![]() |
Strach zaglada wam w oczy skoro sie Polonistow obiawiacie:rotfl:
A jak was bedzie mniej na paradzie? :lol: |
Cytat:
Legion18, nie sądzę, że macie prawo do pouczania kogokolwiek w ramach protestu. Może mielibyście, gdybyście chociaż raz nie skapitulowali. PS: I nie piszcie, że tak troszczycie się o finanse miasta, bo już się zatroszczyliście na fecie na Starówce po zdobyciu mistrza. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Nowohucki, cos mi podpierdalasz parchem, a zazwyczaj sie nie mylę. Radzę odpuścić.
|
Lechowi życzę silnej Warty a Legii Polonii - w końcu (co się czarować) - od kiedy my jesteśmy przyjaciółmi Legionistów czy Poznaniaków? Im więcej takiej Polonii w Warszawie tym lepiej! Jeszcze się Hutnik bielański usamodzielni i będzie ciekawie:)
Zresztą Warszawę stać - więc niech budują stadion dla Polonii. Czekam jeszcze na przebudzenie Warty w Poznaniu. |
Ja tam się nie chcę w warszawiaków wpierd.alać, bo nigdy w Warszawie nie byłem dłużej niż dzień i nie mam wglądu w sytuację. Ale wydaje mi się, że to po postu taki typowy element walki z konkurentem. U nas się jebią maczetami, a tam organizują pikiety w obronie finansów miasta :-)
|
Cytat:
|
Swoją drogą bardzo zabawnie wyglądała ta napinka między Kuchenkorzami, Legionistami i Polonistami na forum...Wisły:lol::lol:
|
Tym razem się mylisz Gigant;) Aczkolwiek skończyłem dyskusje na tematy warszawskie.
|
PoloniaDumaStolicy oświeć mnie, o jakiej ty kapitulaci piszesz? My to nie wy- wy nawet nie mieliście okazji skapitulować, bo nawet nie protestowaliście aby nie sprzedali wam klubu:)
Poza tym niejaki Foxx ładnie przedstawił całą sytuację. Zacytuję: Cytat:
Cytat:
|
Jak pokazuje przykład z Krakowa, gdzie Parchy na ostatnim miejscu w lidze, ze średnią widzów ok 700 z poprzedniego sezonu potrafią zapełnić nowy stadion, świadczy o tym, że nowe stadiony i obecność renomowanego rywala w mieście potrafi nakręcić koniunkturę na chodzenie na mecze. Po prostu pikniki zaczynają sobie chodzić na oba stadiony, bo jest ekskluzywnie, wygodnie i modnie.
Jestem przekonany, że nowy stadion Polonii zapełnił by się jeszcze szybciej niż stadion Cracovii - tym bardziej, że inwestują w gwiazdy - Smolarek, Sadlok, Sobiech itp. |
Cytat:
|
Disco tak naprawdę nie ma szans żeby zapełnić stadion 15k, ba nawet 10k to może być sci-fi. Najgorsze jest to, że prowadząc tutaj dyskusję na temat manifestacji i kontrmanifestacji robimy im reklamę. Gdyby olano tą sprawę to szanse na ugranie czegoś przez Wojciechowskiego by się zmniejszyły, a tak HGW stanie w trudnej sytuacji, bo sprawę nagłośnią, radni PiSu i może SLD staną za Wojciechowskim, bo czemu oni nie mogą mieć nowego stadionu jak Legia dostała? Miał być jeden stadion w Warszawie, powstały dwa to czemu nie może powstać trzeci? Któraś z partii podłapie ten temat w czasie wyborów (może nawet PO) i zaczną obiecywać budowę stadionu na Konwiktorskiej.
Tak więc proponuję zakończyć ten temat. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślenie życzeniowe. Cytat:
|
ITI mnie rozwala.Nie wiem czy ktoś zauważył ale na tvn turbo podczas meczu Śląsk-Legia gdy było śpiewane Legia to stara ... to kibice bylii wyciszani żeby nie było słychać wyzwisk na Legie
|
W innym temacie nie doczekałem się odpowiedzi więc...Pytanie do kogoś z Poznania - jak tam u Was wygląda sytuacja z depozytem na sektorze gości? Chodzi mi głównie o to, czy takowy istnieje i czy są ograniczenia względem przedmiotów tam zostawianych.
|
nie ma depozytu
jedyna opcja to zdeponować w przechowalni na Dworcu Głównym |
nie wiem czy bana zatrzymuje sie na glownym, a nawet jesli tak jest, to psy nie pozwola by ktos ot tak skorzystal sobie z przechowalni
rozwiazanie jest proste - dogadaj sie z maszynista i zostaw to w specjalu |
a nie prosciej plecak z kanapkami czy czyms tam wniesc na sektor? chyba ze bierzesz na wyjazd namiot karimate i kuchenkę gazową??
|
To miało być drugie pytanie, czy się do kanapek nie przy.......ą, bo niestety w takich czasach żyjemy, że niczego nie można być pewnym (vide ostatni mecz Legia - Lech). A co do karimaty, to bardziej myślałem nad flaszką na drogę powrotną ;)
|
Cytat:
|
Poznan, to nie Azja :) mamy co jesc i nie musimy ograbiac z kanapek kibicow gosci
|
Macie bo przyjeżdzacie do tej 'Azji' pracować:) Więc nie gryź ręki co Cię karmi.
|
nie trac czasu na forum, tylko lec oproznic lodowke. w niedziele przyjezdza KSG z konkretnym zapasem prowiantu ;)
|
A jak jest z wnoszeniem napojów na sektor w Poznaniu? Są jakieś ograniczenia co do pojemności butelek czy w ogóle nie można wnosić?
|
Po co mam opróżniać. Kupię drugą. Polecasz Amikę?
OT |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl