![]() |
pio, nie daj się! :D
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Idę na spacer z rapem |
Czyli czujesz się niczym gówno w wentylatorze?
|
Pio a co to znaczy że jestes rozstrojony?
a jak sie czuje gówno w wentylatorze? :D |
Jak Twój awantar w styczniu:D
|
Cytat:
a rak na serio to czuje sie zajebamu znowwwwwwwwwww:D:D:D |
jakie macie temperatury na termometrach ??
|
36,6, o brat ma podgorączkowy stan.. na polu nie wiem, nie znam się na termometrze :)
|
no nie zartuj nawet :> u mnie - 12 C
|
żartuje oczywiście, odczytać umiem :P Tak źle nie ma.
|
u mnie masakra w garazu bylem i ja odczuwam hmm z - 17 ... Huta krakowski biegun zimna :D
|
Cytat:
u mnie -8... Ale dziś przez cały dzień piekne słońce świeciło.. chociaż tyle.. |
Eee z czym do ludzi:-P
Ja pamiętam jak u nas w 1929r. było -40,6°C :P jest to drugi wynik w historii Polski ale ci co byli na pierwszym mieli radziecki termometry więc sie nie liczy. |
U mnie już -16 °C ciekawe jak będzie w nocy :P
|
Wymrozi może trochu robactwa, a i bakterię nie będą przenoszone w takim tempie!
|
wczoraj na stoku było tak zimno że jak wyszłam z baru z grzanym winie to po paru minutach było już zimne! A na 2 powtórka z sylwestra z Wrocka - własnie leci Lady Pank :) "moooogłas byc już na dnie a nie byłaaaaś, nigdy nieeee dowiesz się cooo straciłaaaś" :D
|
uj z tym ile na polu mrozu..
ważne, że zawsze można wejść na Luźny i kobietami ogrzać. :lol: |
Cytat:
Dobrze prawi polac mu :) |
Ej panowie może wy mi tu pomożecie bo sprawa ciężka jest: ma ktoś na stanie bazę danych zrobioną w accessie?? Potrzebuje do sql ale wogóle tego rozkminic nie moge :/
Więc jak ktos ma taką bazkę, gdzie są róźne te kwerendy itp to browarek a moze i dwa na inaugurację u nas "U Wiślaków" gwarantowany :) |
Cytat:
żeby zarzygał całe forum ? No way :) |
Cytat:
|
a przepraszam a panie to nie mogą pomóc? Tylko panowie? :foch:
:D :D |
Cytat:
dobrze że wódka nigdy nie ulega przeterminowaniu ,bo prawdopodobnie nie pisałbym tego teraz pozdro dla gościa który mi sprzedał litrę 3 letniej wódki za 15 zł :) |
Cytat:
a to była na pewno wódka?? :D |
wodke to moze ktos wygrac jak zgadnie : chcielismy ksiedzu cos pokazac ... CO ?? (wstaw odpowiedni wyraz)
|
weselna ,pewnie jeszcze z jego wesela ,nazwa wskazywała na wódkę ,smaku nie pamiętam ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
jako znawca wódki pewnie po smaku byś nawet poznał rocznik ;] |
Cytat:
mi 3 letniej wódki nie wciskają.. :lol: |
Cytat:
:D :D South - na moich butelkach w których jest wiśniówka jest napisane min. olio extra virgin... także nie sugerowałabym się butelką... ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
[
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
AW:D*! Tylko piwo:) i to dębowe mocne:) ewentualnie harnaś w ostateczności:)
P.S. Nie podołałem noworocznej obietnicy:/ *dla nie kumatych Anty Wódka. Nie znoszę tego ścierwa. |
Cytat:
Leo Way??:-/:-/ |
Cytat:
|
co tu taka zamuła? :(
|
Arteka eee tam czepiasz się, każdy wie o co chodzi a to najwazniejsze! :)
Kamyk tez lubię Dębowe! Lubię je na tyle mocno, że spędzam dziś z nim wieczór :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl