![]() |
Pierwsza weryfikacja Szpilki. W sumie trafił i tak najlepiej jak można, czyli prospekta z problemami.
|
Pierwsze spotkanie twarzą w twarz...
http://www.bokser.org/content/2014/0...2124/index.jsp A tymczasem Tyson Fury będzie miał okazję poobijać starego znajomego Szpilki - Gonzalo Omar Basile |
Cytat:
A jakie problemy ma Jennings oprócz tego że jest czarny ? :) Tak serio pytam bo nie śledzę jego kariery. Bo Szpilka ma na pewno problemy z psychiką i obroną. |
Jedynym problemem Jenningsa (oprócz bycia murzynem) jest słaba kondycja - serek.c2 zwracam honor :) Sprawdziłem i miałeś rację.
|
Chyba pierwszy z którym Szpilka stał bez kozaczenia i prowokacji
http://www.youtube.com/watch?v=FfjOYcG1Qt8 |
Czy ktoś z Was wie, czy walka Majewski-Stevens będzie gdzieś do obejrzenia na necie i o której w ogóle ma być?
|
Rozumiem, że na cyfrze +, kanale polsat sport news nie będzie transmitowana walka Szpilki?
|
No to Majewski powalczył ze Stevensem... To co zobaczyłem w ringu to po prostu żenada w wykonaniu Polaka. Chłop klękał już nawet nie po ciosach ale przed :D Pierwsze liczenie po pierwszym ciosie prostym, szacun :D
http://www.youtube.com/watch?v=N-p5q3KBfb0 |
Cytat:
Na Polsat Sport na pewno będzie - ale czy na "news" ... chyba raczej nie, to jest informacyjny program raczej Ale na pewno w necie będzie jak nie masz programu w ofercie. EDIT: Majewski chyba sobie jaja zrobił wychodząc na tą walkę .... |
Może to Szymon Majewski był?
|
Cytat:
Jeszcze takie laickie pytanie: Wyjdą na ring o 1:30 czy są jeszcze inne walki zaplanowane przed walką Szpilki? Nie chce mi się nastawiać budzika i czekać 2 godziny. |
3:50 planowane wyjście zdaje się.
|
Ale sie czepiacie, pierwsze 5 sekund Majewskiego wyglądało dobrze.Wawrzyk dance to przy nim pikuś :) "Polish Pride" "The Machine" to są jakieś jaja :) Czuje po kościach że szpulka da sie ponieść emocjom i Wasyl w 2 rundzie zacznie wyciągać kalkulator i wpadnie w płacz :)
|
Ja znowu widzę coraz większe szanse Szpilki, pooglądałem sobie wczoraj parę walk, skrótów Jenningsa i naprawdę nie rozumiem tego ogólnego zachwycania się jego umiejętnościami. To dość dobry przeciętniak... Tylko przeciętniak. Obawiam się jedynie tych długich łapsk, proste będą wchodziły, to pewne.
|
Na dobrą sprawę i dla Szpilki i dla Jenningsa jest to pierwsze w miarę poważne starcie.
Ja się umiejętnościami Jenningsa nigdzie nie zachwycałem, dla mnie ma umiejętności większe od Szpilki, tyle. Jeśli chodzi o coś więcej w wadze ciężkiej, to jak na razie ani Szpilka, ani Jennings tak naprawdę nie zaliczają się nawet do TOP15, nie sugerowałbym się rankingami (vide Kołodziej lider :lol:) |
Dzisiaj jeszcze Marco Huck wchodzi do ringu, a będzie to rewanż z Firatem Arslanem.
|
Ciekawe czy znowu sędziowie pomogą Hukiciowi?
Swoją drogą - czas działał na niekorzyść Arslana, lata lecą, ale z drugiej strony B-Hop pokazał że wiek nie ma znaczenia. Z drugiej strony porównanie Arslana do Hopkinsa trochę nie na miejscu, bo jednak Arslan na dobrą sprawę nic nie osiągnął. Dla mnie wygrał pierwszą walkę z Hukiciem, oby teraz wygrał także u sędziów, choć nie wiem co by musiał tym razem zrobić - jedynie KO wchodzi w grę, bo inaczej tak czy siak go przekręcą. |
Ja bym chciał zobaczyć spotkanie Muamer Hukić vs Włodarczyk
|
Jakoś nie czuję ciśnienia na zarwanie nocy jak to bywało za czasów Andrzeja.
Czuję że padnę :) |
Mam odwrotnie, na pewno wytrzymam :)
|
Nocne oglądanie Gołoty i finałów NBA Chicago Bulls vs Utah Jazz to klasyka gatunku. Ale dzisiaj też postaram się doczekać do walki
|
Cytat:
Ja tradycyjnie - bo oglądam NBA i jestem zaprawiony :D - na pewno doczekam do walki i z ciekawością ją oglądnę. |
Cytat:
|
Brawo Artur.
Walka wyrównana, mało techniczna, jednak z konkretnym finałem. To nie miało się prawa skończyć później niż 6 runda. Trzeba popracować nad obroną i odejściu po ciosie. Odsłania się jak patelnia, lepszy zawodnik to wykończy. |
Cytat:
Można wiedzieć co Ty komentujesz?? Coś przegapiłem?? Walka Szpilki dopiero po 3 ma być. |
macie jakiś sprawdzony stream? żebym nie czekał na marne bo będzie mega wkur.w
jak Szpilka nie wygra przed czasem to nie wygra wcale - mój typ. |
Szpilka dzisiaj powinien dostać ładne lanie :). Z jego obroną będzie na co patrzeć.
|
Dobry sportowiec musi być wbrew pozorom inteligentny.
Cytat:
|
Inteligentny sportowiec to gra w szachy:D
W boksie sie liczy kondycja, spryt, szybkosc, technika, .......niecie, mocna szczeka + to czego jeszcze moze nauczyc dobry trener. Myslenie w ringu ma sie nijak do inteligencji. Nie powiesz mi chyba ze taki Tyson to inteligent. |
Bez niespodzianki. Co prawda spodziewałem się TKO w 8-9 rundzie, ale jednak Szpilka poprawił wytrzymałość i dociągnął do 10 ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl