![]() |
Kuźwa, ale dlaczego wy insynuujecie, że on udaje kontuzje?!?!! Przecież jest jak byk na zdjęciu na treningu, a w Poznaniu nie był, bo go po prostu Probierz nie wziął, i tyle!
|
też uwazam, że nie ma mowy o żadnej kontuzji takiego zawodnika trzeba oszczędzać tak jak @kinga, głowe czy jelenia nie kazdy jest tak naładowany chemikaliami jak messi, że może grać grać mogą po nim skakac i nic mu nie będzie
|
Cytat:
Na dziś nie ma powodów by uważać że 'Roar' coś symuluje |
Cytat:
|
Messi mial problemy z rosnieciem i bral na to zdaje sie jakies hormony.
|
Cytat:
a dokładnie,bo niektórzy źle to słowo odbierają, jest MEGA KRUCHY. Nie jest jak polski rolnik co dostanie bronami i będzie biegał... Pchniesz go on leży,nadepniesz leży, dmuchniesz leży oczywiście dużo fauli takich niewidocznych a bolesnych typu mięśniak zbiera po faulach na sobie z racji tego ze jest gibki. W polskiej fizycznej lidze, trudno jest takim grajkom których oba uda są jak jedno udo obrońcy. Ktos tam mi odpisał "czy Sobol tez jest ....eczka skoro ma kontuzje". Otóż Sobol miał czyszczenie achillesa 2x a nie uraz pomeczowy jak Maor czyli obicie czy naciągnięcie mięśnia. p.s. Gdybym był menadzerem, tworzył teorie spiskowe to poradził bym Maorowi by zależąlo mu na występach w ostanich kolejkach sezonu. |
Patryk Malecki came, Mogga saw and Boro said "pożegnanie".
Małecki prawdopodobnie wraca do kraju. |
Ja nikogo nie wymieniam z nazwiska ;)
Głównie dlatego że nie chcę nikogo o nic oskarżać jeśli nie jestem pewien. To tylko taka swobodna dygresja - może dotyczyć kogokolwiek w jakimkolwiek klubie. |
Cytat:
Ale ostatnio faktycznie coś podupadł I też się zgadzam że jak on chce dokonać na prawdę skoku do przodu a nie tylko kroku, a wiek już taki że zbyt dużo czasu na 'budowanie pozycji' nie ma - to musi zapierdalać do wiosny bo inaczej to taki Celtic mu może zostanie - niby wielki klub ale kopanina z pługami większymi niż w naszej lidze Może liga belgijska ale tu też co pokazał dwumecz, szału nima. |
Cytat:
|
Cytat:
|
do czego to dochodzi, żeby jeździć po naszym najlepszym zawodniku, gdyby wam jeszcze dawał do tego powody... Melikson ma prawo mieć słabsze momenty, ma prawo być zmęczony, ma prawo łapać urazy, przecież to zawodnik który w każdym niemal meczu tego sezonu był najlepszy na boisku... brak słów
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...83/story.shtml |
Przecież Melikson nie łapie urazów, bo mu się tak podoba, czy dlatego, że jest "kruchy" jak to ktoś powiedział, tylko dlatego, że nie odstawia nogi i nie unika starć fizycznych z rywalami, którzy go w każdym meczu taranują, bo nie widzą innego sposobu na powstrzymanie go... Gdyby każdy nasz zawodnik gral jak Maor, to po każdym meczu mielibyśmy przynajmniej pięć kontuzji.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zresztą, w tej chwili sobie przypomniałem, że Melikson jakieś pół rundy miał kontuzję, więc to tłumaczy biedę w statystykach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zastanawia mnie ostatnio taka kwestia. Otóż pamietam, że jak przychodził do Wisły Daniel Michalczyk to podobno wprowadzał taki specjalny trening, który miał w dużym stopniu zapobiec kontuzją. Ostatnio jednak mam wrażenie, że to w ogóle nie działa :P. Zwłaszcza dzisiejsza konferencja Probierza sugeruje, że jest coś nie tak, skoro "jest sporo drobnych urazów".
|
Życzę Wiśle, żeby w nowym sezonie przyszli tam tacy zawodnicy, jak my przed laty, którzy spełniali marzenia, zakładając koszulkę tego klubu - Kamil Kosowski dla Przeglądu Sportowego
Sorry za OT, ale musiałem wkleić to piękne zdanie naszego byłego piłkarza. :) |
wiecznie kontuzjowany Boguś :/ http://nicesport.pl/pilkanozna/10833...m-wisly-krakow
|
Patryk Malecki na wyspach nie proznowal. Zmienil fryz i zaspiewal po angielsku ...;)
http://www.youtube.com/watch?v=n8R9OqzMi4U |
Kirm dzisiaj dobra 1 połowa a w 2 juz wrocił do swojego poziomu - On juz chyba nigdy nie odzyska formy z poprzedniego sezonu
|
Cytat:
|
Daleki jestem od ubliżania swoim piłkarzom, ale to co robi Garguła nie mieści w głowie, najpierw po jednym meczu wypowiada że nie jest robotem, teraz dostał szanse zagrać mecz to ciężki jest mi stwierdzić co on robił. Przydałoby się zrobić jakiś transparent w jego kierunku na najbliższym meczu.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...abienia_wisly/
To chyba jakiś cud :) I niech nikt nie mówi, że Paljić zaliczył dziś asystę, bo to było jego pierwsze dobre podanie w tym sezonie (nie ważne czy do przodu, czy do tyłu). edit: a najbardziej rozwaliła mnie ta jego opaska na głowie... |
Pajlic od dwoch meczów gdy zagrał na środku pomocy zrobił wecej niż w czasie całego pobytu w Wiśle. Jeżeli by został w Wiśle to powinien być własnie tam ustawiany. Co ciekawe ale nie dziwne jest na tej pozycji lepszy od Jirsaka ,ktory tym meczem potwierdzil ,ze do Wisly sie nie nadaje. Co to za rozgrywający ,który nie rozgrywa pilek. Kirm to jezdziec bez głowy niech czasami z niej korzysta.
|
A i tak lepiej wykonuje stałe fragmenty gry od Męczybuły + jego podania do boku. Po co więc Gargułe trzymać?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl