![]() |
11 na 9 i tracić bramki. Taktyka Skorzy, bronimy się, klepiemy, a Korona bramki zdobywa.
|
Szlag człowieka może trafić. Takie zabawy teraz się czkawką odbijają !!! Muszą dostać po kieszeni aby grać do końca
|
Niechże mecz już się kończy! To nie na moje nerwy...
edit: uff... no wreszcie |
ufffff prawie prawie ....
|
No nie, tak grać nie możemy, powinno sie skończyć 0-5 dla nas, no moze to 1-5, a tu taka nerwówka w końcówce... je pitole
|
Wisła coraz słabiej...
|
powinno 5:0, 6:0 glownie ze wzgledu na przewage liczebna, skonczylo sie na 3:2 - zenada
na + tylko bramka Kirma chyba i pare minut Garguly i Boguskiego |
Jezus Maria, Korona(beniaminek) w 9 zamyka aktualnego i pewnie przyszlego Mistrza Polski na jego wlasnej polowie...
Widac, ze dla Boguskiego i Garguly, to jeszcze za wczesnie, bo ogrom strat. |
Możę to i dobrze, Legii przynajmniej nie zlekcważą.
|
Koniec! ale tak się nie powinno grać!! tak nie gra Mistrz Polski strzela 3 bramki traci dwie nie dość, że rywal gra w 9 to nie potrafimy pójść za ciosem ja się boje o mecz Legią....Jop się nie popisał przy stracie pierwszego gola tak gra Mistrz? nic dziwnego, że później dostajemy bęcki od mistrza Estonii nie wiem trzeba poprawić styl gry,skuteczność w zimie trzeba zakupić 2 obrońców bo będzie bida...
|
Panie Turek kończ pan ten mecz! :D
P.S. a tak na poważnie skuteczność woła o pomstę do nieba. |
To jest jakaś farsa....brak słów....nie pierwszy i nie ostatni raz taka końcówka. Niech ktoś napiszę, że się liczą 3 punkty. Pewnie, że się liczą bo to nie jazdy figurowa i za styl nic nie dają, ale postawa piłkarzy jest żenująca. Nonszalancja, lekceważenie, brak motywacji.
|
Dziwnie zaczęło to wszystko wyglądać od momentu zejścia Diaza. Skorża nawpuszczał ofensywnych zawodników, ci biegali bez ładu i składu. Wg mnie powinien wejść Burliga na prawą obronę i Alvarez przejść na lewą.
A z przodu za Małeckiego Guła. Tymi zmianami treneiro zabużył rytm gry całkowicie. |
K.... tyle kasy biorą i co ? do kopalni wszyscy a wszczegolności asior Małecki
|
Niech szlag trafi tą minimalistyczną taktykę Wisły !
Skorża z meczu na mecz coraz mniej mnie przekonuje do siebie. Jemu po prostu brakuje jaj !! |
Kompromitacja. Żenada. Dno + metr mułu.
W drugiej połowie zagrali jak profesjonalni traktorzyści, kelnerzy rodem z Seszele, sklepikarze z San Marino, bankierzy z Luksemburga.... Wybijanie na oślep przy przewadze 11 zawodników na 9... ale wstyd. |
to jest ****a kpina, gdybym ja był ich trenerem to zapamiętali by ten mecz na baaaaaaaaaaaaaaaardzo długo
|
Cytat:
Najlepiej to wszystko chyba podsumowano w relacji oficjalnej strony Wisły - "Wisła doczekała do końca, ale to, co zrobiła grając z przewagą dwóch zawodników, to dziadostwo". Nic dodać, nic ująć. |
Przynajmniej mecz dostarczył jakiś emocji. Niektórzy i tak będą napierdalać na piłkarzy, czy 2:0 czy 1:0. Jest zwycięstwo, fatalna końcówka, ale w calym meczu byliśmy lepsi. Tyle
|
****a mecz jak kazdy, nonszalancja i jebany minimalizm, ****a miec 2 pilkarzy wiecej i tracic gola i srac w majty zeby dotrzymac wynik to jest kpina!!!!!!!
|
Nie mam pojęcia jak można zagrać tak od nie chcenia w drugiej połowie, napastnicy bawią się z piłką w polu karnym Korony, a obrońcy stoją przy rzucie wolnym w jednym miejscu!!
Niech Głowa wraca jak najszybciej, bo Jop jak dla mnie to skandal, na początku meczu nie potrafił wygrać ani jednego pojedynku z napastnikami Scyzorów. Przy bramce na 3:1 trzymał linię tak jak prostytutka majtki. Dobrze że Niko zrobił nam przysługę bo początek wyglądał naprawdę blado. Jedyny plus to powrót Boguskiego i Garguły, ale grając tak jak dzisiaj to ta przewaga może się rozpaść w 2-3 kolejki. |
3 punkty ważne, ale styl w jakim to osiągneliśmy - parodia.
Tak gra MP ? Jak można w grać 11 na 10, potem w 9 tracić bramki, kpina. Tacy mocni się czują, brak profesjonalizmu. |
Żenująca druga połowa, kompletny brak ambicji u naszych piłkarzy. Zamiast dobić rywala Ci na stojaka oczekują, aż Korona się przed nimi położy. Nic się nie zmieniło po Levadii, pewnie gdyby nie ta czerwona kartka byłoby w plecy. Niezbyt ciekawie ta nasza gra wygląda jeśli chodzi o mentalność i zaangażowanie zawodników. O Cantoro chciałbym jak najszybciej zapomnieć, powinien starać się o angaż w jakimś teatrze.
|
Może w tak subtelny sposób piłkarze próbują zwolnić trenera ? Już sam nie wiem, jakie może być wytłumaczenie dla głupoty. Może lepiej głupoty po prostu nie tłumaczyć...
|
Cytat:
Kogo to obchodzi, ważne trzy punkty... |
powinien ich Skorża zrugać po tym co oni wyprawiali!
ale Skorża jest zaspokojny |
Cytat:
Ale za to jaki jest wyszczekany. |
Panie Macku. opieprzyc co poniektorych i to zdrowo!! moze zacząc od jakis kar pienieżnych? na początku drobne kwoty a jak nie pomoze dowalic miesięczna wypłate i przeznaczyc dla ludzi potrzebujących. niech sie neiktórzy wezma wreszcie za dupe!
|
Przepraszam, czy my przypadkiem nie wygraliśmy meczu i nie zainakasowaliśmy trzech punktów?
|
Znowu na własne życzenie mamy nerwókę w końcówce meczu. Nie potrafimy dobić osłabionego przeciwnika i tak się to kończy. Cieszą trzy punkty i dobra pierwsza połowa; w drugiej, poza przerywnikiem w postaci bramki Jirsaka, graliśmy bez wystarczającego zaangażowania i ambicji.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl