![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hej,
Gdzie można obejrzeć dzisiejszy mecz (bar itp) na jakiejś większym TV ;) ? |
Cytat:
|
Jak kształtują się ceny laptopów we wrześniu w stosunku do sierpnia?
Pójdą w górę, czy warto się jeszcze wstrzymać z zakupem? |
http://allegro.pl/item1184410356_odb...00_fk6900.html
kupię gdzieś taki dekoder taniej albo jakiś inny dobry jakościowo i w przystępnej cenie?. Czy w ogóle opłaca się inwestować w Fergusona? |
Wie ktoś może gdzie kupię w krakowie niedrogo taki pierścień zakładany na dwa palce?
|
Cytat:
wypisujesz upowaznienie |
Mam pytanie:
Czy macie jakiś prosty ( może być własny ) przepis na dobre gofry? Bo tak ostatnio naszła mnie ochota na nie i okazuje się, że kompletnie nie wiem jak je przyrządzić. No i co polecacie na nie bądź do nich. |
Cytat:
2 szklanki mleka 2 jajka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 5 łyżek oleju szczypta soli Cukier puder do posypania Oddzielone żółtka należy zmiksować z mlekiem, mąką, proszkiem do pieczenia, olejem oraz solą na jednolitą masę. Kolejno ubijamy na sztywno białka i mieszamy z wcześniej przygotowanym ciastem. Gofry pieczemy w rozgrzanej i natłuszczonej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru (na rumiano: około 6 minut) A podajemy z cukrem pudrem lub konfiturami owocowymi, owocami i bitą śmietaną smacznego :D |
Mam takie pytanie, jakimi trasami po Krakowie jeźdzą busy do Skawiny ? Czy jeździ jakiś przez Salwator i potem obwodnicą leci czy wszystkie przez Ruczaj jadą ?
|
Czym najszybciej i w miarę tanio dojadę do Chorzowa? PKS, bus może PKP? i jak się to kształtuje czasowo?
z góry dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Potrzebuję wskazówek od osoby, która pisała pracę licencjacką/mgr wg schematu:
1) teoria 2) analiza ankiety 3) wnioski Chodzi mi o przedstawienie "sposobu" analizy danych itp. Proszę o ew. kontakt na priv. Z góry dzięki. |
jak znaleśc adres e-mail danej osoby z forum,jest wogóle taka opcja?
|
Cytat:
edit: nie wiem czy wszyscy maja opcje ze chce takie wiadomosci |
Cytat:
|
Możecie polecić sprawdzoną włoską restauracje?
Odpowiedni klimat + smaczne jedzenie ? Liczę na Was:) |
Potrzebuję kupić (do biegania po górach) taką totalnie lekką (1 warstwową) małą kurtkę przeciwdeszczową - np być kangurka , taka pakowana sama w siebie.
coś jak to np http://allegro.pl/item1194149194_umb...u_l_sklep.html. Gdzie czegoś takiego szukać? Galeria krakowska, decathlon i sklep biegacza odpada bo byłem i nie ma... a musze dostać do jutra do południa |
Ma pytanie, ale bez śmiania się :P od 3 miesięcy mam nie dobór potasu, w tym układzie jadę na lekach jak i lekarz mi kazał wcinać pomidory.Mam z tym związku pytanie ocet poprawia smak ale czy szkodzi?
Dzięki DominoForza :) za pw |
Cytat:
|
Mam pytanie, gdzie znajduje się "forum Maci0sa"? :)
|
Cytat:
|
Ultra Wisła - nieformalna grupa, która organizuje oprawy, doping i inne meczowe sprawy.
|
Nie to wiem ale nie wiedziałem że to skrót od Ultra Wisła
|
A wracając do elektroniki: Jakie netbooki polecacie? Jestem zielony w tym temacie i z góry dziękuje za pomoc;)
|
Gdzie i kiedy będzie można kupić bilety na mecz Polska - Australia rozgrywany na R22 ???
|
Cytat:
Cytat:
|
Czy ktoś z Was nie był przypadkiem na wypadzie w Polańczyku w Bieszczadach? Potrzebuję jakiejś dobrej miejscówki na weekend dla siedmiu osób, najlepiej domku letniskowego. Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi, namiary.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl