![]() |
Cytat:
Cieszy przegrana Legii, nie ma co się czarować bo dzięki niej jesteśmy w grze. Mam nadzieję że w Lubinie też zgubią punkty. Co by nie mówić to Legia w rundzie jesiennej grała najlepiej. Świetne mecze w pucharach i wyjście z grupy a w lidze drugie miejsce ze stratą ledwie 2 punktów do lidera. W przeciwieństwie do Lecha nie zawaliła ligi. My w lidze słabizna z pojedynczymi błyskami i stratą mimo wszystko 7 punktów, a w pucharach szału nie było. Wstydu też nie (bo jednak weszlismy do grupy) A co do wyśmiewania się z Legii że niby polski Real Madryd. Pytanie - od kiedy Real gra głównie swoimi wychowankami? Czy komuś się prędzej z Barceloną nie pomyliło? W Legii dużo młodych piłkarzy którzy dopiero zaczną pokazywać lepszą grę. U nas w sporej części wypożyczenia.... i latem kolejna rewolucja. Wiem że wszystkich Wiślaków ucieszyła porażka bufonowatych krawaciarzy - ale nie piszmy bzdur i kocobołów:) |
Cytat:
|
Dziś
Pejsy - GKS 2 Amika - Widzew 2 i Jutro na zakończenie pięknego weekendu Lechijka - Ruch 1 |
Ogryzek. a jakbyśmy zdobyli 3 punkty to nie bylibyście już w grze? Byłoby 8 punktów zamiast 7 punktów straty do lidera, więc żadna różnica.
Dla mnie ta zmiana nastrojów panująca w tym temacie przypomina zmagania ciężarnej kobiety ze sobą, która jednego dnia wychwala w niebogłosy jakich to cudownych młodziaków z Akademii ma Legia, jak dojrzałą gra piłkę i że wraz ze Śląskiem będą walczyli o MP, a Wisłę czekają ciężki czasy z Jaliensami i innymi Lameyami w rolach głównych. Natomiast nazajutrz spogląda w lustro i już widzi dokładniej, że ten wątły Wolski z Legii odbija się od Scyzorów jaki piłeczka pingpongowa od paletki, że Legia przez całe spotkanie nie oddaje strzału w światło bramki i że już są cieniasami, których powieziemy jak się patrzy. Ta przypadłość dotyczy to zarówno Legionistów, Wiślaków, jak i reszty. Popadamy w jednej chwili w samozachwyt, a po chwili już się samobiczujemy. Legia nie jest tak dobra jak w meczach z Widzewem, czy Lubinem. Wisła nie jest tak słaba jak w meczu z Podbeskidziem, a Śląsk pokazując taką piłkę jak w Białym miał zwyczajnie wypadek przy pracy. |
Trzeba przyznać że ta liga to jest dziwna. Legia w tej rundzie robiła dobre wrażenie, wiadomo wyniki w LE robiły swoje ale i w lidze grali solidnie i często byli chwaleni.
Ale tak patrzę w tabelę i przypominam sobie poprzedni sezon, i okazuje się że w porównaniu do rundy jesiennej poprzedniego sezonu Legia obecnie ma tylko dwa punkty więcej. A przecież ocena zespołu, sposób gry jest zupełnie inny, wiadomo że teraz doszła gra w LE ale trochę to zaskakujące. |
Cytat:
|
No jaja, Bełchatów przegrywa a bramke do tego strzelił Żytko :O
|
Ministranci prowadza w Kosciele 1-0 z Bełchatowem. Nie bylem dzisiaj na mszy wiec sobie teraz w TV poogladam :P
|
Nie chce mi się tego włączać nawet - szkoda prądu.
Niech tylko te pyty starozakonne przegrają i będę miał udaną niedzielę. |
Duża frekwencja na meczu zasrańców :D
może Bełchatów strzeli co na remis... |
Cytat:
|
Cytat:
KOSOWSKI !! ups samobój :D |
Haha, ale bramę przypierdzielił! :D
|
Ale Kosa dośrodkował :D
|
Byli wiślacy w ciągłym natarciu. Dzisiaj Kosowski, brawo !
|
Żeby Kirm miał takie dośrodkowanie jak Kosa...
PS: Ja .......e , Nowak o.O |
I kolejne dośrokowanie Kosy i słupek :deszcz:
|
....a ....a ....a ;/
|
To sie dopiero nazywa fuks
|
Małek jaki uśmieszek :D
Co jak co ale Bełchatów to patałachy dekady. Znowu frajersko przegrali w Kauflandzie. |
Bełchatów tradycyjnie w Krakowie musi się poczuć jak .....a po gang bangu. Niech spadają razem z parchami.
|
parszywce mi kupon skasowały:(
|
jebane żydy...Bełchatów to straszni frajerzy...Cóż, przy takim obrocie sprawy, MUSI jutro Lechia wygrać z Ruchem !Jak w ogóle odczucia przed meczem Gdańszczanie ? Jest jakiś pozytywny duch ?
|
Sk....syńskie Parchy :/W przerzutoArenie Pustki jak na pustyni:/
|
Tak z Ciekawości jaka frekwencja w Tesco ??
|
Jestem ciekaw ile u nas będzie ludzi jak z brunatnymi będziemy grali.
|
Bełchatów-powtórka z rozrywki...Wiosna zapowiada się pasjonująco! U siebie gramy z Koroną, Lechem, Legią, Cracovią i Śląskiem! Te mecze zadecydują o Mistrzostwie Polski...
|
Cytat:
|
Masakra. Nawotczyńskiego Starozakonni obrzezali tuż przed meczem. Oto dowody:
http://bi.gazeta.pl/im/6/10674/z10674466Q.jpg |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl