![]() |
Forum wisła
Patryk Małecki wraca do Wisły latem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam ciepło wspominam Patryka Małeckiego :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
Po to zeby wpaść do szatni i zapytac dziesięciu chłopa "kim ty ....a jestes" Mały jest jaki jest, ale logicznie patrząc to skrzydłowych nie mamy. |
Czytając wywiad z Głową i patrząc na naszą kadrę, to my potrzebujemy kogokolwiek, bo wypadło 5 osób i my musimy grać 2-3 juniorami i 2-3 parodystami - co daje łącznie 9-10 piłkarzy-seniorów w kadrze + bramkarze...
|
Cytat:
|
Potrzebny nam Małecki jak koziej dupie trąba. Znów ma rzucać koszulką jak go zdejmą? Niech zdupca
|
Cytat:
|
Cytat:
U śledzi dziadowska gra i ciężka kontuzja (więzadła?). Tak pytać to może wybijający się/czołowy zawodnik, a nie cienias. Nie wierzę już w Małego, nie mam do tego od dawna żadnych podstaw. |
Ja jednak wolę oglądać Małego na skrzydle niż Bogusia.. więc IMO! przydałby się tym bardziej, że Donald po sezonie pewnie i tak wyfrunie, Sarki nie wiadomo jak będzie z formą, a kogo jeszcze innego mamy na skrzydła w dodatku tak identyfikującego się z Wisłą? Wiem oczywiście jak wyglądała sprawa odejścia Małego z klubu, widzę formę jaką ma teraz, ale widzimy co się dzieje z naszym klubem. Więc według mnie to byłby plus, ale powtarzam, to tylko moja opinia z która - mam świadomość - nie każdy się zgodzi.
|
Mały odszedł przez smude , i powród takiego zawodnika to szansa dla klubu mimo ze nie jest w najwyzszej formie , ale jak złapie forme to jest lepszy od brozka , który tez wracał do klubu po nie udanych wojarzach .
|
Jestem za, niech wróci, dla Wisełki będzie wypruwał się żeby wygrać !!! A i szatnią trochę wstrząśnie...
Do tego młodych ogrywać przy nim i głowie i charakteru uczyć.... |
Cytat:
Cytat:
|
Jeśli Mały wróci to mam nadzieje, że w sztabie albo wśród piłkarzy znajdzie się osoba trzymająca go za mordę. Jemu hasać samemu nie można pozwolić bo zaraz coś odjebie, trzeba go trzymać krótko.
|
Maly jest i byl charakterny - to juz plus dla tych koszulek Wislackich ktore mamy teraz, a ze jest bardzo przecietnym pilkarzem ??? na Nasz klub wystarczy - trzeba sie przyzwyczaic ze na R22 juz nie beda grali genialni pilkarze , za darmo i z takim zarzadem nikt normalny sie nie pofatyguje ...oczywiscie jesli w tym lub nastepnym roku sie utrzymamy w lidze
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak mocno związany jest z klubem Małecki pokazał już parę razy. Raz, obraził się na Kasperczaka i powiedział, że pierd.oli i nie wychodzi na mecz. Dwa, rzucił koszulką w meczu ze Standardem bodajże, gdy go Moskal zmienił (tu już został przeze mnie skreślona piz.da). Trzy, już grając w Pogoni w meczu u nas schodząc do szatni pokazuje środkowy palec kibicom... Brawo, tak związana osoba z tym klubem jest nam potrzebna... to jest zwykły frustrat i bezmózg. Niech sobie za Pogoń umiera.
|
Małecki powinien wrócić do domu... w Suwałkach, od kilku lat systematyczny zjazd, Wigry to jego obecny poziom.
|
Do kiedy ma kontrakt Sobol w Górniku? To by było piękne gdyby pozwolono mu zakończyć kariere w Wiśle!
|
Patryk Małecki - jak gościa nie lubię (z wiadomych względów), to sportowo Wiśle by się przydał.
Po ciężkiej kontuzji się zdecydowanie odbudował. Jest w formie lepszej niż był gdy odchodził z Wisły. Jeśli do kogoś nie przemawia moja opinia, to niech sobie zobaczyć statystyki Małeckiego z tego sezonu w Pogoni. Przypomnę, tej samej Pogoni, która jest w czubie ligi i do niedawna była jedyną niepokonaną ekipą. Samo to, że w większości spotkań rozpoczynał w pierwszym składzie niech będzie sporym wykładnikiem. A to że są z nim pozasportowe problemy? ostatnie, co możemy teraz zrobić to wybrzydzać... Jeśli w zimie przyjdzie Małecki, Chrapek, Drzazga już jest, dojdzie jeszcze z dwóch obcokrajowców do ataku (z czego jeden może wypali), wyzdrowieje Sarki to może uratujemy ekstraklasę. |
Z Zabrza to bym Gergela sprowadził
|
Przydałby sie też ogarnięty stoper i lewy obrońca, bo to co ostatnio wyczynia Guzmics to się w pale nie mieści
Moje sugestie: Adam Danch, Arkadiusz Reca, Michał Chrapek, Patryk, Małecki, Grzegorz Goncerz, Radosław Sobolewski. Lepszy 40 letni Sobol niż 20 letni Uryga! |
Cytat:
|
tak się zastanawiam dziś - jak długo możemy polegać na swojej marce na rynku transferowym? bo marka i stadion to jedyne, co możemy zaoferować. Chodzi mi głównie o zawodników zza granicy. Przerażająca jest ta tabela:
http://bankfotek.pl/image/1959181.jpeg Od sezonu 2011/12 (czyli od sezonu, w którym broniliśmy mistrza) lepiej punktowało od nas aż 5 drużyn, a mocno nas goni Górnik Zabrze, Korona i Lechia. Legia w tym czasie zdobyła aż 101 punktów ligowych więcej! Można powiedzieć, że "elka" przegoniła nas o ponad sezon... Dla porównania tak było kolejne 5 lat w tył, czyli sezony 2006/07 - 2010/11 http://bankfotek.pl/image/1959189.jpeg Aż strach pomyśleć gdzie będziemy za kolejne 5 lat... |
Chrapek czy Małecki to byłyby duże wzmocnienia. Nie ma co na takich piłkarzy wybrzydzać. Ja natomiast cały czas nie mogę odżałować Maków. Naprawdę szkoda że nie grają u nas.
Poza tym oczekuję dalszego poszukiwania w niższych ligach. Jak nie Drzazga to inny z niższych lig wypali:-) |
Małeckiego bym odpuścił bo jednak on nie dorósł do Wisły. W Pogoni też sprawia kłopoty, po co ciągle wachlować tymi samymi nazwiskami? Można wysłać Kapkę z siatką do Afryki i może kogoś w nią złapie lepszego ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl