![]() |
|
Cytat:
A co do składu to z której wersji jest ten skład? Bo ja w 08 miałem sporo tych samych piłkarzy np. Stancu, Shechter itd. |
Cytat:
Wiem jakie atrybuty powinni mieć obrońcy :) Co do Pawełka zgadzam się w FM08 jest cienki i zawsze kupowałem Janukiewicza, ale w wersji 8.0.2 ma lepsze statystyki i broni nieźle :) |
Cytat:
|
Na patchu moze i jest ale grzebanie w bazie danych psuje całą zabawę.
|
Ja mam problem odkad zainstalowałem patch 9.3.0 mecze są rozgrywane strasznie wolno możę ktos miał taki przypadek??
|
Cytat:
|
właśnie awansowałem Leeds'em do Championship :) (podziękowania dla Mario Nh za rady ;) )
chciałbym się teraz utrzymac na zapleczu Premiership, a w następnym sezonie awansować. Jakich pilkarzy polecilibyście do Leeds? potrzebuje gości co od razu będę wzmocnieniem, bo czarno wiedzę moje utrzymanie...mam 4mln E na transfery. i czy po awansie powinno się zmienić taktyke? czy raczej zrobić to dopiero jak będę grał drugi sezon w tej samej klasie rozgrywkowej? |
To zależy czy dalej będziesz chciał próbować narzucić swój styl gry w mocniejszej lidze. Nie ukrywam że może się to okazać zgubne. Czekac na błąd rywala i grać z kontry, najlepiej z jednym, rosłym napastnikiem, z przodu ? Tak, tak, chyba najlepsze rozwiązanie. Tylko szkoda że nie w moim stylu;)
|
Panowie,taki problem.Mam w FM09 2017 rok i w karierach zawodników zniknęły sezony od 2008/09 do 2015/16 :( i każdy zawodnik ma napisane ze ostatnie 2 sezony grał w Atalanta B. Co jest grane?od czego sie tak dzieje?jak to naprawić?
|
Może użyłeś jakiegoś programu do "czyszczenia" save'a, żeby zmniejszyć jego rozmiar?
|
Nie,nic takiego nie używałem,tylko 3-4 razy FMM jak miałem za dużo kontuzji .
|
Potrzebuję do Wisły prawego skrzydłowego. ;-) Może ktoś coś poleci?
|
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
|
Cytat:
Frantisek Rajtoral - ten zawodnik jest super, dzięki! |
Mam pytanie dziś "dostałem" od wujkatorrenta 09. Ale cos patche na torrentach sie nie chca sciagac. Gdzie dostane patche do tej wersji? I czy moge zainstalowac ostatni czy musze kazdy pokolei? Trzeba wkoncu wyprobowac 09
|
Cytat:
www.cmrev.com zainstalować musisz każdy po kolei..no ale ja ci polecam ściągnąć patche jednak z torrentów,bo tylko na tamtych sie da grac na piracie. |
http://www.cmrev.com/fileplanet/szuk...&y=13&latki=on
ponoc najlepiej po kolei kazdego ale nie wiem dokladnie |
Prowadzi ktos z Was Newcastle ? Mam ogromny klopot z ta druzyna...Zadna taktyka nie pomaga. Zmieniam je co jakis czas by zawodnikow przyzwyczaic ale... Skrzydla nie chodza mimo ze udalo mi sie kupic Messiego a Vela juz tam byl...Gdy ustawiam taktyke stricte pod skrzydlowych to wtedy defenstywni pomocnicy daja ciala a napastnik/napastnicy graja piach. Ktos spotkal sie z czyms takim ;) ?
|
dlaczego u mnie w lidze ueropejskiej gra dyskobolia (nie polonia)? troche to śmieszne, bo druga byla Legia(zdobyla PP w finale z Lechem, Lech byl 3 a 4 byl bełchatow)
|
Cytat:
Jesli tak to własnie w nim wystepuje taki błąd :p |
no wlasnie go nie mam..
jesli ktos wie ocb i mógłby pomoc to bede wdzięczny |
a masz wgrane patche? nie wiem czy juz w 9.1 naprawili ale 9.2 na pewno
|
tak mam wgrany patch 9.1... chcialem kiedys wgrac 9.3 ale występował bład przy 158 pliku... i gra nie chciala sie uruchomic i musialem ponownie wgrac 9.1
|
ja mam pytanie czy jeśli mam gre na Steamie to żadnych patchów nie musze ściągac?? same mi sie ściągną??
|
Cytat:
Marcin musisz włączyć ściąganie patcha. Nic się samo nie zrobi. Trza się wysilić trochę |
a jak zainstaluje patcha tak jak mowisz... to bede musiał grać od nowa? czy zaaktualizuje mi się, do tego w co aktualnie gram?
|
Jaki macie patent na środkowych pomocników (zwykłych i ofensywnych). Sprzedałem wszystkich z podstawy bo myślałem że lipni. Sprowadzilem Majweskiego i Borysiuka. I Dalej graja w okolicach 6.0 gdy reszta wyciaga pod 7 conajmniej. Nie mam pomysłu, puściłem grę skrzydłami - nic, dałem rozgrywajacego Majewskiego - nic. Dałem i wolne elektrony - nic. Nie mam pomysłu.
|
Ja gram dwójką środkowych pomocników. Jeden, bardziej ofensywny strzałka w przód, nastawienie bardziej ofensywne, przetrzymywanie piłki, prostopadłe podania, rajdy z piłka, strzały z dystansu. Na tej pozycji musisz miec (przynajmniej ja mam :)) bardzo dobrego zawodnika z wysoka umiejetnoscia strzalow z dystansu, rozgrywania pilki, podan. Dobrze sie tutaj sprawdzaja rowniez ofensywni srodkowi pomocnicy. Drugi pomocnik to typowy przeszkadzacz, bardziej defensywne ustawienie, rzadkie rajdy reszta domyslnie. Warto postwaic tutaj na jakiegos defensywnego pomocnika, gdyz w pzypadku straty pilki przez tego bardziej ofensywnie ustawionego, ten natychmiast znajduje sie przy zawodniku wyprowadzajacym kontratak.
Co do skrzydlowych to po prostu fenomanalny jest Razak Boukari. Przyszedl do mnie do Wiselki w pierwszym lub drugim sezonie za 1.6 mln zł z Sedan. W pierwszym sezonie gral niezle, ale w nastepnych wprost zmonopolizowal u mnie pozycje prawego ofensywnego pomocnika. Bardzo bramkostrzelny, w LM strzelal bramki Man City, Arsenalowi, Lyonowi i innym potentatom europejskiej pilki. Polecam. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl