![]() |
gooooooooooooooooool
|
A jednak Pepe w koncowce.
Teraz to juz mamy stuprocentowa powtorke z Levadii :) |
I gdzie Ci co narzekali na Ćwielonga?? Brawo Pepe! Świetna zmiana trenera Skorży!
|
A nie mowilem?
Szkoda ze wyrownali bo teraz będą teksty, że nic się stało i to nie był zły mecz.. |
Mecz który powinniśmy wygrać róznicą 3-4 bramek remisujemy 1-1 (przy dobrych wiatrach)
Ogólnie mecz komedia. Wszystko się jebie w tym meczu, na przekór... brak szczęscia, poprzeczki, słupki, znoszony Alvarez, potem problem z Singlarem. Ech.. |
Pawełek bluza nr 18 a spodenki 81 :)
|
Matko Boska. Zero zdecydowania...sami sobie przeszkadzaja na tym boisku.
|
Singlar=John Rambo xD
|
Skorża co ty robisz Wiśle ;/
|
koniec ;/ i po ,,rekordowej'' napince ;<
|
Bravo Singlar!!!
|
Malecki i Kirm na laweczke po tym spotkaniu, jesli pan Maciek ma jaja(a z tego co bylo widac ma). Takie wnioski, bo mecz dramat
|
****a czemu my nie możemy mieć chociaż raz takiego farta jak Amica ;/
|
Jeba* POLONIE BYTOM
|
Cytat:
Będę się upierał, że dziś słabsi od Łobodzińskiego byli Diaz, Małecki, Sobolewski, Piotr Brożek... Pole manewru nie zawęża się tylko do wpuszczenia Ćwielonga za Łobodzińskiego. |
Po co wy gracie, skoro ambicji nie macie?
|
Cytat:
|
Zagraliśmy żałosny mecz , jeden wielki dramat, potwierdza się jedna reguła dotycząca polskiego footbolu zaczynamy grać dopiero na 5 minut przed końcem meczu. Wtedy zaczyna sie śpieszyć i stwarzać sytuacja. Ogólnie mecz dno , brak ambicji. Nie wiem co oni na treningach robią ale napewno nie trenują....
|
Cytat:
|
Lepszy rydz niż nic bo przy tak fatalnej grze calej druzyny to 1 punkt to dobrze . Martwia kontuzje Alvareza i Singlara..
|
W dupie mam przebieg spotkania i to ile sytuacji mieliśmy. Chcę tylko powiedzieć tyle, że mam ogromny szacunek dla Petera Singlara. Biegać przez ileśtam minut po boisku z kontuzją, ledwo, ledwo a mimo to starając się... Dla mnie to czyn godny najwyższej pochwały, coś niesamowitego.
Przy każdym jego kroku serce mi się kroiło, mam nadzieję, że przez to, że musiał to dograć nie stanie się mu coś bardzo złego (bo, że źle będzie to jasne). No i nie mogę kolejny raz napisać, że 3 punkty cieszą, niestety. A i ten. Kto poza mną miał dziwne wrażenie, że ogląda do pewnego stopnia powtórkę meczu z Levadią? Nawet Ćwielong strzelił ;s |
Cytat:
|
W sumie to zagraliśmy dzisiaj na podobnym poziomie co zawsze. Zabrakło trochę szczęścia ,bo to ,że Siejewicz to k***a wie cała Polska.......
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ludzie weźcie się zastanówcie co wy piszecie większość z ostatnich postów to posty bardziej dzieci Neo, niż rzetelne wypowiedzi wiernych kibiców, zremisowaliśmy pierwszy mecz z 7, mamy 19 pkt i nie raz szczęście też nam dopisywało (tak jak np w meczu z Lechią czy Jagielonią gdzie gol dla przeciwnika wisiał na włosku) także nie ciułajcie... |
Cytat:
|
Myślę że naprawde Polskiej piłki powinni zacząć od zatrudnienia w wybitnych okulistów dla sędziów :-/
|
Cytat:
|
To co wydarzyło się dzisiaj w Sosnowcu to .......ony skandal. Zajebista forma szykowana na LM. Piłkarze wolni, zero celnych podań, zero ambicji. Skuteczność żenująca. Jak pisalem po ostatnim meczu, gramy coraz większy piach.
|
Takim kopaczom nie należy się połowa tego, co zarabiają. W PE PIŁKARZY można policzyć na palcach u rąk.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl