![]() |
Już znalazłem. Nie zwróciłem wcześniej uwagi. Tyle nowych rzeczy :)
|
Ja jeszcze niestety nie posiadam nowego FM-a ale nie chce ściągać pirata tylko chce kupić sobie oryginał,tyle tylko że musze poczekać na wypłate:/ myśle ze jeszcze dwa tygodnie i będę mieć gre:)) juz sie nie moge doczekac:)) zazdroszcze tym którzy juz ją mają ale oryginał a nie pirata!!!!!!!!
|
Ściągnij pirata na 2 tygodnie... :)
|
Czy taktyki, facebooki i logopaki do FM09 będą działać w FM10??
|
Mi loga i ustawienia treningów działają :)
|
no nareszccie dzis doszedl do mnie FMik :D
Mam problem. Poinstalowałem facepacki, logo z FM09, patcha nowego wgrałem, wszystko ok ale cos ze skorka nie chce mi działac ;/ Jesli ktos moglby krok po kroku napisac co trzeba zrobic aby skorke nowa zainstalowac w FM10 to niech napisze- tylko dokladnie :P Bo ja juz nie wiem sam, w głowie mam metlik ;/ |
http://i37.tinypic.com/2a5ar09.jpg
Panowie co oznaczają te znaczki koło nazwiska: kwadrat, kwadrat z strzałkami w środku, niby taka strzałka do góry/na dół ? |
Kwadrat = wsparcie
Strzałeczka w dół = obrona Strzałeczka do góry = atak Kwadracik ze strzałeczkami = prawdopodobnie zamiana pozycji |
Cytat:
|
Został na mnie wymuszony format partycji systemowej(nic nie mogłem z niej odzyskać ), na innej partycji miałem zainstalowanego Fm-a, Fm pozostał na partycji (lecz nie da się go włączyć) i teraz moje pytanie czy w tym folderze(gdzie FM) znajduje się jakiś plik z save ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie możesz wejsc na http://thepiratebay.org/ i ściągnąć torrentem w 2-3 godzinki ?
|
Polecam do Wisełki ( i zapewne nie tylko ) gracza Debreczyna: Rudolf Gergely ( strzelił wczoraj bramke w LM, kto oglądał skróty ten widział ).
Wyjąłem go za 200 tyś E. W pierwszym sezonie 27 bramek w 42 meczach ( 18 w lidze ). Teraz po 25 kolejkach drugiego sezonu 33 mecze i 24 bramki ( 15 w lidze ). Wartość 3,5 mln E. |
narazie na 10 meczy wygrałem chyba 9 :D
tylko pierwszy przegrałem 1:0, a takto awansowałem do LM i wygrałem z Lechem w superpucharze 3:2 ) hattrick Camary ;o 32 lata z wolnego transferu, strzela co mecz jak narazie polecam też glika, ściągnąłem go narazie na rezerwe, później zastąpi głowe, albo Marcelo bo już mam chętnych na niego.. wystawiłem Glika od biedy na środku pomocy, a ten w jednym meczu strzelil 4 brameczki :P o rozegrałem 1 mecz, wygrany, Pawełek już bez straty gola prawie 500 minut .. sporting mnei pyta o Marcelo ( wart 2.2m E ) no to daje cene 7 milionów euro .. i odrazu proponują całość, więc niestety pożegnam się z nim, bo sumka ładna |
Cytat:
podam przykład jak jest u mnie: ja wybieram plik do zamonotowania w deamonie "rld-fm10.iso" :) |
ja wiem, tylko właśnie nie mogłem go znaleźć, ale mam cracka :D
ważne zwyciestwo przedchwilą1-2 z Legią na wyjeździe, bramki Jirsak Głowacki :P |
Mam sprawę mógłby ktoś wrzucić nowego Fm na hotfile.com po 400mb ?
Ewentualnie na Megaupload lub inny serwer tego typu (Tylko nie Rapid) Bo 2 razy pobierałem i admin usuną mi jak miałem 80 % ;-( |
a ja jutro kupuje oryginała. Będzie jazda:) Znalazłem sklep gdzie chodzą po 100 zł :>
|
mam pytanie gra ktoś w FMa Śląskiem bo ma PP wygrana w finale z Lechem 3:2 w lidze 3 miejsce na razie i potrzebuje zawodników na europejskie puchary na nastepujące pozycje bramka, obrońca, pomoc, najlepiej jacyś doświadczeni obcokrajowcy kogo proponujecie?????? budżet to 1,5mln na transfery
|
Gram Millwall. Dostaję wpiernicz od każdego. Nawet od słabeusze, na moim boisku leją mnie po 3 czy 4 do 0.
Bug? :| |
Cytat:
Gram Swindon Town, ktore ma 9mln dlugu i po 8 kolejkach jestem na 6 miejscu, wypozyczylem graczy z Premiership, do tego Szamotulski, Jirsak, Radovic i nie jest zle. |
Cytat:
Nigdy w pierwszym oknie nie daje sobie środków na transfery - gram tym składem jaki zastałem, jednego zawodnika za free ściągnąłem. Mam teoretycznie lepszych zawodników niż większość przeciwników (przewidywania przed sezonem - 4. miejsce w tabeli), mam więcej posiadania, dochodzę do sytuacji, strzelam a przeciwnik jak ma 3 syt w meczu to wszystkie wykorzystuje. edit: Cytat:
|
Cytat:
|
U mnie też kiepsko. Co wygrywam 2-0 to ostatecznie remisuje lub przegrywam 2-3 ;/
Zaczynałem na swojej taktyce od CM 01... Na konferencjach i podczas rozmów motywacyjnych wielokrotnie kładłem nacisk na grę do końca. Wprowadzałem "świeżych" piłkarzy na 70 minute, wszystko na nic. Klątwa, fatum ? |
Udało sie sprzedać Brożka za 28 milionów zł.
|
to cienko, ja tak jak pisałem, na samym początku gry Marcelo sprzedałem za 30 milionów zł
a napastnicy chyba więcej warci :P ja narazie liderem jestem, a Lech ma 2 pkt i jest przedostatni ( bo Jagiellonia miała ujemne pkt :D ) bierzecie udział w tych konferencjach ? one są w zasadzie nie potrzbne chyba, ja asystenta wysyłam :P ) |
Legia w finale PP dostała w dupe ostro :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...70971dd6c.html :P |
Panowie skończyłem drugi sezon sezon już ma przejść "dalej" wyskakuje mi Crash Dupm ;/ jest jakaś na to rada? tylko mi nie mówicie, że save pójdzie się je.. bo sobie tego nie wybaczę :P
|
Widzę, że Szamotulski jest rozchwytywany. U mnie jest zbawicielem Aberdeen. :-)
|
mam pytanie przeszedł komuś może Sylvinho do polskiej ekstraklasy????
|
Prawie pół sezonu za mną.
Zaszczytne 6-te miejsce. :) Najlepsze jest to, że mogę spokojnie wygrać z faworytem 3:0 a jednocześnie przytrafiają mi się kompromitujące porażki ze słabeuszami albo remisy 1:1. Cały czas staram się uczulać, żeby nie lekceważyć takich przeciwników. Pobawiłem się tym nowym kreatorem taktyki. Chociaż na pierwszy rzut oka mi się nie podobało to teraz zmieniłem zdanie. :) |
A jednak udało mi się wcześniej kasę z organizować:)) i zamówiłem dziś FM-a :d mam nadzieje że w poniedziałek max wtorek będe mieć:))
|
Kupilem oryginał FM. U mnie nie chce się wczytać w ogóle z dysku. U siostry chodzi. A inne płytki u mnie działają... Czemu tak jest?
|
janko ale czyta inne płytki DVD?? zawsze bez problemu?
czy sprawdzałeś tylko zwykłe? |
Nagrywane płyty czyta. Oryginalnego FM09 nie chce przeczytać.... a przecież czytał zawsze. Formatowałem kompa ostatnio może mu czeoś brakuje? Nosnik FM10 działa bo na drugim kompie ładnie chodzi
|
No to może przepnij czytnik od siostry i zobacz czy będzie działało.
|
napęd mam przepiąć? nie umiem :X wole sie w to nie bawić. PRzegrałem FM na płytke zwykła i zainstalowałem.
Już po problemie..... wystarczyło przetrzeć płytke.. ale to dziwne naprawdę... |
ja gram w 2008 i Wisła regularnie gra w LM tylko trzeba ściągać młodych ze wschodu, teraz już doszedłem do takiego budżetu że ściągam młodych francuzów... ale największe gwiazdy mam z rumunii i słowenii :D
|
Pomoże ktoś z tym Crash Dumps? bo się nudze a bym pograł dalej,szukałem w necie i nic ;/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl