![]() |
Cytat:
|
Głowa to chyba najfajniejszy i najnormalniejszy gość jaki u nas kiedykolwiek był. LEGENDA
|
Drzazga strzelił już 3. bramkę w 1. lidze. W tamtym tygodniu dwie bramki dla Stali, wczoraj jedną (wygrali 1:0 z Chrobrym). Jak się ogra może być fajnie!
http://e-legnickie.pl/sport-z-region...atem-chrobrego |
Ja nie rozumiem tylko czemu do tej pory nie przedluzyli z Zaluska kontraktu. Zebymy znowu nie obudzili sie z palcem w ... bo znalezc dobrego bramkarza to nie jest sztuka. Zeby nie bylo jak z ta ku×wą na C
|
Cytat:
p.s. Ostatnich dwoch naszych bramkarzy wzielismy z dupy i totalnie przypadkowo. Moze to jest włąsnie dobry wzorzec |
Sorry, miało być "to jest sztuka" ;)
Mam nadzieje że podpiszemy go, bo liczenie na kolejny fart (tj znalezienie dobrego gk za free to juz liczenie na cud. |
Cytat:
|
Tutaj bramka:
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/...-wiosne-wideo/ |
On ma bardzo dobry strzał z dystansu, w sparingach Wisły też kilka ładnych bramek strzelił, czy nawet w Pucharze Polski.
|
Drzazga to materiał na solidnego napastnika, ma ciąg na bramkę jak mało kto. To było widać w meczach PP jak wchodził i w sparingach. Szkoda że go tak rzucano po pozycjach na które się średnio nadawał.
Wedlug migi nie skorzystaliśmy z opcji przedłużenia kontraktu z Załuską. |
Drzazga musi jeszcze sporo popracować jeśli chodzi o szybkość i siłę (czego mu po prostu na Ekstraklasę brakuje).
Co do info Migi (zmiętego) to mam nadzieję, że jest to związane z 1 kwietnia ^^. |
Patryko
Dokładnie, Drzaga nie ma braków technicznych a fizyczne. Poprawi szybkość i ma szansę zaistnieć w ekstraklasie. |
Załuska w pomeczowym wywiadzie sam powiedział, że nie skorzystali, więc Miga tutaj hameryki nie odkrył. Junco mówił w superpiątku, że przecież mają jeszcze czas na rozmowy. Nieskorzystanie z klauzuli nie oznacza braku nowego kontraktu.
|
Cytat:
|
Moim zdaniem dobrze. Jeśli piłkarz wyrazi chęć pozostania i dojdą do porozumienia to fantastycznie, jeśli nie to trudno. Jesteśmy na takiej pozycji w tabeli oraz punktujemy tak, że znów piłkarzom powinno zależeć na grze dla Wisły, a nie nam na utrzymaniu piłkarza za wszelką cenę. We wczorajszym wywiadzie Załuska powiedział, że ma nadzieje tu zostań na dłużej. Jeśli to prawda, to nie powinno być żadnego problemu z porozumieniem :)
|
Jest gdzieś nagranie poprzednich dwóch bramek jakie Krzysiek zdobył dla Stali?
|
Gdzieś czytałem,że ta jego klauzula dawała by mu miesięcznie ok 70 tys zł na ile prawda nie wiem....
|
Cytat:
http://www.polsatsport.pl/film/stal-...meczu_6458452/ Co do Załuski: " na decyzję wciąż czeka Łukasz Załuska. Wisła miała opcję przedłużenia jego kontraktu, który wygasa 30 czerwca, ale decyzję musiała podjąć do końca marca. Nie skorzystała z tej opcji, zapewne dlatego, że klauzula gwarantowała mu sporą podwyżkę, ale od tego momentu to bramkarz i jego agent dyktują warunki nowego kontraktu." |
Cytat:
Załuska to mocny ptk drużyny, gra dobrze ale nie aż tak (jeśli to prawda) by płacić mu rocznie niespełna 850 tys. zł. |
mysle ze z Zaluska sie pozegnamy ....no chyba ze pojdzie po rozum do glowy i w tym wieku i chyba zarobionych pieniedzy za granica , nie bedzie tak bardzo zyłowal Wisly , szczegolnie ze to moze byc jego ostatni klub na regularna gre na niezlym poziomie ....wiem ze kasa jest najwazniejsza , i sie tym nie ludze , ale moze koles zbastuje z kasa na rzecz regularnego grania ( chyba - moge sie mylic ) pierwszy raz w zyciu jako nr 1 , osobiscie jestem za nim , ale nie za taka kase , az tak dobry to on nie jest
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...niowego_wisly/
Bardzo dobre posunięcie. Widać, że komuś zależy na polepszeniu naszego stylu gry. Powodzenia Boguś! |
Nie chcę Cię martwić, ale to raczej Prima Aprilis :P
|
1 kwietnia?
|
haha a dzis na paramout chanell caly dzien puszczaja Dzien Swistaka :)
|
Cytat:
lol :lol: ... |
Miałem rację co do Załuski:
Cytat:
|
nie ma znaczenia ile kasował w Niemcach.
Trzeba sobie przypomniec z jakiej pozycji rozoczynał negocjacje (kontuzje, bieda, czarny PR) Wiec nie zdziwie sie jak bylo tak: -masz tu 20 na łape a jak sie sprawdzisz to dostaniesz 70 Kto mogl przypuszczac ze drugi z dupy bramkarz z łapanki sie sprawdzi ? |
Najśmieszniejsze jest to ,ze jak był hajs to bramkarzy testowaliśmy wagonami :D
|
Cytat:
https://twitter.com/IvanGonzalezL5/s...06360523853824 |
Załuska jest ok, ale bez cudów. W najgorszym wypadku będzie Misiek bronił. Łukasz jest w porządku, ale jeśli będzie chciał zarabiać krocie to krzyżyk na drogę, bo krocie to on wart nie jest.
|
Miśkiewiczowi chyba też kończy się kontrakt.
Załuska był podpisany już za TS czy jeszcze TF? |
Jeszcze za TF. 15 lipca 2016.
Co ciekawe, kontakty kończą się w jednym czasie wszystkim bramkarzom: Załusce, Miśkowi, Buchalikowi i Zającowi. |
Bramkarzy na poziomie Buchalika to można za darmo pęczkami sprowadzać, na poziomie Miśka też by się coś znalazło. Z resztą na poziomie Załuski też. Nie ma co panikować, najłatwiejsza pozycja do obsadzenia.
|
To dobrze, będzie można sporo pozmieniać na pozycji bramkarza. Tutaj nie widzę problemu.
|
Jeżeli podana wyżej kwota jest prawdziwa to Załuska chyba upadł na głowę, że jest tyle wart. To jest brutto jakies 200k euro, takie kontrakty to chyba teraz tylko w 7.
|
Brlek w 11stce kolejki, kolejny bardzo dobry mecz w jego wykonaniu. Dobrze, ze mamy go podpisanego do konca czerwca 2019 chociaz ciezko bedzie go zatrzymac po sezonie jak tak dalej pojdzie. Jezeli bedzie chciał odejsc to powinnismy dobrze na nim zarobic ale lepiej zeby przed 2019 tak sie nie stalo
PS: i post numer 5000 stał sie faktem :tsw_puchar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
sory, ale Załuska nie jest wart takiego kolosalnego kontraktu! Trzeba chłopkowi podziękować ładnie za godne reprezentowanie Wisły i sajonara po sezonie!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl