Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Karta Kibica (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4354)

Bambo1906 02.02.2011 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 1046149)
Nie rozumiem dlaczego nie podali jednocześnie informacji na temat biletów/karnetów.
Jasno wynika, że na nową kartę karnetu przez net nie kupimy - czyli trzeba będzie pofatygować się 2 razy.
Czyli na obecną chwilę nowy system nie wprowadza dla karnetowca nic nowego.

Jeszcze jedna nurtująca mnie kwestia - fotka na karcie i sprawdzanie tychże przy wejściu. Chciałbym jednak mieć możliwość odstąpić komuś karnet gdy nie mogę sam iść. Na Arsenalu bodajże jest system, że możesz odstąpić karnet na dany mecz w zamian za przyszłe zniżki. Myślicie, że są w stanie nas pozytywnie zaskoczyć i wprowadzą coś w tym stylu?

Nie bo jak wiemy Polska to kraj złodziei więc od razu stwierdzą że ukradłeś komuś tą kartę.

W ogóle co się dzieje z tą Wisłą, że musimy się wzorować z całym szacunkiem oczywiście, ale na Lechii? To Wisła powinna być tym klubem który wprowadza takie nowinki czy zmiany.

thebo4 02.02.2011 23:26

Witam. moje pytnai jest następujące:

Cytat:

Aby wyrobić nową Kartę, trzeba przyjść do Strefy Kibica wraz z dokumentem tożsamości, na którym podany jest numer PESEL posiadacza oraz widoczne jego zdjęcie (np. dowód osobisty).
A co jeśli osoba nie jest pełnoletnia? nie mam dowodu a na legitymacj numerui pesel nie ma, co w takiej sytuacji? paszport?

murray 02.02.2011 23:29

W takiej sytuacji też musisz pokazać dokument z PESEL-em np. paszport, książeczka zdrowia czy Bóg wie co jeszcze. Ważne żeby był PESEL.

No i musi być zgoda rodziców czy coś w ten deseń.

dostuffca 02.02.2011 23:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1046103)
Ale już konto w banku czy kartę płatniczą / kredytową da się załatwić korespondencyjnie. Kartę Kibica porównałbym właśnie do karty płatniczej.

ale zauważ, że kartę płatniczą załatwiasz korespondencyjnie albo po tym jak osobiście pofatygowałeś się do banku, albo po podpisaniu umowy z bankiem internetowym. Umowę którą w przypadku mbanku przynosi kurier, który sprawdza dane z dowodu z danymi na umowie. A za tę jego usługę płaci bank. Pewno dałoby się to rozwiązać lepiej i inaczej. Ale najgorzej nie jest. A już najlepsze są uwagi "po cholerę ten fotograf, lepiej byłoby przynieść zdjęcie - każdy miałby jakie by chciał". No ja .......e :)

Fifiorek 02.02.2011 23:49

A ja mam jeszcze takie pytanie... Wystarczy jak przyniosę legitymację i numer pesel na karteczce + oczywiście ten wniosek wydrukowany i uzupełniony ?

Marcinnno 03.02.2011 00:04

Do tych co narzekają. Bywało wiele, wiele gorzej :-) Jedynym minusem jest fakt, że nie mogę zanieść za kogoś tego wniosku.

Bambo1906 03.02.2011 00:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fifiorek (Post 1046180)
A ja mam jeszcze takie pytanie... Wystarczy jak przyniosę legitymację i numer pesel na karteczce + oczywiście ten wniosek wydrukowany i uzupełniony ?

A wystarczy przeczytać.
Cytat:

Aby wyrobić nową Kartę, trzeba przyjść do Strefy Kibica wraz z dokumentem tożsamości, na którym podany jest numer PESEL posiadacza oraz widoczne jego zdjęcie (np. dowód osobisty).

Zubert_Wisla 03.02.2011 00:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1046080)
moze zabrzmieć glupio ;P czy mozna zanieść wniosek wydrukowany w odcieniach szarosci ? ;P

A nie prościej uzupełnić na miejscu :D

tommiyacht 03.02.2011 06:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zubert_Wisla (Post 1046190)
A nie prościej uzupełnić na miejscu :D

nie ? :P

kto mysli o tym zeby zrobic sobie fote w koszulce Wisly. Na fotce gdzie jest Sobol troche tam widac tshirta :)

aNouc 03.02.2011 06:22

No to ruszamy! Już nie tyle co po KK co przy okazji zobaczyć nową Strefę Kibica :)
\

Donson 03.02.2011 07:56

Nie ma tego w artykule ale:
Utrata ważności poprzedniej Karty nie idzie w parze z utratą prawa pierwokupu na zajmowane miejsce - mam nadzieję.
Może ktoś to potwierdzić czy znowu mamy się czuć wystrychnięci na dudka?
Znowu będzie owczy pęd po miejsca?

Kaan 03.02.2011 08:56

Mozliwośc wyrobienia karty w niedzielę to jest coś co mnie bardzo miło zaskoczyło. Nie pozostaje nic innego "zamiejscowym" jak zrobic sobie w niedziele wycieczkę do Krakowa, zwiedzic SK i wypic piwko przy ciepłej słonecznej pogodzie. Uwaga tylko na czarnych.
Dodatkowo, jak ktos wczesniej wspomniał, wszystko na miejscu, odbiór od razu.
Czy ktoś jeszcze narzeka?;)

podszywacz 03.02.2011 09:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donson (Post 1046215)
Utrata ważności poprzedniej Karty nie idzie w parze z utratą prawa pierwokupu na zajmowane miejsce - mam nadzieję.

Poczekaj na ogłoszenie warunków sprzedaży karnetów i biletów. Na pewno napiszą szczegółowo co i jak.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1046209)
kto mysli o tym zeby zrobic sobie fote w koszulce Wisly. Na fotce gdzie jest Sobol troche tam widac tshirta :)

Wątpię aby zdjęcie obejmowało choć trochę tej koszulki. Zapewne zmieści się sama facjata.

art 03.02.2011 09:19

Cytat:

Napewno nie, bo karnety na runde jesienna byly przeciez reklamowe haslem o mozliwosci pierwokupu karnetow na runde wiosenna.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/

Warto kupić abonament, ponieważ zapewnia on:
- prawdziwie sportowe emocje na meczach przy Reymonta 22
- oszczędność czasu i pieniędzy
- gwarancję stałego miejsca na nowym stadionie
- pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenną 2011

Wiec chyba mozna byc spokojnym :)

gris 03.02.2011 10:19

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._jako_pierwszy

Bambo1906 03.02.2011 11:06

Cytat:

Karta kibica a karnet to 2 różne rzeczy ;) możesz sobie równie dobrze wyrobić KK a nie chodzić na mecze. Dopiero przy zakupie karnetu się okaże czy obietnice pierwszeństwa zakupu dla jesiennych abonamentowców się sprawdzą ;)

mulda 03.02.2011 11:20

Elegancki pomysl z tymi smyczkami gratis do kazdej Karty Kibica. Tak mozna przyciagnac fanow. Oby tak dalej :)

MicK 03.02.2011 11:46

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...7242693974.jpg
Czy ten rozmiar karty kibica to jedynie impresja grafika, czy ona naprawdę będzie takiej kieszonkowej wielkości?

FredzIo 03.02.2011 12:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mulda (Post 1046272)
Elegancki pomysl z tymi smyczkami gratis do kazdej Karty Kibica. Tak mozna przyciagnac fanow. Oby tak dalej :)

Smyczki gratis za 10zł :XD!

Bambo1906 03.02.2011 12:29

Coś Ty, to jest jest zminimalizowane. Tak na prawdę to będziemy musieli ciężarówkami podjeżdżać...

Kaan 03.02.2011 12:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MicK (Post 1046289)
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...7242693974.jpg
Czy ten rozmiar karty kibica to jedynie impresja grafika, czy ona naprawdę będzie takiej kieszonkowej wielkości?

Bo akurat trzyma kartę Patryk. A jak wiesz jest niewielkich gabarytów, stąd złudzenie że taka duża karta. A na zdjęciu trzyma standardową katrę, wielkosci bankomatowej.

Mario Nh 03.02.2011 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szofer (Post 1045997)
pytanie zasadnicze...przed rundą zimową była wiadomość że Ci którzy zakupują na nią karnet będą mieli pierwszeństwo przy zakupie karnetu na rundę wiosenna... jak oni teraz planują to zorganizować skoro maja być nowe karty a na nich przecież nie będzie informacji że ktoś miał karnet na rundę wcześniejszą...trzeba będzie przyjść ze starą kartą/karnetem?

Cytat:

2. Klub obiecywał, że pierwszeństwo przy zakupie karnetów będą miały osoby, które kupiły abonamenty na rundę jesienną. Czy po wprowadzeniu nowych Kart jest to możliwe do zrealizowania?
Jak najbardziej! Zgodnie z obietnicą w pierwszej kolejności karnety na wiosnę będą mogli kupić posiadacze abonamentów na rundę jesienną. Przy tej okazji będziemy prosili po raz ostatni o przyniesienie starych Kart Kibica. Jeśli jedna ktoś zgubił starą Kartę lub ją wyrzucił, kasjer będzie mógł znaleźć dane takie osoby w systemie.
Przepraszamy za tą niedogodność. Jest ona związana z wymianą Kart Kibica, które muszą być dostosowane do Ustawy o Bezpieczeństwie Imprez Masowych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/

jutro 03.02.2011 13:26

Cytat:

Na kibiców Białej Gwiazdy w Strefie Kibica, która znajduje się pod sektorem D, czeka zupełnie nowa jakość. Wszystkie dwanaście stanowisk do wydawania Kart Kibica będzie w pełni skomputeryzowanych, a kibice obsługiwani będą w komfortowych warunkach.
Jestem tylko ciekaw czy w tej Strefie Kibica będzie można płacić kartą, dopiero by było, jakby się okazało, że nie, po takiej prezentacji.... :lol:

Bambo1906 03.02.2011 13:46

10 zł w gotówce nie masz?

Svartis 03.02.2011 13:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bambo1906 (Post 1046345)
10 zł w gotówce nie masz?

pierwsze junior konto w mbanku, pierwsza karta, nie rozumiesz?
kto by dyche nosił przy sobie
:lol:

Bambo1906 03.02.2011 14:31

a no tak ;D godzinę przed kupnem KK pójdzie do banku żeby wpłacić 10 zł na kartę a następnie nią zapłacić, świetne wyjście ;D

jutro 03.02.2011 14:52

No to zjechaliście mnie ładnie, widać nie rozumiecie o co chodzi...
W czasach gdzie bilet mpk można kupić przez komórkę nasz klub nie wprowadził jeszcze możliwość zapłaty za bilet kartą, już wiele razy zdarzyło mi się, że miałem tylko kartę, ale co... oczywiście kart nie przyjmujemy, już w warzywniaku płace kartą bo wygodniej i jest taka możliwość a tutaj...
Nie chodzi o to, że nie mam 10zł, albo że mam pierwszą kartę i chce się pokazać, chodzi o udogodnienia dla klientów.

Bambo1906 03.02.2011 14:55

Tak całkiem serio to na pewno będzie możliwość zapłaty kartą ;)

Donson 03.02.2011 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jutro (Post 1046386)
No to zjechaliście mnie ładnie, widać nie rozumiecie o co chodzi...
W czasach gdzie bilet mpk można kupić przez komórkę nasz klub nie wprowadził jeszcze możliwość zapłaty za bilet kartą, już wiele razy zdarzyło mi się, że miałem tylko kartę, ale co... oczywiście kart nie przyjmujemy, już w warzywniaku płace kartą bo wygodniej i jest taka możliwość a tutaj...
Nie chodzi o to, że nie mam 10zł, albo że mam pierwszą kartę i chce się pokazać, chodzi o udogodnienia dla klientów.

Ja swoim podpisem już od dawna to postuluję, ale daj spokój. Jak masz terminal to trzeba prowizję płacić operatorowi - to zuboży klub...a bank jeszcze koszerny może być...

Mario Nh 03.02.2011 16:05

Z relacji:
Cytat:

Nie, żebyśmy Was chcieli odrywać od relacji, ale już niedługo pojawią się pierwsze zdjęcia ze Strefy Kibica! Zapraszamy raz po meczu do oglądania ich na www.wisla.krakow.pl

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl