![]() |
Zajebisty artykuł o kibicach ekstraklasy (jest wzmianka o Wiślakach i Śląsku) jeśli wam się spodoba proszę o polubienie go gdyż startuje w konkursie
http://deplus.pl/news.php?readmore=27 |
Wczorajsza oprawa z meczu Lechia - Ruch http://www.sport-informer.pl/infos/o..._gdansk_230847
|
Cytat:
Szacun dla braci z Gdańska. Pirotechnika to jest coś pięknego, coś co powinno gościć na każdym stadionie.. .... A propos opraw: jutro w meczu pucharowym Legia szykuje ponoć coś specjalnego, ponoć jakąś "skomplikowaną" oprawę. Ciekawe. Forumowi legioniści mogą powiedzieć coś więcej? |
Cytat:
|
uwierzcie mi na słowo, jeśłi będzie w Gdańsku na nowy stadion przychodziło te 10 czy 12 tys TAKICH KIBICÓW, to Ja mam w dupie te 20-30tys na meczu :)
wczorajszy mecz to był przełom, to było coś wielkiego na trybunach, przytłamsiliśmy Ruch na trybunach, chociaż byli dobrze zorganizowani, po naprawde długim czasie, to była wkońcu TA MOJA LECHIA ! Kazdy kto był na trybunach był z zespołem, każdy żył tym meczem- zapach flar.. ehh wracaja wspomnienia.. TO BYŁO PIEKNE. edit: nawet na tym filmiku widac przez moment jak Ruch wogóle nie żyje na trybunach:) i tak było przez 90% czasu tego spotkania:) Jestem dumny jak paw po tym spotkaniu, nie chodzi mi o wynik , nie chodzi mi o gre, chodzi mi o TRYBUNY ! |
Wojciechowski już z Polonią nie wiąże żadnych nadziei. Tak wyczułem po jego wywiadzie dla weszlo. Szuka tylko pretekstu aby z tego bajzlu wyjść z twarzą. Możemy postawić "kropkę nad i", i bezpośrednio przyczynić się do upadku Polonii. No chyba,że sami za tydzień się pogrążą. Byłoby miło.
Jakby spadły Parchate i Polonia, ale byłby dublet. Lechia dla Wojciechowskiego to byłoby coś zupełnie innego, inna para kaloszy. Nie jakiś tam osiedlowy klubik tylko poważny klub ze stadionem i kibicami. |
Cytat:
Gdybym byl kibicem Lechii nie chcialbym by taka osoba jak JW przejela "moj" klub. |
Cytat:
|
Bakero zostaje w Amice , oni to tam mają cierpliwość :D
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html |
Cytat:
Poza tym z jego punktu widzenia same plusy: fantastyczny stadion, dużo kibiców, przychylność lokalnej władzy no i nowi wpływowi znajomi z sektora VIP - Tusk, Bielecki, Wałęsa... Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W Poznaniu życzę Lechowi silnej Warty - Amica będzie słabsza, lepiej dla Wisły:) W Warszawie życze Legii silnej Polonii, Warszawianki, Hutnika, - Legia będzie słabsza - lepiej dla Wisły:) W Krakowie TYLKO WISŁA - parchy wytępione! Ja tam się nie cieszę tak bardzo że Wojciechowski chce odejsć z Polonii - w polskich realiach Warszawa to 3 mln aglomeracja (z miastami satelickimi) ale z 1 klubem! Jak Amsterdam. 3 mln liczy cała aglomercja Śląsko-Dabrowska gdzie tych klubów jest kilka (Górnik, Ruch, GKS Katowice, Zagłębie Sosnowiec, Polonia Bytom itd) Z czego się cieszyć? Że Legii ubędzie konkurent? Chyba nie ma z czego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedy Komisja Ligi obraduje? Bo jak nie zawieszą Stilicia na 3 spotkania to będzie to skandal...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak sie zastanawiam czym kierowaly sie Ekstraklasa i Canal + ustalajac terminy 16 kolejki.
Wisła po czwartkowym, wyjazdowym spotkaniu z Odense gra w lidze w niedziele - 2,5 dnia odpoczynku. Legia grajac z PSV u siebie w srode gra w lidze dopiero w poniedzialek - 4,5 dnia odpoczynku. Bardziej racjonalny i logiczna by byl odwrotny uklad meczow |
Cytat:
:foch: |
Cytat:
|
Cytat:
Ja bym właśnie życzył Wiśle bardzo mocnej konkurencji. Tylko tak się można rozwijać. Na prawde lepiej jest czasem być pokonanym, ale wyciągnąć wnioski i później się lepiej przygotować. Np Wisła, mocny klub dzięki Cupiałowi, biła słabą konkurencję, co ma z tego klub oprócz 8 MP. Klub zapisał się w historii, ale nic się nie rozwinął. Co gdyby była silniejsza konkurencja która działała na solidnych fundamentach? - Na pewno nie mielibyśmy tylu pucharów, ale klub znajdowałby się bliżej Europy, bo za każdą fuszerę/prowizorkę byłby karcony. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak np. Sampdoria Genua zaoferuje 1 mln euro, to przecież gadka będzie zupełnie inna. |
Cytat:
|
2000-czny mecz Legii w kestraklasie
http://sport.wp.pl/kat,32284,title,N...wiadomosc.html Co ciekawe Legia rozegrała najwięcej meczów z Wisłą. Ciekawe jak wygląda sytuacja Wisły |
Cytat:
Wy zagraliście najwięcej meczów z nami albo z Ruchem :) |
Pewnie tak :-)
A tak z przyzwoitości mógłbyś w podpisie zamienić tą 9 na 8, bo to tak jak ja bym twierdził że Wisła ma 14 mistrzostw bo 14 razy była na pierwszym miejscu w tabeli 1. ligii na koniec sezonu |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl