![]() |
Mam pytanie - słyszał ktoś-coś o smyczkach Żabińca? (ew. inne pamiątki).
|
orientuje sie ktos co to za telefon (model, etc) -> widziałem tylko tył podczas, gdy uzytkownik przez niego rozmawiał: duzo wiekszy niz przecietny telefon (szerokosc to z 11cm, wysokosc tez sporopowyzej przecietnosci), wygladal jak taka "cegła", jednakze bankowo jakis z "najnowszych", dotykowy ? HELP :)
|
Szukam jakiegoś speca od telewizorów w Krakowie, jakieś propozycje ?
|
Cytat:
|
Czy ktoś z Was parkuje na czas meczu przy stadionie Wisły rowerem? Czy przydarzyły się jakieś dewastacje lub kradzieże? I w którym miejscu najlepiej zaparkować?
|
Cytat:
|
Orientuję się ktoś czy w Kraksporcie na ul Aleja Kijowska 48 kupię to wszystko co jest na tej stornie http://www.kraksport.com/ ??
Pytam bo na stronie jest napisany inny adres ale podobno na Aleja Kijowska też jest Kraksport a tu mam po prostu bliżej |
|
Help!
Która szkoła językowa (kursy) jest lepsza: Buena Vista czy El Abanico? Oczywiście chodzi o język hiszpański. W grę wchodzi[ła?] jeszcze profi-lingua, ale tam się bodaj już wszystko zaczęło, więc odpada... Odpowiedź (porada) potrzebna jak najszybciej, najlepiej na Priv. :) |
Potrzebuje w miarę Tani aparat Cyfrowy? poleci ktoś?
|
Ja mam pytanie odnośnie podpisów pod ustawą.
Z zakazanej Cytat:
Cytat:
|
Gdzie mogę w internecie oglądać podstawowe kanały telewizje on-line? Jakaś stronkę ktoś zna może? TVP 1, TVP 2, TVP info, TVN, POLSAT, TVN24. Oczywiście za darmo ;)
|
Zakup roweru - lepsza "Secesja" czy Rowmix? A moze coś innego ? :)
|
jest tu jakiś księgowy? bo mam pytanie, prosiłbym o pw :)
|
Cytat:
http://weeb.tv/channels a jak kupisz premium to masz to wszystko co widzisz na liśćie, jakość HD i 15 zł na miesiąc. Taniej się znajdziesz . |
Możecie sie śmiać. Obstawiam na stsie 4 mecze i gram systemem 3/4 i kiedy siądą wszystkie to też wygrywam?? ( o to biega że to 3/4 sąminimum na wygrany kupon..)
|
oczywiście że wygrywasz. system 3/4 to nic innego jak 4 trzy-zdarzeniowe kupony:
Tzn.: masz na kuponie 4 mecze: A B C D, system Ci generuje automatycznie wszelkie możliwe kombinacje: ABC ABD ACD BCD Jeżeli wszystkie wejdą dodajesz iloczyn kursów wszystkich kombinacji (AxBxC+AxBxD+AxCxD+BxCxD) i mnożysz razy podatek (12%) i razy stawka= wygrana:) Mam nadzieje że zrozumiałe, w razie czego służę pomocą:) P.S Zmień STS;a na TOTOLOTKA:) |
Dzięki, myślałem że zostane nieźle pocisnięty ;]
|
Mam pytanie . Dziś przekroczyłem prędkość dokładnie o 48 km . Szanowny Pan władza chciał mnie ukarać mandatem w wysokości 800 zł za przekroczenie prędkości oraz brakiem gaśnicy. Z tego co się orientuje to do 50 km jest 400 zł ? Czy może już weszły nowe przepisy?
|
ja za Przekroczenie podobnej prędkości dostałem 500zł
|
Cytat:
Widocznie chceili cie w ch.... zrobić albo nie wiesz za co miałeś dostać to 800 zł. Przyjąłeś? |
Cytat:
Przekroczyłem dokładnie o 48 km. Zaczął pierdzielić, że za prędkość może być nawet do 1000 zł. Mam to szczęscie, że oglądałem drogówkę czy inne programy tego typu i właśnie tak mi się wydawało, że ponad 50 km to też jest 500 zł. Nie miałem jeszcze gaśnicy więc za to jeszcze 100 zł. Ale skąd po mysł na mandat 800 zł to nie mam zielonego pojecia. W sumie stanęło na 500 zł. |
Zna ktoś jakiś pub w Katowicach gdzie można obejrzeć Ekstraklasę? Akurat w weekend będę w Katowicach a chciałbym obejrzeć mecz z Jagą.
|
Mam problem z komórką a dokładnie z tym, że jak ktoś dzwoni to on słyszy sygnał natomiast mi na telefonie nie wyskakuje nic. Dopiero jak zakończy połączenie to przychodzi mi powiadomienie, że ktoś do mnie dzwonił.
Wie ktoś co może byc nie tak? |
Czy na ulicy Floriańskiej lub Szewskiej jest sklep z racami ?
|
Cytat:
|
jakiś czas temu koleś z Korony w ich gazetce napisał artykuł o poglądach na emigrantów i został skazany za rasizm.
Gazetka ta to "Złocistokrwiści" kiedyś widziałem pdf z tym. ma ją może ktoś na kompie u mógłby podesłać na jakiś serwer? może być albo całość albo sam art za który został skazany. |
ktoś kto zna się na kompach (hardware, płyty, ramy, grafiki, procki c2d, x2 itp ) proszony o kontakt na prv :)
|
Przy włączeniu komputera monitor ciągle mi się wyłącza i włącza, dzieje się tak gdy jest nie używany kilkanaście godzin (czyli jest zimny). Po parunastu minutach dopiero zaczyna normalnie działać. Co może być nie tak? Czy monitor mi się wykańcza?
|
Mój fejsbuk nie chce mnie meldować. Daje "zamelduj" i myśli, myśli, myśli ... i nic. Jakies rady? Mam xperie x10mini.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chciałabym ściągnąć utwór z myspace. Ktoś by poratował?
http://www.myspace.com/hddcut/music/...ranka-23064447 |
Znalazłem coś takiego może Ci pomoże:
http://time4event.wordpress.com/2008...-z-myspacecom/ |
Witam. Potrzebuje kod na darmowe rozmowy w sieci Plus, może tez być opcja za darmo z wybranym numerem. ja mam w Plusie 36i6.
Z góry dzięki :) |
Pomoże mi ktoś znaleźć transmisję (działającą) z meczu co teraz trwa Jaro-Inter Turku liga fińska?
|
Ma może ktoś napisy do filmu "Elita Zabójców"?
|
Cytat:
Mp3 sie sciaga bez jakiekolwiek rozszerzenia i nie chce sie odtwarzać (nawet jak przy zapisywaniu doda sie .mp3) Ktos ma jakas rade? Lub moglby sciagnac i mi wysłac? |
Kupilem bilety lotnicze w RYANAIR wylot 27 pazdziernik powrot 7 listpoad,chcialem wydrukowac odprawe online wypelnilem wszystko ale mam tylko do druku KRAKOW-MEDIOLAN a co z ta powrotna 7listopada? nie moge jej znalezc ,czy moze jest to spowodowane tym ze odprawiac sie mozna 15 dni przed wylotem? wie ktos cos na ten temat?
|
jak mogę się dostać komunikacją miejską spod Galerii Krakowskiej pod stadion?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl