![]() |
Chcieliście pressing, efektowną i ładną grę? No to macie. 1:1 i Legia może się już żegnać z pucharami.
|
Ja tam wierzę w Legie.
|
Typowe przygotowanie fizyczne, musimy się liczyć z tym, że My nie wyglądamy pod tym względem dużo lepiej :/
|
No to sen Legii się skończył :D
|
już po zawodach... siły wystarczyło na 30 minut, teraz Spartak gra swoje
Legia moze liczyć tylko na kontre lub przebłysk Ljuboi |
nie wiem jak Wy, ale ja nie potrafię wspierać Legii, jestem Wiślakiem, więc kibicuję Wiśle i zaprzyjaźnionemu Śląskowi, nie mogę wspierać Legii, a w poprzednich sezonach nie mogłem kibicować Lechowi :)
|
Oduczcie się oceniania jakiegokolwiek meczu, czy też druzyny po 15 minutach gry,bo pozniej smiesznie niektore komentarze wygladaja...
|
Ja bym chciał awansu Legii z jednego powodu, będą mieli ciężej w lidze, a patrząc na to jak grają, jeśli mieliby odpaść ze Spartakiem to ciężko będzie z nimi walczyć biorąc pod uwagę nasz awans do grup obojętnie, którego pucharu.
|
wiem ze nie w temacie ale.... Liteks remisuje 1-1 z D. Kijów
|
przyszedlem w 30 min i juz wtedy Legia dobrze nie grala, a teraz w II polowie juz ich nie ma - co to za granie jak po pol godzinie sie traci sily ?? z taka kondycja to do Luksemburga - nic z tego nie bedzie
|
|
Debilna ta oprawa - hasło dla piętnastolatków. A wracając do meczu to chyba rzeczywiście widać rękę polskiego Murinho. Zdaje się że rok i dwa lata temu nasi grajkowie mieli tak samo. Dawać WKS!!!
|
Kowalczyk, bo chyba on komentuje z Bożydarem, to kretyn. W pierwszej połowie zachwyty jak to Legia zagrała najlepsze 45min spośród wszystkich polskich drużyn w tym sezonie w pucharach. Teraz Legia nie istnieje, gra tylko Spartak, to zaczął opowieści o tym, kto był faworytem i jaki ten Spartak jest genialny. Chorągiewka.
Tak czy inaczej, czekamy na Śląska. Legia już sobie pograła w tym sezonie w Europie. |
Pique lepiej to zagrał.
|
Co się tam dzieje , że śpiewają "zostaw kibica hej ku***o zostaw kibica" ?
|
Ljuboja przechuj :)
Legii przydalby sie jeszcze 3 Serb do ofensywy zamiast tego Manu |
Ładnie Ljuboja... Spartak ma chyba jakieś problemy z psiarnią, bo Legioniści krzyczą "zostaw kibica" i spiker coś po rusku nap****
|
no i brawo Legia oby Śląsk dzis też dał radę coś się nam mnożą sukcesy w europie
no i 2:2 ajaj :/// |
Obrona to ser szwajcarski....
|
Dzieje się
|
W sumie to jak Wisła wygrywa, to i zwycięstwa Legii mi nie przeszkadzają :) Ale i tak najważniejszy mecz z dzisiaj za pół godziny.
O, remis już. |
gol z dupy dla Legii wiec musiało się to zemścić. Sprawiedliwości stało się zadość.
|
No a co wy chcecie? Przecież Żewłakow to amatorszczyzna... a ten Jędrzejczyk to też wątpliwej jakości piłkarz. Legia ma w obronie jednego dobrego piłkarza - Wawrzyniaka.. który akurat przy straconym golu zawalił trochę.
|
Wawrzyniak :rotfl:
na co on liczył? że Ari nie ośmieli się podbiec do bramki :shock: |
A za przygotowanie fizyczne Legii nie odpowiada przypadkiem Terlozotti ? Wielki bialy czlowiek Macka ?
Zrobili to z Wisla a teraz z Legia... zajechali ich =/ |
Cytat:
|
a Ljuboja to klasowy gracz...
|
Cytat:
|
Legia ma za dużo polaków w składize, którzy się obijają od 30 minuty.. dlatego odpadnie.
|
Ljuboja + Radovic to swietny duet. Dobrze slyszalem, ze MANU nie zagra w rewanzu? Jak tak to nieciekawie - kto bedzie napedzał akcje
|
Fajna oprawa, wyczuwam dużą porcję szydery :)
Dobrze, że tak się ułożył mecz Legii bo może więcej osób doceni to, co Maaskant robi z Wisłą w pucharach i przestanie psioczyć na niby słabą, defensywną grę. Miło mieć świadomość, że ktoś inny traci mega frajerskie bramki i osiąga słaby rezultat mimo momentami widowiskowej gry, a my pomału, konsekwentnie, z wyrachowaniem. |
Nieźle Legia gra. Myślałem, że Spartak ich tam rozjedzie a tu taka niespodzianka. Jednak wynik niekorzystny i na dodatek żółte kartki. Prawdopodobnie pożegnają się z pucharami, a to źle bo w takiej formie mogą być naprawdę DUŻYM zagrożeniem w lidze.
|
|
Legia to klasyczny przykład PMS! Mam nadzieje że Orest jak zwykle pójdzie pod prąd. Jak z Saragossą
|
Legia o dziwo zaprezentowała się całkiem dobrze. Widać, że Skorża jakoś poukładał drużynę. W razie ich odpadnięcia z LE mogą być mocni w lidze dlatego martwi mnie ich forma.
|
Legia zagrała dzisiaj odważnie, bez strachu przed milionami euro wywalonymi na zawodników Spartaka. Wynik jak wynik. Będziemy to kompleksowo oceniać po rewanżu u kacapów. Remis to jednak po wieloma względami dobry rezultat. Tak na dziś. Legionistom trochę zabrakło sił. Ljuboja facet na piątkę. Czasami reszta jego kolegów z drużyny nie za bardzo za jego intencjami nadąża. Ogólnie fajnie. Chciałbym ,żeby Legia jednak awansowała i będę się o to modlił. Stop kacapom i zapyziałym kretom z weszło.com, którzy już Legię w dzień losowania spisali na straty.
TERAZ WKS!! WKS!!! WKS !!! WKS!!! |
Ludzie mieli pretensje, ze Wisla nie zagrala ładnie. Dzisiaj Legia zagrała ladnie atakujac od poczatku, potem brakło im sił a Spartak zaczał grac i zremisowal 2-2. Niech sobie teraz odpowiedza, ktora taktyka była lepsza i czy lepiej ładnie grac a nie wygrac, czy lepiej wygrac niz ladnie grac.
|
Z mojej strony wielkie brawa dla Legii. Naprawde dali z siebie wszystko w tym meczu, a ze nie wystarczylo na Spartak? Trudno, ale graja tam naprawde pilkarze duzej klasy. Wynik i sama gra wstyda napewno nie przynosza, a patrzac na okazje bramkowe jakie Warszawiacy sobie stwarzali... Gol mial pilke meczowa, ale jesli pudluje sie z kilku m majac przed soba tylko bramkarza :D. Gdyby nie Komorowski wynik pewnie bylby inny, bo facet popelnial szkolne bledy. Podobnie ma sie sprawa z Wawrzyniakiem, ktory rozegral slabe spotkanie.
Ljuboja to fantastyczny pilkarz i man of the match, jesli chodzi o graczy Legii. Kazda grozna akcja przechodzila przez jego noge ;). |
Zaczyna się kolejne durne gadanie komentatorów..
"Rapid wygral z Wisła Kraków.." w sparingu oczywiście. Jeszcze wymienili kilka innych klubów, chyba też o sparingi chodziło :D dlatego Śląsk sie mierzy z wielkim mocarstwem dodał. Ja rozumiem że Polsat faworyzuje Śląska z wiadomych względów ale więcej obiektywizmu Panowie.. |
3 lata temu Legia przegrala z FK Moskwa 1 czy 2 do zera wiec postęp jest :)
szkoda tej szybkiej bramki na 2:2, szkoda sytuacji Gola i szkoda kartki Radovica ps. jestem fanem Ljuboji :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl