![]() |
Cytat:
A to że skwk pisze że w 100% odpowiada Basałaj to pokazuje jak bardzo chcą go wywalić dla własnych celów. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie zamierzam ci misiu, tłumaczyć jak jest zbudowane koło ani dlaczego na zewnątrz jest chłodno. Więc następnym razem nie odpisuj do mnie jeśli chcesz sobie pomonologować. Cytat:
|
Cytat:
A info pewne na 100 %. |
Jakbyście potrafili słuchać, a nie tylko gadać to Moskal powiedział że nie potrzebuje zawodnika który ,NIE CHCE GRAĆ W WIŚLE, i chyba każdy zdrowo myślący się domyśli o co chodzi, a był ciągnięty przez prasę za język.
Moskal powiedział że go nie skreśla i jest gotowy mu pomóc, widać sami bierzecie Kazka i próbujecie z niego zrobić narzędzie w walce z Małeckim. Wracając do odwieszenia Małeckiego, jeśli to prawda co mówił Borek w tym programie co link podano i Probierz gadał z Cupiałem za plecami Basałaja a Małecki wróci do składu to na 99% Cupiał nie przedłuży w czerwcu umowy z Basałajem, i to jest dla mnie na + |
No i teraz będą prostować, prostować i nie wyprostują.
Cytat:
|
Jesli to prawda z tym Maleckim to... zenada. Klub robi z siebie posmiewisko. Pierw go zawieszaja, potem za dwa tygodnie odwieszaja :rotfl:
Zebysmy sie nie zdziwili jak kiedys jakis "Melikson" uzna ze jednak chce grac gdzie indziej i uzna ze "juz nie chce grac w tej druzynie". A co bedzie ryzykowal? Zawieszenie? Phii, za dwa tygodnie bedzie odwieszony :mysli: Do zyskania bedzie mial duzo, ewentualne spuszczenie ceny przy transferze... Zenua... Jeszcze rozumialbym jakby Malecki byl "krakowskim Ballotelim" (czy jakos tak, nie wiem jak nazywa sie ten z ManC). Wtedy coz... w gre wchodzi duzo. Ale Malecki?! Przeciesz to grajek o dwie klasy gorszy od Blaszczykowskiego (tego z Wisly, do dzisiejszego nawet nie ma co porownywac). Zenua i wystawienie klubu na posmiewisko. Amatorka goni amatorke w tym klubie. Tak swoja droga to juz 3 trener w tym klubie w ciagu 1 sezonu (sic!). I potem niektorzy smieja sie z Wojciechowskiego :mysli: No ale zawsze lepiej wymienic trenera, niz 15 pilkarzy... Nie, nie pisze ze mielismy super trenerow. Ale... pilkarzy super tez nie mielismy. Z gowna rzezby nie ulepisz. Tyle. Ech, i w wakacje kolejna "rewolucja". Potem znowu bedzie pieprzenie ze trzeba czasu na zgranie. Czy tez usprawiedliwienia ze nie byli zgrani. I tak w kolko... W tym klubie nigdy nic nie wiadomo. Nie wiadomo co bedzie za miesiac, co za trzy, i co za pol roku. Amatorka. P.S Malecki jest mlody?! Malecki ma juz 24 lata! W tym wieku sa ludzie co 3 razy wygrali lige mistrzow...:mysli: Malecki mlody nie jest, jest poprostu mentalnie bardzo zacofany. Poziom 15-16 latka. Futbol uratowal mu zycie. Tak to trzeba okreslic. |
Malecki odstawił sabotaż w jednym z najważniejszych meczów sezonu, zakpił z kibiców i drużyny - potem szedł w zaparte bo nawet nie przeprosił i to nie byl jego pierwszy numer.
Jak sobie po tym wszystkim pomyśle, ze jeszcze w tej rundzie mam oglądać go w koszulce Wisły, a trybuna C będzie oddawać mu pokłony to mimo, ze posiadam karnet wole zostać w domu niz uczestniczyć w takim żenującym spektaklu. Jak Probierz ma o coś prosić Cupiała to niech poprosi o fundusze na transfery w lecie. |
Patrząc z perspektywy na kupno Jirsaka, płacenie kontraktów Dawidowskiemu, Jaliensowi i jeszcze znajdzie się paru takich za tą kase mogli wybudować ze 2 boiska o wysokim standardzie + jakieś sztuczne oświetlenie. Taki Jirsak wieczny niewypał mimo że darze go sympatią to co on zrobił tak w sumie? Czy chociaż jeden mecz nam wygrał? Zrobił w jakimś różnice jedyne pozytywne co mi sie z tym gosciem kojarzy to bramka na Tottenhamie i jeszcze jedna w lidze z daleka mocne uderzenie z dystansu.
Edit, przepraszam jeszcze kojarzy mi sie że jego zona kiedys dla całego zespołu knedliczków narobiła i ponoć wszystkim smakowały.. :-/ |
Cytat:
Ja wymyśliłem jeszcze coś lepszego. Telefonika mogła by wziąć kredyt w wysokości 100mln €, wszystko to postawić na dokładny wynik meczu Śląsk - Legia (0-4)!. Kurs był ok. 50, więc mielibyśmy jakieś 5 mld euro zysku, z tego prowizja dla buków, banku i podatek - ale myśle że z 2-3 mld euro by zostało. Można by za te pieniądzę wykupić stadion od miasta, zbudować nowy, większy nowocześniejszy, połączony z bazą treningową i halą. Dodatkowo można by zlecić zamach bombowy na pewien obiekt przy Kałuży i jeszcze by setki milionów euro na transfery zostało. Także jak wynajdziesz wehikuł czas, to się odezwij a spróbujemy te nasze pomysły wprowadzić w życie. |
Cytat:
http://narodowcy.net/ue-dala-96-tys-...ia/2012/03/02/ I sorry za OT :) |
Widocznie ten cały unijny socjalizm jest gó*no wart ;)
Swoją drogą ciekawe na ile wiarygodny jest ten portal sport.pl i czy rzeczywiście Małecki wróci do kadry Czy to przypadkiem nie jest sportowy portal Agory właściciela wyborczej? |
Cytat:
|
Dalibyście Małemu spokojnie po schodach treningowo biegać. Jakiś dziennikarz puścił "kaczkę" i już wrze. Przecież oni muszą coś pisać, trochę co wiedzą resztę co myślą że wiedzą; my natomiast nie musimy się tym tak ekscytować.
|
PYTAM SIE KUR*a CO SIE DZIEJE Z Radosławem Sobolewskim????miał kontuzje to słyszałem miesiąc temu a teraz co on robi?trenuje czy co????
|
Sobol przed kwietniem n ie wróci.
|
Trzeba powiedzieć,że Jaliens vel Żaliens wg pana Durdy,zaczął grać tak jak oczekiwali od niego wszyscy,czyli spokojnie czyści.Nie widziałem żadnych baboli takich jakie lubił robić w zeszłym roku.Ogólnie obrona dla mnie na +
|
Mnie zwalił z nóg "Roar" Melikson. :D
A co do meczu, to momentami strasznie irytowała mnie gra Genkova. Po co napastnik gra tyłem do bramki w sytuacji, gdy mamy już dwa gole przewagi? Zrozumiałbym jeszcze, gdyby był nominalnym pomocnikiem, ale on uparcie zostawiał Bitona samego i krążył blisko naszego pola karnego. |
Pewnie nie w pięknym stylu , ale do przodu.
Pierwszy raz " Żaliens " zagrał cos wreszczcie. Zobaczymy co dalej :) |
Cytat:
Trzeci mecz Jaliensa na wiosne i trzeci raz gra jak profesor. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie GonzoNS i rafkur ja nie naśmiewam się z Q . jego dobry mecz. zobaczymy co dalej z formą całej drużyny będzie ...
a panowie z W -wy oskar za " Zalinsa" i " Roara " :) i jak dla mnie Q i Lamey słabi nie są , w ostanim sezonie grali padake , ale cos dobrego z nich da się wycisnąć .. pozyjemy zobaczymy .. Panie ddii, juniorowanie nie zwalna Cię z obowiązku edytowania postów. Jeśli po napisaniu jednego masz jeszcze coś do dodania, to zrób to przez opcję "edytuj" - FraMat |
jeszcze był Żerwazjo Niuniez...
|
Cytat:
|
Aż dziw, że nie było Żordana Bunozy i Żarżuły. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja .......ę, mógłby się choć trochę przygotować.... |
Dobre bylo tez w przerwie:
"Czarek, przez ta zolta kartke, czeka Cie pauza" "Nie, nie... jedna zostala anulowana" |
Wilk nie dostał kartki, było jakieś tam ostre wejście to dziennikarz powiedział Wilkowi że musi uważać bo kartka kartka wyeliminuje go z meczu z Amiką, a Czarek na to że spokojnie że ma na razie dwie a jedną anulowano :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl