Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

DJ Hazel 04.09.2009 22:35

Ten cały Witsel to tamtejsza wschodząca gwiazdka więc niema się co dziwić że kara jest tak niska.Jestem pewien że gdyby Wasyl go tak z kosił to dostałby roczną dyskwalifikację.Co zrobić...

zidanemarcin 04.09.2009 23:24

http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9...layer_embedded

To chyba popisowe zagranie Witsela . . .

matusz 05.09.2009 10:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zidanemarcin (Post 789343)
http://www.youtube.com/watch?v=NnXs9...layer_embedded

To chyba popisowe zagranie Witsela . . .

I niech mi ktoś k**** powie, że on tego nie zrobił specjalnie. Normalnie nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera

mendrek 05.09.2009 16:47

podobno juz jada z irlandczykami
za to co oni zrobili pewnie:)
podobno tylko kolo 800 bo reszta zrezygnowala :D
czytaj wystraszyla sie:)

niech im zgotuja pieklo

co do meczu: inna opcja niz wysokie zwycięstwo nie wchodzi w grę, mam nadzieje ze sa wystarczająco zmotywowani

Skład na mecz z Irlandią Północną:
Artur Boruc - Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek - Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak - Paweł Brożek.

Krissu 05.09.2009 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mendrek (Post 789513)
niech im zgotuja pieklo

A potem oni zgotują piekło rodakom w Belfaście.

Jaroo1 05.09.2009 17:33

taaa, to jest najgorsze, akie odbijanie piłeczki. Nie ma co zgrywac kozaka tylko trzeba z ludzmi zyc w zgodzie, bo tu jkis psychol, chuligan sie wyzyje na jakims Irnaldczyku po to zbey tylko swoje emocje wyladowac a nie dlatego ze bedzie walczyl o jakis nasz honor i o Polske- jak to sobie wielu wmawia hehe
Pozniej taki chuligan dupy nie ruszy z kraju a setki tysiecy Polakow beda w Irlandii zagrozone... Trzeba troche myslec o innych a nie kozaczyc ;/

A ja mam pytanie o Rafała Murawskiego, czy gra w Rubinie czy grzeje lawe, moze ktos wie?

Szary007 05.09.2009 17:39

Artur Boruc, Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek, Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak i Paweł Brożek

Tym składem nasza reprezentacja wybiegnie dziś na Stadion Śląski w Chorzowie.
Cieszy obecnosc Obraniaka, w świetle doznania urazu stopy.

http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70...aganowski.html

Bartosz 05.09.2009 17:58

Martwi obecność Krzynówka na lewej obronie.

mendrek 05.09.2009 18:28

cieszy, ze wreszcie Leo się zdecydował na dobre dac Pawła na szpicę - dobry wybór, a on dzis to potwierdzi

a jak z publicznością?

wszystkie 44 tys biletów sprzedanych?

grzesiek632 05.09.2009 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szary007 (Post 789537)
Artur Boruc, Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek, Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak i Paweł Brożek

Tym składem nasza reprezentacja wybiegnie dziś na Stadion Śląski w Chorzowie.
Cieszy obecnosc Obraniaka, w świetle doznania urazu stopy.

http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70...aganowski.html

Skład w miare dobry... ale..
JA bym dał za Dudke Bosackiego a za Krzynowka Gancarczyka. I nie to ze jestem jakims "idziemy na majstra'' czy z firmy amica ale Ci piłkarze wydaja się byc obecnie w wysokiej formie i mysle ze by to lepiej wyszlo reprezentacji.. no chyba ze trener dyktował to zgraniem. Nie wiem.

Dziwi mnie fakt iz miejsce na ławce ciagle zabiera naprawde w sredniej formie Łobodziński.. Dziwi mnie fakt ze gra taki Roger... wiele rzeczy mnie dziwi w postawie Leo..

Proud 05.09.2009 18:45

dla mnie Bosacki słabo grał ostatnio. Co do Gancarczyka się zgodzę.

mam nadzieję że Paweł dziś huknie bramke :)

myśle że ogramy Irlandczyków skrzydłami :) Kuba powinien ich ładnie mieszać, no to samo licze ze strony Obraniaka.

mendrek 05.09.2009 18:57

co do Kuby, to jest on o klasę wyżej od całej naszej reprezentacji

JacaTS 05.09.2009 19:03

A mnie martwi troche chyba zachowawcze wyjscie podstawowej jedenastki na mecz z Irolami. Granie z jednym napastnikiem i to jeszcze nomen omen filigramowym Brozkiem i cofnietym Obraniakiem na takich drwali jacy przyjada to chyba nie jest specjalnie dobry pomysl. No nic, miejmy nadzieje, ze Benhauer wie co robi.

Poki co sciskamy kciuki.

tylko_na_kilka_dni 05.09.2009 19:16

Brozek filigranowy? bez przesady.

Jaroo1 05.09.2009 19:31

Ale piekło podczas hymnu Irlandczykow. Wlasnie poczulem sile i magie tego stadionu, na nim po prostu mordujemy rywala, stawiamy w oslupienie i dzieki temu mozemy ograc na nim Czechow czy Portugalczykow, szkoda ze juz niedlugo to nie bedzie stadion narodowy :((

W.S 05.09.2009 19:33

Piękny obraz! Brawo TVP! :)

Maciuś 05.09.2009 19:51

I znowu męczarnie grajac 4-5-1, eh.

emjot 05.09.2009 20:01

na stojąco
bez przyśpieszenia
biegania
i gry na jeden kontakt można ograć San Marino, ewentualnie Wyspy Owcze
tyle w temacie

ToTylkoJa 05.09.2009 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 789577)
Ale piekło podczas hymnu Irlandczykow. Wlasnie poczulem sile i magie tego stadionu, na nim po prostu mordujemy rywala, stawiamy w oslupienie i dzieki temu mozemy ograc na nim Czechow czy Portugalczykow, szkoda ze juz niedlugo to nie bedzie stadion narodowy :((

a nie sądzisz, że to ludzie tworzą atmosferę, a nie obiekt?

tommiyacht 05.09.2009 20:06

takiego goscia jak gra u nich na szpicy nam potrzeba. fakt ze duet Dudka/Zewłakow nie powala

wisl@k_TS 05.09.2009 20:09

Mam nadzieję, że Siwy leci po tym meczu. Argument daje jednoznaczny.

Tylko_Wisła! 05.09.2009 20:09

****a co mnie podkusiło żeby na nich grać ??

kreseq 05.09.2009 20:09

Krzynek-Gancarczyk Brozek-Lewandowski...Innych mozliwosci nie ma.

Mecz taki ze remis bedzie sukcesem...Oni nic nie graja...

Jachcik 05.09.2009 20:09

To zaczynamy nadrabiać :/

Maciuś 05.09.2009 20:10

Teraz Leo sie obudzi i po przerwie wpusci Lewandowskiego z Amiki.

Nehiar 05.09.2009 20:11

To już koniec Bena Hakera, już patrzeć na tego dziada nie mogę.

_ukoL 05.09.2009 20:17

Ja nie mogę patrzeć na słabość Naszych piłkarzy, bo nikt ich w piłkę grać nie nauczy w takim wieku. :lol:

JacaTS 05.09.2009 20:20

Problem jest taki, ze w obecnej druzynie nie ma w zasadzie zadnej silnej formacji. Obrona dziurawa i jeszcze przetrzebiona kontuzjami, srodek w dzisiejszym meczu nie istnieje, a w ataku nawet niewiadomo jak starajacy sie Brozek wiele nie ugra bez wsparcia ze strony innych zawodnikow.

Takie to wlasnie uroki grania 4-5-1 jak nie ma konstruktywnych skrzydel i grajacego z polotem ofensywnego pomocnika.

Krissu 05.09.2009 20:20

Lekka wieś z tym gwizdaniem podczas GSTQ...

Po dwóch długich podaniach do Lafferty'ego wiedziałem, że w końcu strzeli gola...:-/

Kamson 05.09.2009 20:20

Leo ku**a WON!

Z jednym napastnikiem na drużyne która sie broni całym zespołem...
Roger nie wie, że w piłce troche trzeba ciałem powalczyć? Biega jak panienka, cofa noge gdy tylko zobaczy irlandczyka koło siebie...

My mamy środkowych pomocników? Ani ich nie ma w defensywie ani w ofensywie.

wolfy 05.09.2009 20:20

Panowie, bez paniki. Na druga połowę wyjdzie Łobodziński.
Wygramy!

Proud 05.09.2009 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 789577)

pięknie się pokazaliśmy...zniżamy się do ich poziomu. Można nie lubić przeciwnika...ale hymn trzeba szanować. Piknikowi kibice co jarają się wygwizdaniem hymnu przeciwnika i zdjęciem na trybunach z szalikiem...a dopingu zero.

mecz dramat...

Obraniak beznadziejny. Roger za delikatny. Błaszczykowski pokryty. Brożek bez piłek. Murawski nie czuje piłki. To samo Golański. Żewłakow wolny strasznie.

trzeba wprowadzić Smolarka za Obraniaka i Lewandowskiego za pomocnika. Przejść na 4-4-2.

Sensej 05.09.2009 20:21

Ubezpieczamy Polske w AXA za jedyne 374 zł. Jak bedzie awaria to nam odholuja i naprawaia auto. Kto się zrzuca??

For_FuN_ 05.09.2009 20:21

To jest poprostu dramat. Stary, siwy dziad sprowadzil nasza reprezentacje na dno. Co k... w takiej formie robi na boisku Roger czy Krzynowek? Gdzie Kosowski, gdzie Peszko, gdzie Grosicki, czy chociazby Malecki(ktory pewnie wykazalby sie wieksza ambicja, niz niejeden z pilkarzy na boisku)? Nie ma kogo wpuscic, bo powolal zero kreatywnych pomocnikow, a napastnikow bez formy lub bez klubu. Kiedy do tej lepetyny z Holandii dotrze, ze nie potrafimy grac jednym napastnikiem?!

MaG* 05.09.2009 20:22

czy oni są zesrani od początku spotkania czy zmęczeni ?
w ogóle nie ruszają się , nic nie walczą.
2 linia kompletnie nie istnieje .

chce mi się wyyyyyć

tylko_na_kilka_dni 05.09.2009 20:22

mamy tylu srodkowych pomocnikow,a to Brozek musi cofac sie i rozgrywac. nie no genialnie :lol:

Mocny 05.09.2009 20:23

Kiedyś nie do pomyślenia bylo dla mnie ze to napisze o Irlandi PLN ale oni sa od nas po prostu lepsi , technicznie , fizycznie i taktycznie , nieprzypadkiem sa w czołówce tej grupy

Wizard 05.09.2009 20:23

Jeśli tego meczu nie wygramy - nie ma innego wyjścia jak zwolnienia Benhakkera. Dość tej żenady.

Zachowanie kibiców podczas hymnu Irlandii - no comments... :|

leyzer87 05.09.2009 20:25

Akurat Golański wygląda najlepiej z naszych.

For_FuN_ 05.09.2009 20:25

Jeszcze w dodatku TVP sie popisala, bo jakosc obrazu jest jak rodem meczu z Bulgarami podczas el. do EURO 2000 za Wojcika :D.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 789607)
"Siwy dziad" nic nie winien skoro doświadczeni piłkarze którzy grają w reprezentacji odwalają kopanine na niższym poziomie anizeli ja niegdyś poczas lekcji WFu.

Paweł i tak dużo wyciągnął z tych mizernych akcji.

A poza tym gra ospała z dramatycznymi szkolnymi błędami.

Wizard - jak Irlandczycy pluli i gwizdali na hymn Polski u siebie to też noł komentowałeś?

Przede wszystkim, to trzeba miec pilkarzy, ktorzy czuja sie w tym systemie gry, jakim chce grac Holender. Mniej wiecej od 2006r.(kiedy Janas probowal pierwszy grac w ten sposob i tez to zakonczylo sie katastrofa) wiadomo, ze to nie zda egzaminu. Po drugie, to Beenhakker powoluje zawodnikow, ktorzy grzeja lawke, sa bez formy lub nie maja klubu...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl