![]() |
Nie wie ktoś z kim ma zgody, kosy Stomil Olsztyn ?
|
Mam zamiar zapisać się gdzieś. z jednej strony chciałbym potrenować jakąś sztuke walki, zobaczyć jak to jest, z drugiej strony pasuje się troche nauczyć bić, chociażby w samoobronie. I teraz moje pytanie: na co się zapisać i gdzie w Krakowie?
|
Cytat:
|
Stomil Olsztyn
zgody: Polonia Bydgoszcz układy: Petra kosy:Zawisza,Olimpia,Jeziorak,Legia,Widzew |
LuKaS TSW mnie wyprzedził. Do skasowania
|
Orientuje się ktoś czy z Krakowa jeżdżą jakieś busy lub autobusy które zatrzymują się w miejscowości Biały Kościół ? Jeśli jeżdżą to z którego miejsca w Krakowie. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
Cytat:
|
Macie może sprawdzony już przez Was przepis na Sałatkę Kebabową ?
|
jak dobrze zrobisz kurczaka to mozesz do niej wszystko wrzucic :D
pierś z kurczaka pokroic w kostke, przyprawy wg uznania, podsmażyć, do miski, wkroic sałatke pekinska, pomidor, ogorek, kukurydza, troche papryki + sos ja robie 1/2 smietany + 2zabki czosnku, troche keczupu, musztardy pieprz sól i mikserem wymieszac i zalac |
Cytat:
btw, zawsze jechałem w ciemno, czy to grupą 3 czy 10 osób i zawsze znajdowałem miejsca.Od domków po pensjonaty etc. Nie powinieneś ze znalezieniem mieć żadnego problemu, bo pogoda przesłaba. Kolega teraz jedzie na Soline, to obok Polańczyka i płaci na chrewcie 28 za nocke w domku. jak coś, to priv |
Pilne! potrafi ktoś odzyskać hasło z poczty wp.? cholera zładowałem się pięknie
|
Cytat:
|
Czy da się przeprogramować (czy w ogóle trzeba?) dekoder echo star (polsatowski) na dekoder cyfry?
konkretnie chodzi o dekoder: Echostar DSB 717 |
Cytat:
|
Można jakoś dokonać namelocka na youtube?
tzn zmieniń nick? |
Kiedy jest ogłoszenie wyników egzaminu zawodowego ??
|
Kochani ostatnio jaram się tym cackiem :
http://themixtressonline.files.wordp...1/trc-9754.jpg http://www.youtube.com/watch?v=yePeFEAsgks Jest to GHETTO BLASTER (niegdysiejszy boombox) z początku lat 80 LASONIC model trc 975 , poszukuję go usilnie ! Aktualnie na Polskich aukcjach ebay i allegro takowego nie ma, w archiwum allegro znalazlem ze trafialy sie one co jakis czas i schodzily po ok 150 zł. Jest takowy natomiast w stanach po 100 (lekko uszkodzony) i dwa po 400 dolarów (czyli już troche dużo). Jednak moje pytanie skierowane do was brzmi: czy może ktoś z was spotkał się z takim może ktos ma i chce się pozbyć (sprzedać) może jakieś LOMBARDY ?> (nie znam się na tym) poprostu jeśli ktokolwiek widział ktokolwiek wie prosze o jakieś info ! to bardzo wazne dla mnie ew. zainteresowany jestem także tą japońską godzillą po nieco niższej cenie?: http://allegro.pl/as-audiosonic-ghet...192869660.html |
Działa wam cyfra?
|
działa cały czas
|
edycja: sałatka kebab
około 70-80 dag piersi z kurczaka, przyprawa "GYROS" lub "KEBAB" (ja na jeden raz zużywam prawie całą paczkę przyprawy) cebula, ogórki konserwowe, puszka kukurydzy, ketchup, majonez, kapusta pekińska, olej do smażenia Ja układam warstwowo, nie mieszam składników po włożeniu do miski. Mięso umyj, pokrój w kostkę, posyp przyprawą i niech poleży sobie w niej parę godzin – możesz polać lekko oliwą – lepiej się mięso złączy z przyprawami. Potem smażysz na patelni. Przygotuj sobie cebulę (pokrój w drobne piórka, lekko posól), ogórek w paseczki lub kostkę. Do miski idzie trochę keczupu i majonezu, kapusta pekińska, mięso, cebula, ogórek, keczup, kukurydza, ogórek, cebula, keczup, majonez, na koniec spora warstwa kapusty pekińskiej, i trochę keczupu i majonezu. Efekt jest jak robi się w przezroczystej misce – widać warstwy :) Smacznego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
O której godzinie dziś trenuje I drużyna i czy trenują na bocznym boisku?
|
Wie ktoś gdzie znaleźć jakiś program koncertów na rynku głównym ? Wczoraj był niejaki Totentanz ...
Albo jakieś inne fajne plenerowe koncerty w najbliższym czasie w Krakowie ? @ Dzięki Lupo |
|
Witam,wie ktos z Was jak kształtują się ceny samochodów na giełdach w Niemczech w euro ? Chodzi o jakieś przykładowe modele...golf iv itp itd. Jak cos to priv dawajcie,z gory serderczne dzieki
|
Jakimi czcionkami są zrobione napisy na fladze Wierność oraz Armia Białej Gwiazdy?
|
Cytat:
ABG - Bazooka > http://www.2-free.net/free-fonts/baz...lar/32737.html |
Gdzie można kupić opaskę na kolano? Apteki, skepy czy gdzie?
|
wie ktoś gdzie w krk jest sklep ortodontyczny?? albo jakąś przychodnie gdzie bez problemu sprzedadzą mi ligaturki...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl