![]() |
http://gloria.tv/?media=300812
Bardzo ciekawy wywiad z prof.Jan Szyszko na temat pakietu energetycznego. Idzie się wkurzyć jak się tego słucha ;/ Cholerny rząd... |
Felieton dobry dla Szpenia :) Typowy bełkot po-wskiego propagandzisty, który widzi wszędzie polskich kiboli ale nie zauważył w ogóle kiboli rosyjskich. Tak jakby ich nie było. Czyli jedna wielka bzdura. A idiotą jest ale Materna suto opłacany z pieniędzy abonamentowych prorządowy błazen.
|
Cytat:
|
Mi się spodobała taka wypowiedź podsumowująca to co się w Polsce obecnie dzieje:
Cytat:
Po 11 Listopada wypuszczono bez kary Niemców, teraz za chwilę wypuszczą ruskich a Polacy do .....pierdla, jak zawsze. |
Cytat:
Jak nisko trzeba upaść żeby nawet w celach czysto propagandowych wsadzać taki farmazon?? Ty już chyba kompletnie straciłeś kontakt z rzeczywistością. |
Tak do Szpenia i innych mówiących o naszej zaściankowości - jak słusznie powiedział Boniek (czasami coś mu się wymknie sensownego) u niektórych wychodzi słowiański syndrom, czyli co o nas zacofańcach pomysli Zachód?
To,że paru czerwonym obito pyski nie zmieni faktu, że kibice przyjezdzający do Polski są raczej zadowoleni. Przecież sietnie bawiącym się Irlandczykom czy Hiszpanom nikt krzywdy nie robi i flag nie zabiera. |
Cytat:
A kare grzywny ja bym podniósł do 25000 zł i dał ją for fun Tobie |
Koko euro spoko, a tutaj Generał Petelicki popełnił samobójstwo.
Cytat:
|
Za dużo wiedział, za dużo mówił. Szczególnnie o Smoleńsku. A czas na 'samobójstwo' idealne.
|
|
Masakra...
Cóż, może za dużo rzeczy wiedział... Taki człowiek nagle popełnia samobójstwo.NO ....A.... |
Seryjny samobójca znowu zaatakował....
Sprytnie wybrali dzień.... |
Juz bez domysłow, dopiero go znaleźli a co niektorzy już swoje wiedzą.
|
Ppłk Krzysztof Przepiórka z Fundacji Byłych Żołnierzy jednostki Specjalnej Grom: "Nie wierzę w samobójstwo".
|
Akurat w przypadku Polski takie samobójstwa/zabójstwa dają do myślenia (Sekuła,Jaroszewicze,Dębski,Papała itd.) a dzień akurat dobry, bo tematem nr 1 w mediach jest mecz Polski i Euro................
|
Pod rządami PO , Polska stała się krajem samobójców. Najczęściej popełniają je ci co krytykują reżim Tuska. Wiadomość podana w wieczornych wiadomościach w jednym zdaniu bo przecież Euro i najważniejsze, który kopacz pierdnął a czas antenowy ważniejszy do pokazywania skaczących eurobłaznów jadących na mecz.
Kolejna osoba związana ze Smoleńskiem wyeliminowana. Trup ściele się gęsto. |
http://vod.gazetapolska.pl/1922-gen-petelicki-nie-zyje
Ginie taka osoba a Ci o jakichś eurozje*ach gadają szlak chce człowieka trafić;/;/ nawet min o nim nie powiedzą Ciekawe kto następny.. Może gen Polko ... Strach pomysleć co to się dzieje.. |
Moment na egzekucję tak idealny, że aż perfidny i dający naprawdę dużo do myślenia. Tylko tym, do których ta informacja w ogóle dotrze i którzy potrafią samodzielnie myśleć.
|
Krwawe rządy rudego liska - sala samobójców, ilu jeszcze?
|
Też nie mogę po prostu uwierzyć, żeby Taki twardy, mocny psychicznie Gość nagle zdecydował się na coś takiego. Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Coś za dużo takich dziwnych "samobójstw".
|
Informacja ,że gen Petelicki niby popełnił samobójstwo jest dla mnie szokująca. Taki twardy facet ,ze służb (wywiad, kontrwywiad, GROM-o twórca). To jest jakiś przekręt. Albo nie mógł znieść pewnie tego ,że Tuskin zlikwidował de facto SZ RP? Kto następny z krytyków? Jaki generał "popełni samobójstwo z przyczyn o podłożu finansowym" Polko? Różański? Kto?
|
Dobrze ktoś na niezależnej zauwazyl. Media na początku podwały o ranach, a teraz g.a.z.e.t.a podaj info o ranie postrzałowej. Ruskie k.u.r.w.y.
http://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke Oświadczenie Prezesa Kongresu Nowej Prawicy w sprawie śmierci śp.Sławomira Petelickiego Nie wierzę, by jakikolwiek Polak popełniał w Polsce samobójstwo przed meczem Polska-Czechy. Wierzę natomiast, że mordercy chcieli wykorzystać zainteresowanie tym meczem, by śmierć Pana Generała przeszła mało zauważona. Generał Petelicki od dwóch lat zachowywał się dziwnie. Jak prawy żołnierz, który wie, że powinien coś zrobić – i nie może tego zrobić. Nie wiem, jaka tajemnica się za tym kryła – i małe są szanse, by prowadzone przez obecny reżym śledztwo to wyjaśniło. Pozostaje mieć nadzieję. Józefów, 16-VI-2012 Janusz KORWIN-MIKKE |
Przestańcie czytać te durne gazety i oglądać WSI.
Papała też się sam zastrzelił - co ?? Macie swój kraj miodem i Tuskiem płynący. Wcale mnie nie dziwi zuchwałość tych sukin.synów - zaczęli od Smoleńska to co im szkodzi w biały dzień w Wawie. |
W takim razie ja może coś o Euro: skończyły się igrzyska przychodzi czas żeby zapytać o chleb. A to będzie bardzo ciężki czas ...
|
Cytat:
|
Podobno ostatnią osobą, z którą rozmawiał gen. Petelicki przed śmiercią był..........Radzio Mętne Oczka Sikorski.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nikt nie powiedział że będzie łatwo ale jeśli masz kilerów po jednej stronie trzeba być równie twardym. Jeśli przeanalizujesz życiorys JK, Macierewicza czy Naimskiego to zauważysz że to są naprawdę twardzi ludzie. Polska to ich życiowy wybór. Damy radę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl