![]() |
Stolarczyk się wypalił, nie przelewa w piłkarzy wiary, a jedynie strach. Pogubił się strasznie i sądzę, że się nie wygrzebie. Do tego nie mamy skrzydeł. Z prawej Niepsuj i Boguski porażka, z lewej Sadlok i Chuca to samo.
Uważam, że Maciek musi wrócić na ŚO, i razem z Klemenzem tworzyć podstawową parę stoperów. Na prawej Burliga bądź Szota, na lewej grabowski bądź Burliga. Na prawym skrzydle do powrotu Kuby powinien grać Wojo, na lewym Mak. W środku, Basha i Silva, tuż za napastnikiem Vukan. W przypadku jesli kontuzja Bashy okaże się poważna, to Vukan i Silva a za napastnikiem Chuca. Na ataku po 45 minut buksa i Zdybowicz lub Drzazga. |
Cytat:
W ataku Krzoska, na Poachera jak znalazł :help: |
Cytat:
|
https://twitter.com/jaworpawel93/sta...65284894445569
Maciek Sadlok w całej okazałości. Przewidywalny jak wyniki Wisły kraków Mityczny strzał lewą nogą - nikt go nie widział ale wszyscy się boją Zwód tylko na zamach Idealne prowadzenie piłki Do repry go. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Uważam, że Sadlok na lewej fatalny, nie umie wrzucić ani podłączyć się do akcji ofensywnej więc jestem za tym żeby dać na LO burlige(grywał tam). a Sadloka dać na ŚO gdzie rok temu wyglądał dobrze. uważam, że do Klemenza do pary na środek będzie optymalnie. Sadlok na środku lepszy od parodysty Janickiego, czy od Wasyla. Na prawej Niepsuja nie uznaje, uważam że jest fatalny, zupełnie gra bez pomyślunku, bez głowy. Szota wiem ze w młodej reprezentacji grywał na prawej więc zostaje on, skoro Bury na LO. Nie wiem jak zagra, ale wiem, że nie gorzej od Niepsuja. |
Cytat:
|
Sadlok chciał zagrać jak Ronaldinho
https://www.youtube.com/watch?v=iXWF8jgrJP8 |
Cytat:
|
wg mnie oni wczoraj walczyli, biegali zupełnie bez sensu i pomysłu ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Naprawde uważasz ze on jest tak słabym selekcjonerem, oceniaczem potencjału ? Kurcze, no ale ma przeciez Jopika który mu pomaga czy Kmiecika, oni tez sa tacy chujowi i nie widzą tego ze na treningu Szota zjada Niepsuja? Mi sie jednak wydaje żę widzą, i gra lepszy, a nie ze odbił komuś dupeczkę, to nie było by fair. |
Cytat:
Ale ja ci wytłumacze o co chodzi. Niepsuj to AUTORSKI pomysł Stolara więc jak by na niego nie stawiał to przyznał by się do błedu. a jak widzimy choćby po wczorajszej konferencji po meczu- on tego nie potrafi. Janicki czemu jest tak forowany? nawet po tak fatalnym meczu jak w Wawie gdzie parodiował gre w piłke, gość wychodzi znowu. Zamiast przywrócić Sadloka na ŚO do Klemenza, bądź już nawet Wasyla. Ale tu znowu Janickiego ściągał Stolar. |
Cytat:
|
Cytat:
Inna sprawa, że z gówna bata nie ukręci i pewnego poziomu już nie przeskoczy. IMHO Sadlok na srodku lepiej by sobie poradził, na lewej i tak nie daje, ani dośrodkowan ani ofensywnych wejść. |
Cytat:
Natomiast to co napisał kolega wyżej o ustawianiu Klemenza to na PO, to na DP, świadczy o tym że Stolarczyk się pogubił, bo przedkłada swoją intuicję nad realne możliwości zawodników. Zapewne w zdecydowanej większości wchodzą na plac zawodnicy najlepsi w danym momencie w drużynie, jednakże jeśli Stolarczyk ocenia ich tak samo, jak ocenia spotkania z naszym udziałem to można mieć wiele wątpliwości... |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, dziennikarze podsumowali już wypowiedzi Stolarczyka " nie ma trzech zdecydowanie lepszych od nas zespołów w tej lidze" i jakoś do nich pretensji nie masz? |
Cytat:
Pamiętam jak za Kiko też były słuchy, że wystawia "bo lubi", aż przyszedł mecz pucharowy w Kielcach gdzie wszyscy rezerwowi się skompromitowali. Tutaj byłoby podobnie. |
Cytat:
Nie ma trzech, na tę chwilę jest co najmniej 10 zespołów zdecydowanie lepszych od nas w tej lidze. |
Cytat:
Pamiętajmy, że Legia jest w mega gazie, regularnie strzela wszystkim po pięć, sześć goli... Takie wyniki się zdarzają, po prostu mamy bardzo słabą kadrę. Pamiętacie czasy Kasperczaka, Smudy itp? Kiedy to my mieliśmy dream team, a pół ligi bankrutowało? Regularnie wygrywaliśmy siedmioma, ośmioma bramkami. Wynik, jak każdy inny. To, że przez 90 minut nie udało nam się wywalczyć rzutu rożnego z Rakowem to też nie jest powód do dramatu. Nie ma co liczyć na więcej, po prostu Raków ma mega pakę, zbudowaną za miliony. Tam 18 tys euro miesięcznie jakie zarabia Wasilewski, to wyciąga gracz rezerw Rakowa w tydzień... To jest maks jaki da się wyciągnąć z tych piłkarzy! Gdyby nie Stolarczyk, z Rakowem byłoby 5-0 i zamiast dobrych czterech strzałów, nie oddalibyśmy żadnego... |
Cytat:
Jakie to szczęście dla nas że wciąż jest z nami |
Cytat:
W kategorii pojedynczych meczów - tak, takie wyniki się zdarzają. I tak, to nie ten jeden mecz jest problemem. Problemem są pozostałe. |
Cytat:
Nie porównywałbym tych 2 meczy akurat. (Jeśli dobrze pamiętam najmniej się schlał Żurawski który wtedy gola strzelił) |
Cytat:
|
Cytat:
Mniejsza o to, to był tylko przykład. Naszym problemem nie jest to 0-7. Porażkę wyjazdową z Legią w naszej sytuacji i tak można było kalkulować, czy byłoby to 0-1, 0-7 czy 0-15, różnica jest co najwyżej w samopoczuciu, ale nie w sytuacji w tabeli. Większym problemem jest wczorajsza przegrana i widoki na mecz z Arką. |
Cytat:
Jeżeli Szota nie gra w naszej sytuacji znaczy że jest beznadziejny. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl