![]() |
Wiecie może, czy Wisła ma jeszcze jakiś trening w Krakowie przed meczem pucharowym i o której wyjeżdżają na mecz?
|
Podbijam pytanie. Bardzo proszę powiedzcie mi o której jutro trenuje Wisła? i czy przy Reymonta czy pojadą pod jakiś balon ( duze opady sniegu mamy)
|
Witam, gdzie i o której jutro treningi ma Wisła?? Jak ktoś będzie wiedział to proszę o odpowiedź. :)
|
witam dzisiaj widziałem przed godziną 11:00 jak nasi piłkarze wraz z trenerem Heniem przechodzili z pod stadionu przez błonia na to kryte boisko...
a tak ogólnie to chciałbym się dowiedzieć od lepiej poinformowanych kiedy i gdzie mają te treningi ;] |
Cytat:
|
a jutro(wtorek) orientuje sie ktos, jak nasi trenują? pilne!;) z góry dzięki;)
|
ciekawe dlaczego nie ma tradycji aby zawsze pdawać termin i miejsce treningu ;/
|
bo trenujemy tak przejebaną taktyke, że musimy ja cwiczyć w tajnych koszarach.
|
Wie ktoś gdzie w najbliższym czasie trenować będą piłkarze i koszykarki (jak wrócą)? Potrzebuję podpisów do aukcji charytatywnej.
|
Witam Wiadomo kiedy Wisła będzie miała treningi w tym tygodniu ?
|
Ponawiam pytanie kolegi wyżej. Wie ktoś o której jest jutro trening i gdzie?
|
Wlasnie?... klub oczywiscie milczy choc pytalem.. dla nich kibic to niewygodny swiadek przy treningach
|
Może komuś się przyda...dzisiaj jest trening o 16, tylko nie dowiedziałem się gdzie :/. Podejrzewam, że albo Hutnik, albo boczne.
|
Boisko boczne godzina 16 , mam nadzieje ze sie wam przyda panowie
|
Cytat:
|
No spoko , to bys miał troche do pojezdzenia ;D
|
Pytanko, do zorientowanych w temacie.
Kto dziś był na treningu, bo chciałbym wiedzieć czy ćwiczyli Alvarez, Boguski, Piotrek Brożek i jak to wygląda brał w zajęciach udział Garguła?? Dzięki skowron. |
Cytat:
|
Alvarez i Boguski nie ćwiczyli, Brożek i Garguła tak.
|
Czy w przyszłym tygodniu, w ramach posezonowego roztrenowania, będą jeszcze treningi naszej drużyny?
|
Na pewno będą, również mam tylko pytanie kiedy w niedzielę i kiedy w poniedziałek dokładnie? Prosze o info, jeśli ktoś wie.
|
Sory, że jeden post za drugim, ale może ktoś pamiętam jak trenowali nasi dzień po ostatnich meczach?
|
Jutro jadą po medale, rozruchu nie ma chyba z tego co wiem. Ale nie powiem na 100%.
|
Żmijka, gdybyś miała jakiekolwiek informacje na ten temat, daj znać, bardzo proszę :)
|
Faktycznie, tak ma być, wyleciało mi z głowy. W takim razie pewnie w poniedziałek będzie dopiero. Wie ktoś kiedy?
|
mIcHaL666, jednak po ptokach, pojechali "odpoczywać" po "cięzkim" sezonie.
http://goool.pl/ekstraklasa/2228-pik...-urlopach.html |
Niech odpoczną ;) i dadzą nam mistrza za rok.
|
Dzisiaj Wislacy trenuja 2x wie ktos moze o jakich porach??
|
Zadzwoń sobie tutaj i zapytaj: (012) 630 76 00.
|
Rano trenują ok. 9.30.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl