![]() |
Cytat:
tylko tam mi nikt nie raczy odpisac.... a tutaj co chwila ktos pisze... |
Łobo z żółtkiem....
|
kogo wina w tej akcji? co ledwo ledwo wybili?
|
I dobrze, niech walczy, od tego jest. Ja wciąż w niego wierze, chłop nie mógł zapomnieć jak się gra w piłke
|
rezerwowi zrobili akcje na gola :P
|
WoW,ale wrzuta,emocje odpadly
|
3:1 BROOOOOOOOOOOOZEEK A kto asysta ŁOOOOOBOO:> I teraz Legia z Amica remis i jestesmy w domu:>
|
Cytat:
|
Paweł wrócił i juz 2 gole :P łął :P Łobo :)
|
ja powiem wam krótko:Paweł Brożek jest genialny i daj Boże, żeby jak najdłużej grał dla Wisły!
|
Piekny gol i wrzuta Łobo... no no Łobodzinski sie stara ^^
|
Łobo Superstar !! :D Kapitalne dosrodkowanie i Brozinho kapitalna glowka
|
Genialna asysta Lobo, Malecki musi sie jeszcze duzo uczyc...
|
Cytat:
|
o kim tam spiewają bo uslyszec nie moge?
|
Cytat:
|
Jezeli Maly ladnie dosrodkowywal to Brozek dzisiaj gra slaby mecz.
|
ogladales 1 połowe ? czy tylko 2gą ? bo zgodze sie, w tej juz grał po prostu zle.
|
Górnik momentami coś próbował grać, jednak obronę ma strasznie słabą.
Cieszy skuteczność i oczywiście wygrana. W niedziele oby padł remis, potem zachować odpowiednią koncentracje na wyjazdach i o Mistrza można być spokojnym. Byle do przodu... :) |
Dużą rotację mamy w ofensywie. Łobodziński, Ćwielong, Boguski, Małecki - każdy z nich może grać na wysokim poziomie. Dziś zagrali wszyscy wymienieni. Wydaje mi się, że trener będzie miał kłopot kogo wystawić w następnym meczu w podstawowym składzie.
|
Stadion sie sypie :D
|
Atak lampy na komentatorów C+ :D
|
Ogladam caly mecz i jesli nawet zagral jakies dobre pilki, to te kilka ktore zagral do nikogo wystarczyly, abym mial takie odczucie. Zreszta nie tylko ja to mowie, ale kilka osob na forum i Wegrzyn tez.
|
A Łobo zaliczył asyste nie wazne jak grajac cały czas (nie majac kontaktu z piłka w ataku) i juz jest najlepszy ? :D
|
Ja nic o Lobodzinskim nie mowilem :D
Zreszta mniejsza o to, trzeba sie cieszyc ze sa 3 punkty. Kamien z serca. |
Ale Ćwielong marnuje te setki :/ wszystko inne: podania, gra bez piłki perfekt, lecz jak widzi na przeciwko siebie bramkarza to głupieje... :/ Łobo kiedyś podanie musiało się udać, w końcu nie jest taki tragiczny ( nie mylić z dobrym).
|
DOPING I klasa!!!
Dobrze, że piłkarze się dostosowali i pewnie wygrali. Wniosek z dzisiejszego meczu mam jeden - Ćwielong jest przeklęty... |
Lidera mamy....(a przynajmniej przez dwa dni:D)!!!!
Mecz bardzo przyjemny dla oka, nasi zagrali całkiem, całkiem,no może trochę skuteczności jeszcze brakuje, ale w końcu strzelają napastnicy. Pes: Kto by pomyślał że Łobodziński po tylu słabach meczach potrafił, wejść i przyczynić się do zwyciestwa... |
Może po takim meczu, jakiś zagraniczny klub skusi się na Wojtka Łobodzińskiego :D Oby tak do końca sezonu jeszcze z 6 asyst pyknął to sprzedamy go z zyskiem ;p A tak poza tym gratulacje dla drużyny :D Brozio pokazał, kto jest najlepszym napastnikiem w lidze ;p Pozdro
|
Ja sie boje ze sie ktos skusi na Boguskiego ,ktory byl kolejny raz najlepszy na murawie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl