![]() |
Cytat:
|
Jeśli to prawda, to widzę, że się uczą świetnie na błędach XD może Bashy sie nudzi na rehabilitacjach i chce kogoś znajomego w swoim wieku do pogadania?
|
Cytat:
|
Z Chrobrego prawy obrońca Zarówny i pomocnik Bartlewicz. Z Resovii lewy obrońca Mikulec. Wg kolegi, który ogląda 1 ligę oni się wyróżniają i pewnie chętnie pograliby w lepszym klubie.
|
Widzę, że niektórzy już zapomnieli jak to carLitos od kołyski marzył o grze w warszawce. Pod każdym względem jestem w tym przypadku na NIE. Połamany, Stary, Chorągiewka.
|
H w D carlitosowi! Niech spierda**
|
Widze, że niektórzy zapomnieli jaki był najważniejszy powód odejścia Carlitosa do legii.
Marzenka do dziś się z nich śmieje. |
nie ma tu miejsca dla niego, mamy Rodado.ale może na kałuży się znajdzie.
|
Normalnie napisałbym, że to pracownik gazety wyrabia wierszówkę, ale obecnie w Wiśle wszystko jest możliwe.
|
Trzeba być zdrowo jebniętym, żeby w ogóle rozważać taki temat.
|
Hłe,hłe,hłe.....Królewski właśnie prosi Mumie żeby mu potrzymała piwo.
|
Ludzie, jaki Carlitos!? My ściągamy piłkarzy z nadwagą bo się zgodzili grać za minimalny kontrakt a wy serio te bzdury rozpatrujecie?
Coś czuję że przy braku awansu niektórzy tutaj przeżyją szok poznawczy :haha: |
Rude Ramirez Omrani Bregu Basha Żyro Sapała Junca Villar Eneko Goku tym panom po sezonie podziękować trzeba.
Duda Krzyżanowski Colley próbować sprzedać. Baena i Alfaro jeśli zjawi się ktoś chętny to również pożegnać bez żalu. Budować zespół wokół Carbo Rodado Gogoła i niestety Urygi. Optymistycznie patrząc że wszystko powyżej się spełni to: W bramce względny spokój daje Cziczkan. Środek obrony Uryga Łasicki wróci Skrobański do tego kogoś dokupić. Lewa strona Szot i ewentualnie ten Mikulec z Resovii. Na prawej Jaroch i dokupiłbym Zarówny z Chrobrego. Środek pola Carbo Gogół Talar Olejarka tu marzy mi się Bartlewicz z Chrobrego i jeszcze jeden kozak na miarę Carbo. Skrzydła wraca Starzyński i potrzebujemy dwóch zawodników., Król z Motoru Hoti i Młynarczyk z ŁKS .w napadzie Rodado i Sobczak. taki skład na następny sezon bym widział. Uzupełnić to zdolną młodzieżą z rezerw i można grać. |
Człowieku - jeśli nie awansujemy, to w następnym sezonie nie będzie tutaj ani Carbo, ani Rodado.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
S.......a mimo waznych kontraktow. Ile mozna sie kopac ze sciana.
|
Jaki Rodado? Ludzie kochani...
Przed nim 2 ostatnie mecze w Wiśle. Wisła potrzebuje pilnie pieniążków, żeby mogła realizować eksperymenty Królewskiego. |
Ale jak już do nas wróci ograny Fazlagic, Młyński i Starzynski to zjemy te ligę.
|
Ło kierwa a ja myślałem że tych 3 dżentelmenów to myśmy pożegnali bez żalu i już ich nie ma.
|
Cytat:
|
Cytat:
@PAWEŁ - za trio podpisywaliśmy w Ekstraklasie kontrakty na bogato i na długo. Wypożyczyliśmy tych artystów żeby zaoszczędzić na kontraktach. |
Sprzedaż Rodado, Carbo i Dudy to będzie najprawdopodobniej podstawa do spięcia budżetu na kolejny sezon w I lidze. Też bym ich oczywiście chciał zatrzymać, bo to są gracze, którzy trzymają Wisłę na powierzchni, ale będzie to raczej nierealne w przypadku braku awansu.
|
Musze dopytać - to ile Ty oczekujesz, że dostaniemy za trójkę którą wymieniłeś?
|
Myślę, że możemy się zakręcić przy sumie ok. 1 mln euro za całą trójkę.
|
Nawe jeśli jakimś cudem byśmy dostali taką kasę za cała trójkę (w co śmiem wątpić, przede wszystkim ze względu na brak zainteresowania) to to do spięcia dziury nie wystarczy.
|
Skad wiesz, ze nie ma zainteresowania?
|
Nie wiem, wątpię. Rok temu Fernandez z kartą na ręku i lepszymi cyframi nie opędzał się od ofert. Carbo jest piłkarzem jakich setki, więc popracować musi jego menago, a Duda? No właśnie, Duda. Czy jesteś z pełnym przekonaniem w stanie powiedzieć, że ma coś i to materiał na grajka?
|
Duda w ofensywie nie istnieje. Zawodnik "na alibi"
|
Duda = Polski Oezil
|
Ci co nie zostaną z nimi przedłużone kontrakty zostaną zastąpieni nastepną turą emerytów,grubasów,szrotem itd z którymi będziemy walczyć w następnym sezonie o utrzymanie się w 1 lidze i tyle w temacie
|
Duda jest jako 8 niezły bo walczy i rozgrywa, ale zgadzam się z opinią że w ofensywie on nie istnieje. Jak stoi na 20 metrze to szuka usilnie podania do kogoś jakby wiedział, że nie dokopie do bramki co potwierdza wykonywanie przez niego rzutów rożnych bo wali je też tak tragicznie że widząc go idącego do narożnika to jest 99,99% pewności że piłka nie doleci do krótkiego słupka lub będzie rozgrywał na krótko...
Na chwilę obecną dla mnie gość musi wiadro lodu, mecz na ławce i niech się obudzi a gra w tym czasie Gogół. |
Cytat:
btw A to Duda jest kolejnym z piłkarzy którzy steroryzowali trenera Rude ze bije te rozne? Rude nie wie co się dzieje, czy sam go wyznaczył? Podpowiem - inni z Baeoną, Alfaro i innymi wykonuja je jeszcze gorzej. Tylko Junca lepiej... no ale on sie głównie leczy. |
Cytat:
Z zawodników ktorzy mają kontrakty i coś sobą prezentują to Duda i Rodado będą się zapewne żegnać z klubem. Bycie w Wiśle to dla nich strata czasu, chyba że ktoś ich przekona że europejskie puchary coś zmienia. Wtedy odejdą później, tak max w połowie sierpnia, gdy Wisły nie będzie już w pucharach. Carbo w Wiśle zostanie. Za piłkarzy z taką metryka nikt nam nie zapłaci tyle by Wiśle.oplacaloby się go sprzedawać. Za Dudę i Rodado to jesteśmy w stanie w sumie może ugrać z 1.2-1.5 mln euro. |
Ja bym chciał w kolejnym sezonie widzieć więcej Gogóła. Widać tam technikę, potencjał ofensywny, może będą z niego ludzie...
|
Tak. Rozwinie się jak wszyscy inni w Wiśle :D
|
Cytat:
Bo oczywiście ta dwójka zostanie sprzedana, w końcu potrzeba kasy na kolejny sezon eksperymentalnej zabawy Królewskiego w klub piłkarski, zwanej przez niego samego "procesem" lub "budowaniem podstaw". Co do kwot - wydaje mi się, że 1,5 mln euro za dwójkę w/w jest do osiągnięcia, nawet na rynku polskim. Zakładam, że również Colley będzie chciał zmienić środowisko. Co do składu na przyszły sezon, to piłkarzy z ważnymi kontraktami z Wisłą jest ponad 20: bramkarze: Raton, Broda, Letkiewicz (młodzieżowiec, pierwszy bramkarz w Wieczystej), Stępak. obrońcy: Uryga, Jaroch, Łasicki (przedłużą lub już przedłużyli kontrakty), Szot, Krzyżanowski, Skrobański (na wypożyczeniu w Wieczystej) pomocnicy: Carbo, Alfaro, Baena, Goku, Gogół, Olejarka, trójka z Łęcznej: Młyński, Starzyński, Fazlagic no i nasz ulubieniec Sapała. Do tego Kutwa, Szywacz z rezerw, ten młody Dziedzic z Garbarni, który aktualnie próbuje uratować przed spadkiem CLJ Tylko w ataku nie ma nikogo ale pewnie Sobczak przedłuży kontrakt a dodatkowo jakieś szrociwo z Hiszpanii zostanie wybrane przez Kiko (tzn. oczywiście miałem na myśli algorytm). Czyli Rude dostanie skład słabszy niż obecnie a Królewski rozpocznie kolejną kampanię pod hasłem #RazemPoAwans. Szaliki i koszulki są już dostępne w fanszopie:) |
Cały czas mam nadzieję że Rude wykaże się inteligencją i sam stąd s.......i.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl