Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   5 kolejka, Wisła Kraków - Odra Opole, 18 sierpnia 2023, 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10915)

FraMat 20.08.2023 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1608411)
Nie trzeba sobie wyobrażać - w takim państwie żyjemy ;)

Sorry za off - z całą resztą wypowiedzi się zgadzam :)

chyba ty, i naprawdę nie wiem skąd piszesz - z Białorusi czy z Korei Północnej? (to tak dla porównania, żebyś ochłonął)

też sorry za offtop

kopaczoholik 20.08.2023 18:10

Mam prośbę o wyjaśnienie pewnej kwestii, które mnie nurtuje!

Czy ktoś potrafi mi rozrysować pozycję Ratona przy stracie bramki na 1:3... Nie oglądałem końcówki i nie potrafię ogarnąć naszego SFG i pozycji Ratona... i pieknej akcji Antczaka...

Swoją drogą Antczak jest wypożyczony z Lecha Poznań... a to oznacza, że taka Odra Opole (z całym szacunkiem do niej) potrafiła pozyskać gracza, który potrafi grać w piłkę... w odróznieniu od naszym poznańskich perelek typu Niewiadomoski, Sobol i Gogól... Swoją drogą ciekawy, który z tej trójki jest gorszy....

Klub mem w całej okazałości...

kopaczoholik 20.08.2023 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ReMix (Post 1608379)

I prezes ma rację!

Teraz zaczęły się czasy dziadostwa premium! Dramat +

azor 20.08.2023 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1608422)
chyba ty, i naprawdę nie wiem skąd piszesz - z Białorusi czy z Korei Północnej? (to tak dla porównania, żebyś ochłonął)

też sorry za offtop

ulala, widzę że imię Jarosław jest Ci bliskie nie tylko w kontekscie Wisły ;)

wolfy 20.08.2023 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1608439)
ulala, widzę że imię Jarosław jest Ci bliskie nie tylko w kontekscie Wisły ;)

W dupę sobie wsadź swoje polityczne kretyńskie wysrywy. Tak jak 99% tego co pisze FraMat jest bez sensu to to jest ten 1% kiedy ma rację.
Idź sobie z takimi przemyśleniami na facebook Silnych z gazem, tam są podobne Tobie oszołomy którym TVN wyprasował zwoje mózgowe i wszędzie muszą zaznaczyć jacy to z nich antypisowcy, nie ważne czy to wizyta u dentysty czy imieniny cioci Haliny.

To jest forum WISŁY KRAKÓW, dotyczy klubu WISŁA KRAKÓW, nie bez powodu temat polityczny został poddany eutanazji. Jak Ci się styki przepalają od propagandy to idź się wyżyj gdzie indziej a nie zaczynaj tutaj partyjnej napierdalanki. Nie temu służy ten temat. Kibice Wisły mają różne poglądy polityczne. Łączy ich WISŁA KRAKÓW.

Zaraz tu będzie 120 postów od psychofanów obu bloków partyjnych i temat pójdzie... Na ryby.

crux.a 20.08.2023 22:05

Cytat z Hitlera w stopce jednego z kolegów nikomu nie przeszkadza, ale jak azor rzucił nieprawilną aluzją polityczną, to od razu afera.

wolfy 20.08.2023 22:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crux.a (Post 1608455)
Cytat z Hitlera w stopce jednego z kolegów nikomu nie przeszkadza, ale jak azor rzucił nieprawilną aluzją polityczną, to od razu afera.

To nie jest aluzja tylko typowy pseudopolityczny bełkot, a na dwa miesiące przed wyborami działa jak ryk jelenia w porze godów: brzmi kretyńsko i prowadzi nieodmiennie do napierdalanki.

Chcesz być cool i nieprawilny to won na shoutbox, i tak jest tam chlew. Jakby faktycznie nie bylo demokracji i wolności obywatelskich to byście jeden z drugim bohaterzy spuścili uszy po sobie a nie .......ili głupoty w internecie - takie są fakty. Na Białorusi koleś ma teraz proces karny za to że umieścił herb Pogoni w klanie "World of Tanks".

Aluzje wymagają inteligencji, aluzje polityczne dodatkowo jeszcze wiedzy, to nie to samo co wrzucenie emotki, idźcie się chłopaki bawić gdzie indziej.

crux.a 20.08.2023 22:22

Tu tez jest chlew, w sporej mierze przez twoje prostactwo.

wolfy 20.08.2023 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crux.a (Post 1608458)
Tu tez jest chlew, w sporej mierze przez twoje prostactwo.

Może i chlew, ale na temat.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kopaczoholik (Post 1608434)
Mam prośbę o wyjaśnienie pewnej kwestii, które mnie nurtuje!

Czy ktoś potrafi mi rozrysować pozycję Ratona przy stracie bramki na 1:3... Nie oglądałem końcówki i nie potrafię ogarnąć naszego SFG i pozycji Ratona... i pieknej akcji Antczaka...

Swoją drogą Antczak jest wypożyczony z Lecha Poznań... a to oznacza, że taka Odra Opole (z całym szacunkiem do niej) potrafiła pozyskać gracza, który potrafi grać w piłkę... w odróznieniu od naszym poznańskich perelek typu Niewiadomoski, Sobol i Gogól... Swoją drogą ciekawy, który z tej trójki jest gorszy....

Klub mem w całej okazałości...

O ile pamiętam (a NIE zamierzam oglądać tego gówna jeszcze raz) to Raton chyba wracał z naszego SFG gdzie oczywiście nic nie zrobił bo nasze SFG są zagrożeniem głównie dla nas. Myśle że co trzeci SFG kończy się groźną kontrą rywala, może co czwarty. Za to praktycznie żaden nie jest zagrożeniem dla przeciwnika.

Czemu był tak ustawiony to ja nie wiem, może jeszcze tamtą akcję przeżywał? Zachował się jak Biegański - czyli wyszedł na grzyby, zamarł i rywal mógł wbić do pustej.

Jak coś pochrzaniłem to mnie poprawcie, pod koniec meczu widziałem już wszystko na czerwono.

FraMat 20.08.2023 22:40

Raton przy naszym SFG w polu karnym rywala, wyszedł do przodu prawie na środek boiska.
Nic takiego, bramkarze tak robią, żeby w razie dalekiego wybicia robić za tego, kto pierwszy dojdzie do piłki.
Problem, że rywal wychodził z kontrą swoją lewą stroną, cały czas prowadząc piłkę.
Raton nie wiedział początkowo czy wracać do bramki czy próbować coś robić, czy wracać tyłem czy przodem. W efekcie rywal stanął w polu karnym z nim sam na sam, podał do kolegi i skończyło się jak musiało.

azor 21.08.2023 06:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1608450)
W dupę sobie wsadź swoje polityczne kretyńskie wysrywy. Tak jak 99% tego co pisze FraMat jest bez sensu to to jest ten 1% kiedy ma rację.
Idź sobie z takimi przemyśleniami na facebook Silnych z gazem, tam są podobne Tobie oszołomy którym TVN wyprasował zwoje mózgowe i wszędzie muszą zaznaczyć jacy to z nich antypisowcy, nie ważne czy to wizyta u dentysty czy imieniny cioci Haliny.

To jest forum WISŁY KRAKÓW, dotyczy klubu WISŁA KRAKÓW, nie bez powodu temat polityczny został poddany eutanazji. Jak Ci się styki przepalają od propagandy to idź się wyżyj gdzie indziej a nie zaczynaj tutaj partyjnej napierdalanki. Nie temu służy ten temat. Kibice Wisły mają różne poglądy polityczne. Łączy ich WISŁA KRAKÓW.

Zaraz tu będzie 120 postów od psychofanów obu bloków partyjnych i temat pójdzie... Na ryby.

Masz racje - taka aluzja w temacie meczowym była bez sensu. Mea culpa.

Natomiast przerażające jest jak krótki masz lont, żeby odpalić swoją niewyparzoną buzię. Nie zakładam, że na żywo też jesteś taki odważny, ale jeśli - to musisz mieć ją często obijaną.

Clanowy 21.08.2023 21:31

Napisałeś, że ma rację i trzeba było na tym skończyć. Cała reszta Twojej wypowiedzi to tylko prowokacja do dalszej napierdalanki. O to Ci chodzi?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl