![]() |
Pas polsatu :lol: zawsze o takim marzyłem.
|
ten pas polsatu to chyba w kiosku ruchu kupili
|
Gołota był jak dupa walcząca z zatruciem pokarmowym, niby poślady trzymały ale zwieracze niekoniecznie.
|
Nawet z sobą słowa po walce nie zamienili. jednak coś jest na rzeczy.
Co do Gołoty, podobny grzech co w ostatnich walkach za oceanem, opuszczał lewą rękę i zasłaniał się jedynie prawą. Stare wady widać wciąż istnieją i do tego latka lecą. Jestem ciekaw czy Adamkowi uda się utrzymać szybkość gdy nabędzie masy. |
Pokazówka, nic więcej. Miało być show i było. Polska na taką walke czekała.
|
to powołam sie na rade Rafała Patyry i i pojde sie wyśpić
|
[*] Endrju PAMIĘTAMY!
|
ale Gołota za przeroszeniem dostał wpi....ol
|
Cytat:
|
Adamek był zdecydowanie lepszy, przy jego szybkości Gołota nie mial dużo do powiedzenia... Ciekawe co Adamek pokaże w następnej walce...
|
Adamek rozniósł Gołotę w pył :-D
Mnie się wydaje, że Gołota dobrze wiedział, gdzie się pakuje.Że tak przygotowany, nie ma najmniejszych szans. Ale to po prostu sprzedajny chałturnik i jeszcze raz chciał dorzucić coś do bankowego salda. Miał warunki, to nie było charakteru do walki. A teraz to nawet warunków nie ma. |
Cytat:
najwieksza wiocha w USA, gosc, ktory spiewa o tym jak Polacy azbest zdzierali z dachu... Straszna żenada i ogolnie szmieszna piosenka, Adamek ją do końca nie rozumie, dlatego to daje na wejsciu na ring w piosence objęte są najbardziej żenujące i śmieszne akcje polusów na emigracji w Chicago |
Cytat:
Ale to na marginesie. Obstawiałem Adamka że wygra w rundach od 1-6 i trafiłem a współczynnik był powyżej 4. Nie jestem jakimś tam koneserem boksu , dla mnie się liczy niezła jatka więc z walki jestem bardzo zadowolony.Nie było żadnej 'ustawki' czy symulowania walki a niezła rozpierducha, szkoda tylko że tak jednostronna. I rispekt dla Gołoty -tyle co on ciosów dziś przyjął a walczył do końca. |
w sumie to liczyłem na więcej rund, że ten szoł trochę się pociągnie jeszcze, ale jest dobrze, Góral wygrał i huj. Życzę mu powodzenia w tej kategorii :)
Pas Polsatu! To jest kur*a cos! P.S Co to za fajna nuta leciała jak Adamek wchodził na ring? |
Adamek obił wielki i ciężki worek treningowy i w nagrode dostał pas Polsatu . Tyle można w skrócie powiedzieć o "polskiej walce stulecia" :D
Ambicję i umiejętności zapewne ma , życzę mu jak najlepiej ale... w wadze ciężkiej jakoś go nie widzę. |
Cytat:
|
Wygrani to:
- Solorz - bo Polsat się nachapał - Adamek - bo tą walką wkroczył do wagi ciężkiej - Gołota - bo na koniec kariery dostał ok. 300 tys USTAWIONA Żal było patrzeć jak legenda z nadwagą dostaje baty, ale innej opcji nie było. |
teraz czas na cięższy worek i widziałbym tu Wałujewa:))
szkoda Andrzeja no ale skorzystał chłop z ostatniej szansy na dużą kasę i nie ma co mu się dziwić |
Gołota bardzo słaby, Adamek widać bardzo pewny siebie po walce, oby nie skończyło się przykrym rozczarowaniem po walce z kimś z listy najlepszych.
Ciekawe czy w komplecie z pasem był paszport Polsatu :lol: |
Cytat:
miałem coś napisać, ale ten kolega zrobił to już za mnie. |
Góral to Góral, to było widać na ringu jak i po walce w wywiadzie; Pewny siebie, nie popuści za nic w świecie, to może mu się przydać dalej, ale tak jak ktoś juz pisał wyżej, narazie z taką masą to z braćmi z Ukrainy czy Gorylem z Rosji może skończyć po 30 sekundach na deskach... Chłopak ma ambicje, i walory do wykorzystania, jeśli tylko je rozwinie to może coś zwojować, ale to napewno nie będzie z dnia na dzień.
Szkoda mi Andrzeja, to naprawdę kiedyś świetny bokser, który lepiej zapowiadał się niż teraz Adamek, poiwnien skończy kariere o wiele wcześniej, odejść z honorem, a dziś aż przykro było patrzeć... |
Cytat:
Cotto kolejny do oklepania :). |
ma ktoś może ten kawałek który był puszczany podczas prezentacji Adamka???
|
Krzysiu Ibisz to sie wszedzie wpi*****li ,on powinien dostac ten pas Polsatu :D
A co do walki to troche zal bylo patrzec na Golote stal i czekal az Adamek bedzie go naparzal.... No ale coz kase Golota zgarnal,Adamek ma "przepustke" do walk w wadze ciezkiej,a Polsat kase tez zgarnał wszytcy sa tu wygranymi,zgadzam sie z innymi ze walka byla "ustawiona" - P.S z ta ochota Adamka do walki z bracmi Kliczko itd to bym raczej sie wstrzymal,jesli nie chce byc na deskach jak dzis Andrew ,niech narazie troche "okrzepinie" |
Cytat:
|
Cytat:
|
"Andrzej Gołota został przewieziony do szpitala ze względu na obrażenia jakich doznał w walce." - boxingnews
Cóż... za ok. 300 tys i tak było warto. |
Od samego poczatku Gołota wiedzial w co sie pakuje powiem jedno, nie ma wstydu ...chodzilo tylko o kase o nic wiecej...
A te reklamy co runde, boskie. Za kazdym razem przelaczalem na tvn byle tylko tym dziadom nei dac wiecej zarobic. |
Żałosne jeszcze było to małpowanie na linach Adamka i to w narożniku Gołoty... Może usłyszał ktoś co powiedziała do niego wtedy Mariola Gołota?
|
jedyne co mnie dziwi to to że Gołota nie miał wytrzymać dłużej, zdążyli by puścić więcej reklam w przerwach pomiędzy rundami.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl