![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nawet mnie nie strasz musze miec ten karnet. A do sprzedazy karnetu i do KK jest jedna kolejka wie ktos?? |
Nie no są dwie, do KK jest stanowisko nr 1, a do karnetów nr 3
|
Cytat:
|
karnecik
Siema :) takie pytanie dla bardziej objechanych w temacie... Czy będzie szansa po 10 sierpnia dostać karnet na jakikolwiek sektor trybuny D ? bo wtedy dopiero mam wypłate ;//
|
Ja tam byłem dziś po karnet, luzik dostałem od ręki nawet bez kolejki się obeszło, a nie mam wznowienia :) na D jest chyba jeszcze duuzo miejsca wolnego :P ale poginać lepeij szybko po karnety :D
|
Po 10 Sierpnia, a w zasadzie już po 25 lipca nie dostaniesz karnetu na żaden sektor trybuny A,B,D czy E.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
porzycz kase od kogos i po problemie..
|
no dziekowa panowie i panie zescie mi o KK powiedzieli bo takto bym poszedl w pon. i by mnie za z**ba wzieli. a takto mam odbior KK we wtroek i gosc powiedzial ze karnet mam na 100%. tylko wi ekots czy to trzeba osobiscie odebrac i skaldac do karnetu czy moze ktos to zrobic??
|
jak masz juz KK to mozesz dac komus zeby ci poszedl i nabic karnet dane chlop sobie wczyta z KK ;)
|
Kurde to ja mam jeszcze inny problem , bo nie mam KK i dopiero w poniedziałek pojadę ją wyrobić jest jakaś szansa , że do tego 25 wyrobią mi i będę mógł kupić karnecik ? Jest taka możliwość , że w poniedziałek zapłacę za karnet i kartę a odbiorę ją po meczu z Ruchem jakby nie zdążyli wyrobić ? czy już lipa i zostają same bilety jak wogóle będą albo karnet na wiosnę ;/ ?
|
Cytat:
chłopie idz jak najszybciej do "Wiślackiego Swiata" iz zloz wniosek o KK wiec pewnie bedziez mial tak jak ja na wtorek a wtedy masz karent na 100% bo tak mi gosc powiedzial. a mam jeszcze jedno pytanie czy KK moze tez ktos odebrac w moim imieniu?? |
Jedź dzisiaj wtedy Ci powinni na czwartek zrobić karnet, a po meczu z Ruchem karnetu nie kupisz... nie wiem jak nawet będzie to w piątek wyglądało.
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok dzięki za kartę się płaci przy odbiorze czy przy składaniu wniosku ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Miejsca na stadionie
Sektor A 1900 Sektor B 1904 Sektor C - w przebudowie Sektor D 5672 Sektor E 5450 Loża: 651 (w tym miejsca prasowe i loża Super VIP) Pojemność łącznie: 15 577 Miejsca prasowe Loża: 69 Boxy TV/Radio: 18 Łącznie: 87 Loża Super VIP Loża - 50 ŁĄCZNIE WSZYSTKIE MIEJSCA NA STADIONIE - bez sektora C (wszystkie siedzące) - 15 577 Minus loża sektor gości i bufor wychodzi jakies 13.5 tysiąca |
4 miliony karnetów - Marco zlituj się... :D
|
nie udało mi sie załatwić karnetu na tę rundę:/ nie wiem co zrobie chyba sie potne w domu w trakcie meczu:-/:-/:-/ bo na bilety tak nie mam co liczyć.
|
Cytat:
|
ale mi chodzi na sektor D:-D a wogóle są jeszcze??????? ale i tak trzeba wyrabiać jakąś karte kibica itp:-/
|
ile Ty masz lat ? 10 ?
|
nie no troche wiecej:-D ale jestem niepoinformowany:p
|
Cytat:
Człowieku zejdz na ziemie:):)Wszystko się da:) |
no jeszcze dziś możesz złożyć wniosek o KK między 10 a 14 i zaplacisz 15 zł i dostaniesz termin do odbioru, uważam, że ze względu na to, że są karnety w sprzedaży, to wyrobią ją szybciej... jak nie dziś, to w poniedziałek i nie rezygnuj, a karnety na D napewno są,..
|
mysle ze na srode powini
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl