![]() |
Co lepsze?
http://allegro.pl/msi-fx610-017xpl-p...11862586.html# http://allegro.pl/laptop-acer-tm-574...820926638.html laptop potrzebny do ogladania filmow HD, internetu, raz na miesiac chciałbym w coś zagrać... |
Cytat:
http://www.noclegi-praga.cz/bubenec/ |
Ja też spytam o jakiś niedrogi, sprawdzony hotel lub pensjonat w Zakopanem? Może ktoś coś polecić, możliwie jak najbliżej centrum i w normalnych cenach?
|
Cytat:
http://www.elf.wzakopanem.pl/oferta.htm |
Cytat:
|
Poszukuję dobrej szkoły językowej w Krakowie.
Chodzi o język hiszpański, o jego podstawy. Roczny kurs. Oczywiście jak najtaniej. ;) Poleci ktoś coś? :) Najlepiej na priv pisać. |
Siostra prowadzi sklep internetowy z odzieżą. Ja zrobiłem przy użyciu jakichś prostych programów windowsowskich filmik z asortymentem w którym jest podkład muzyczny. Teraz pytanie czy jeśli siostra udostępni ten filmik na profilu firmy na fb czy allegro to jakiś urząd od praw autorskich sie może przyczepić że muzyka jest nielegalnie ?
|
Cytat:
Nie czepiają się może jeżeli ktoś sobie zrobi jakis filmik amatorsko, ale jeżeli czerpiesz z tego korzyści to juz jest powazniejsza sprawa. Osobiscie znam sprawe jak gość umieścił w prospekcie reklamowym w którym było kiladziesiąt zdjęć, jedno było innego autora. Sprawa skończyła sie w sądzie i drogo kosztowała. |
To znaczy tak - wszystkie zdjęcia są autorstwa siostry która po prostu fotografowała przedmioty na aukcje, wiec tu problemu chyba nie ma, natomiast jeśli usunę z filmiku muzykę to będzie ok ?
|
Cytat:
Mozesz pytać w Com-Com Zone, maja halę, współpracują z Tomexem... |
Czy z bankomatu w okolicach Żabki/Yakuzy (tam koło naszego stadionu) da się wypłacić nominały 10, 20 zł? Ew. jaki to bankomat?
Edit: Dzięki, te miejsca jakby co to i tak nie są daleko. :D |
nie wiem czy myślimy o tym samym co jest na miasteczku koło Nawojki (jeżeli nie to trudno) ale tamten jest z PKO i można wypłacać 20zeta.
|
Cytat:
|
Cytat:
Może być taki do 250zł ;) no gdzieś w centrum, na 2 osoby. Myślałam o tym hotelu przy stadionie Śląska, ale nie działa mi ich strona. |
Potrzebuje znalezc gdzies praktyki - technik informatyk. Okolice Wieliczka - Krakow. Moze ktos z Was byl na takich praktykach i moze cos polecic lub wie gdzie mozna by sie zglosic? Najlepiej poprzez prywatna wiadomosc.
|
Moge zaparkowac (samochód benzyna+gaz) na parkingu w galerii krakowskiej ?? Jak wygląda sprawa z tym parkingiem nad galerią który nie jest zadaszony ?? Moge tam wjechac " z gazem " ?? Czy jest on też płatny ??
|
Cytat:
|
Dzieki. Ale mi bardziej chodzi o bezpieczeństwo, jeśli chodzi o wjazd z autem z gazem do strefy zamkniętej... a bądź co bądź tam na tym parkingu jest strefa zmknięta
|
Kolego cały parking jest na galerii płatny... Nie wprowadzajcie w błąd...
|
Czy są gdzieś w necie formularze do Karty Kibica.? Jeżeli ktoś ma to proszę o wklejenie linku tutaj lub na PW.! Pozdrawiam
|
|
Potrzebuje w kilku zdaniach Opisać:
Zasade działania mechanizmu różnicowego, Funkcje przekładni głównej i Mechanizmu różnicowego Jak by ktoś mógł Pilnie potrzebuje |
Kojarzy ktos cos takiego: Piosenka która powstała wg mnie miedzy 2007 a 2008 rkiem. Zamieszany jest w nia jakis DJ feat ktoś. tereny teksasu, dwie osoby w maskach wpadają do domku przy drodze prawdopodbonie cos ukrasc . za nimi policjanci . na końcu okazuje sie ze jednym z tych przestepcow jest dziewczyna o azjatyckiej urodzie i odjedza.
|
Da się teraz jeszcze zaklepać lot do Londynu w jakiejś "normalnej" cenie na mecz z Fulham? Jakby ktoś mógł jakimiś stronkami poratować.
|
Cytat:
W Galeri Kazimierz jest zakaz ( znak ). W Galerii Krakowskiej z tym sie niespotkałem. |
Zakaz parkowania samochodów na gaz wprowadza sie na parkingach podziemnych a poza Plazą wszystkie galerie maja prakingi piętrowe więc trudno zrozumieć jakiekolwiek zakazy
|
Wczoraj spiker mówił coś że T Mobile ma promocje dla posiadaczy KK jest gdzieś napisane konkretnie co i jak ??
Chodzi mi głównie o MIX , mówił coś że się dostaje hajs czy coś , ale nie zrozumiałem . Z góry dzięki może być na PW |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dawno chyba nie byłeś na tym parkingu...
|
Cytat:
|
zna ktoś może e-mail do redakcji sportu Canal plus?
|
|
Witam. Posiadam telefon na kartę gdzie stan mojego konta wynosi 75zł, czy jest jakaś stronka do płacenia przez internet w której mogę zmienić te 75 zł na pieniądze które będę mógł sobie przelać na konto bankowe? z góry dziękuję za odpowiedź!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może ktoś mniej wiecej powiedzieć o któtrej będzie odjazd specjala do Wa-wy jak mmecz jest o 17 ? Czy bedzie koło 11 czy raczej rano ?
|
Wie ktoś jak zrobić na facebook'u link do swojego konta tak żeby nie było jakichś przypadkowych cyfr tylko np ksywa ? ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl