cantoro w swoim stylu... zero zaangażowania...

co w nim Skorża widzi?

For_FuN_ 29.11.2009 15:04

To nie jest brak pomyslu...poprostu zero ruchu, nikt sie nie pokazuje do pilki, za wyjatkiem Maleckiego...

Nie ma tez poprostu pilkarzy, ktorzy mogliby rozegrac pilke z klepki, itd...to w obecnej Wisle potrafia jedynie Brozek i Boguski.

As 29.11.2009 15:05

Technicznie ten mecz to nedza, jakbym ogladal B klase. Jedyny pozytyw to taki, ze kopacze sa zmotywowani, wnioskuje to po ilosci takich malych fauli wynikajacych z walki do konca o pilke. Diaz i Jirsak w tym przoduja.

P.S. for full, to ze nikt sie nie pokazuje wynika z brakach w motoryce, jak ktos ma sile biegac to sie bedzie caly czas pokazywal.

Uran235 29.11.2009 15:08

Póki co piłkarsko nie widać różnicy...
Więc po co przepłacać?

PrawdziwośćDlaGry 29.11.2009 15:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 823365)
To nie jest brak pomyslu...poprostu zero ruchu, nikt sie nie pokazuje do pilki, za wyjatkiem Maleckiego...

Nie ma tez poprostu pilkarzy, ktorzy mogliby rozegrac pilke z klepki, itd...to w obecnej Wisle potrafia jedynie Brozek i Boguski.

dokładnie. nie funkcjonuje u nas taki element jak gra bez piłki. najlepszy przykład to przed chwilą Alvarez, który musiał stać z piłką.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl