![]() |
Ale powiem wam że dobrze się złożyło. Lech jako że grał w uefie ma mecz w nidzielę a w środę gramy z nimi w pp. Mamy 2 dni na wypoczynek więcej co w meczach między dwoma tak wyrównanymi drużynami
może być kluczowe. |
taka prawda, tylko Lech teraz ładnie gra w piłke (nie mowie o 2 połowie z Udinese) ale wszystkie mecze ktore ich oglądałem to przyjemnie sie oglada, a Wisly nie, nudzi sie
|
No niestety trudno być optymistą jeśli chodzi o Wisłę przed rundą wiosenną, patrząc na poczynania Lecha. No ale...wierzę, że damy radę.
Poza tym nie wiem, co Wy wszyscy widzicie w tym Beto. Nie sądzę, aby wybiegł w pierwszym składzie. Na chwilę obecną obok Pawła widzę każdego z trójki napastników: Ćwielong. Boguski, Małecki - ale nie Beto! W każdym razie 3mam kciuki za niego i mam nadzieję, że się rozwinie... |
Trudno byc optymista? Kibic z Ciebie czy obserwator? My ten mecz musimy wygrać i piłkarze z trenerem też to więdzą, więc nie ma co lamentować. A co Wiśle po poczynaniach Lecha? My jesteśmy Wisła Kraków. Nie zapominaj tego. Btw. wszystko gotowe do meczu ( chipsy są, szalik jak najbardziej ) i jedziemy z Polonia Bytom:-)
|
wiecie czy bedzie lecial mecz na sopcascie? pytam bo koncowki npoprzedniej rundy nie ogladalem... a wczesniej zawsze bylo mowione ze bedzie a roznie z tymm bywaky czesto kanaly z soocer-live / kuszo tv nie dzialaly
|
panowie wlasnie takiego składu oczekiwałem, no moze jedynie Beto do tego ;) a Boguski na lewa pomoc, Diaz na obrone. Ale ogolem nie czepiam sie bo jest idealnie.
|
dziwi brak Marcelo...
|
czemu Baszczu nie gra to nie wiem.... ale myślę, że pojedziemy z nimi 2 do zera, Brożek i Zieniu coś strzelą czuje..;p
|
Czyżby Skorża zluzował kilku zawodników na mecz z Polonią Warszawa?:shock:
|
Cytat:
Channel - 11028 / 17:50 Polonia Bytom : Wisła Kraków na razie jest jeszcze offline :) |
niby kogo ? Baszcza, Zienia a moze Marcelo i Beto ? No tak, zapomnialem o Cantoro.
Przeciez oni nie nadaja sie do "11", z wyjatkiem Marcelo, ale chyba Głowa - Cleber to standardowa para obroncow no nie ? :-/ |
Cytat:
|
Maciek wczoraj mówił ,że pewne zmiany w składzie mogą wynikać z mikrocyku jak i postawy na ostatnich treningach .
|
Mozna gdzies ogladnac mecz?
|
Justin TV, SopCast
|
2 razy wybijaja rog z prawej strony.
2 razy graja krotko. 2 razy zaliczaja strate. A komentatora to chyba z popijawy wzieli. |
Cytat:
http://www.justin.tv/crishd jak trzeba haslo to premiere |
generalnie to piach. nie widze stanu murawy bo pixele wielkosci monitora
|
Na razie najsłabsi Diaz i Jirsak. Gra totalnie bez pomysłu.
|
dramat ta gra, piłka się od nich odbija :/
|
Powie mi ktoś, dlaczego SopCast zatrzymuje mi się na ok. 20? Na Cris TV oglądam mecz, ale jakość jest słaba :/
Czy to wina braku jakichś kodeków? Obraz na SopCaście mam, ale nie da się oglądać, bo tak tnie. |
Tylu kiksów w ciągu 20 min. dawno nie widziałem. Oczy bolą od tego co oni grają.
|
Jirsak totalnie bez formy :/
|
Ale dno, musi wejść Beto przytrzymać gałe z przodu. Jirsak narazie fatalny.
|
Spokojnie. Przyjdzie się martwić dopiero w 60 min. jak będzie 0:0. Według mnie nie jest aż tak najgorzej. Ale mogłoby być lepiej.
|
Cała polska "ekstraklasa"
3 misiące sie szykują, 2 miesiące dochodzą do formy, miesiąc grają... Pomoc nam zupełnie nie istnieje, no ale to było do przewidzenia. |
Mi się tam podoba gra Wisły.. fajne akcje, tylko wykończenie poprawić i będzie dobrze.
|
Gdzie tam z taką grą na mistrza?
Co ten Diaz robi? W żadnej akcji nie nadąża? |
Padaka, zero dokladnosc.Ciezko skonstruować im jakąs solidna akcje
Za to Maly gra rewelacyjnie :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl