![]() |
Ten cały Witsel to tamtejsza wschodząca gwiazdka więc niema się co dziwić że kara jest tak niska.Jestem pewien że gdyby Wasyl go tak z kosił to dostałby roczną dyskwalifikację.Co zrobić...
|
|
Cytat:
|
podobno juz jada z irlandczykami
za to co oni zrobili pewnie:) podobno tylko kolo 800 bo reszta zrezygnowala :D czytaj wystraszyla sie:) niech im zgotuja pieklo co do meczu: inna opcja niz wysokie zwycięstwo nie wchodzi w grę, mam nadzieje ze sa wystarczająco zmotywowani Skład na mecz z Irlandią Północną: Artur Boruc - Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek - Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak - Paweł Brożek. |
Cytat:
|
taaa, to jest najgorsze, akie odbijanie piłeczki. Nie ma co zgrywac kozaka tylko trzeba z ludzmi zyc w zgodzie, bo tu jkis psychol, chuligan sie wyzyje na jakims Irnaldczyku po to zbey tylko swoje emocje wyladowac a nie dlatego ze bedzie walczyl o jakis nasz honor i o Polske- jak to sobie wielu wmawia hehe
Pozniej taki chuligan dupy nie ruszy z kraju a setki tysiecy Polakow beda w Irlandii zagrozone... Trzeba troche myslec o innych a nie kozaczyc ;/ A ja mam pytanie o Rafała Murawskiego, czy gra w Rubinie czy grzeje lawe, moze ktos wie? |
Artur Boruc, Paweł Golański, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek, Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger Guerreiro, Ludovic Obraniak i Paweł Brożek
Tym składem nasza reprezentacja wybiegnie dziś na Stadion Śląski w Chorzowie. Cieszy obecnosc Obraniaka, w świetle doznania urazu stopy. http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70...aganowski.html |
Martwi obecność Krzynówka na lewej obronie.
|
cieszy, ze wreszcie Leo się zdecydował na dobre dac Pawła na szpicę - dobry wybór, a on dzis to potwierdzi
a jak z publicznością? wszystkie 44 tys biletów sprzedanych? |
Cytat:
JA bym dał za Dudke Bosackiego a za Krzynowka Gancarczyka. I nie to ze jestem jakims "idziemy na majstra'' czy z firmy amica ale Ci piłkarze wydaja się byc obecnie w wysokiej formie i mysle ze by to lepiej wyszlo reprezentacji.. no chyba ze trener dyktował to zgraniem. Nie wiem. Dziwi mnie fakt iz miejsce na ławce ciagle zabiera naprawde w sredniej formie Łobodziński.. Dziwi mnie fakt ze gra taki Roger... wiele rzeczy mnie dziwi w postawie Leo.. |
dla mnie Bosacki słabo grał ostatnio. Co do Gancarczyka się zgodzę.
mam nadzieję że Paweł dziś huknie bramke :) myśle że ogramy Irlandczyków skrzydłami :) Kuba powinien ich ładnie mieszać, no to samo licze ze strony Obraniaka. |
co do Kuby, to jest on o klasę wyżej od całej naszej reprezentacji
|
A mnie martwi troche chyba zachowawcze wyjscie podstawowej jedenastki na mecz z Irolami. Granie z jednym napastnikiem i to jeszcze nomen omen filigramowym Brozkiem i cofnietym Obraniakiem na takich drwali jacy przyjada to chyba nie jest specjalnie dobry pomysl. No nic, miejmy nadzieje, ze Benhauer wie co robi.
Poki co sciskamy kciuki. |
Brozek filigranowy? bez przesady.
|
Ale piekło podczas hymnu Irlandczykow. Wlasnie poczulem sile i magie tego stadionu, na nim po prostu mordujemy rywala, stawiamy w oslupienie i dzieki temu mozemy ograc na nim Czechow czy Portugalczykow, szkoda ze juz niedlugo to nie bedzie stadion narodowy :((
|
Piękny obraz! Brawo TVP! :)
|
I znowu męczarnie grajac 4-5-1, eh.
|
na stojąco
bez przyśpieszenia biegania i gry na jeden kontakt można ograć San Marino, ewentualnie Wyspy Owcze tyle w temacie |
Cytat:
|
takiego goscia jak gra u nich na szpicy nam potrzeba. fakt ze duet Dudka/Zewłakow nie powala
|
Mam nadzieję, że Siwy leci po tym meczu. Argument daje jednoznaczny.
|
****a co mnie podkusiło żeby na nich grać ??
|
Krzynek-Gancarczyk Brozek-Lewandowski...Innych mozliwosci nie ma.
Mecz taki ze remis bedzie sukcesem...Oni nic nie graja... |
To zaczynamy nadrabiać :/
|
Teraz Leo sie obudzi i po przerwie wpusci Lewandowskiego z Amiki.
|
To już koniec Bena Hakera, już patrzeć na tego dziada nie mogę.
|
Ja nie mogę patrzeć na słabość Naszych piłkarzy, bo nikt ich w piłkę grać nie nauczy w takim wieku. :lol:
|
Problem jest taki, ze w obecnej druzynie nie ma w zasadzie zadnej silnej formacji. Obrona dziurawa i jeszcze przetrzebiona kontuzjami, srodek w dzisiejszym meczu nie istnieje, a w ataku nawet niewiadomo jak starajacy sie Brozek wiele nie ugra bez wsparcia ze strony innych zawodnikow.
Takie to wlasnie uroki grania 4-5-1 jak nie ma konstruktywnych skrzydel i grajacego z polotem ofensywnego pomocnika. |
Lekka wieś z tym gwizdaniem podczas GSTQ...
Po dwóch długich podaniach do Lafferty'ego wiedziałem, że w końcu strzeli gola...:-/ |
Leo ku**a WON!
Z jednym napastnikiem na drużyne która sie broni całym zespołem... Roger nie wie, że w piłce troche trzeba ciałem powalczyć? Biega jak panienka, cofa noge gdy tylko zobaczy irlandczyka koło siebie... My mamy środkowych pomocników? Ani ich nie ma w defensywie ani w ofensywie. |
Panowie, bez paniki. Na druga połowę wyjdzie Łobodziński.
Wygramy! |
Cytat:
mecz dramat... Obraniak beznadziejny. Roger za delikatny. Błaszczykowski pokryty. Brożek bez piłek. Murawski nie czuje piłki. To samo Golański. Żewłakow wolny strasznie. trzeba wprowadzić Smolarka za Obraniaka i Lewandowskiego za pomocnika. Przejść na 4-4-2. |
Ubezpieczamy Polske w AXA za jedyne 374 zł. Jak bedzie awaria to nam odholuja i naprawaia auto. Kto się zrzuca??
|
To jest poprostu dramat. Stary, siwy dziad sprowadzil nasza reprezentacje na dno. Co k... w takiej formie robi na boisku Roger czy Krzynowek? Gdzie Kosowski, gdzie Peszko, gdzie Grosicki, czy chociazby Malecki(ktory pewnie wykazalby sie wieksza ambicja, niz niejeden z pilkarzy na boisku)? Nie ma kogo wpuscic, bo powolal zero kreatywnych pomocnikow, a napastnikow bez formy lub bez klubu. Kiedy do tej lepetyny z Holandii dotrze, ze nie potrafimy grac jednym napastnikiem?!
|
czy oni są zesrani od początku spotkania czy zmęczeni ?
w ogóle nie ruszają się , nic nie walczą. 2 linia kompletnie nie istnieje . chce mi się wyyyyyć |
mamy tylu srodkowych pomocnikow,a to Brozek musi cofac sie i rozgrywac. nie no genialnie :lol:
|
Kiedyś nie do pomyślenia bylo dla mnie ze to napisze o Irlandi PLN ale oni sa od nas po prostu lepsi , technicznie , fizycznie i taktycznie , nieprzypadkiem sa w czołówce tej grupy
|
Jeśli tego meczu nie wygramy - nie ma innego wyjścia jak zwolnienia Benhakkera. Dość tej żenady.
Zachowanie kibiców podczas hymnu Irlandii - no comments... :| |
Akurat Golański wygląda najlepiej z naszych.
|
Jeszcze w dodatku TVP sie popisala, bo jakosc obrazu jest jak rodem meczu z Bulgarami podczas el. do EURO 2000 za Wojcika :D.
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl