Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

harthausen 19.09.2008 20:11

54 minuta, Brzęczek wbija bramkę dla Górnika w meczu ze Śląskiem

edytka: 2-3 minuty i już 1-1, ufff...

następne 5 minut i 1-2 :).

Gwiaździsty 19.09.2008 20:16

Nie wypisujcie bzdur, że kibicujecie temu pomiotowi z kałuży ! Raczej zajmijmy się naszymi grajkami i zadajmy sobie pytanie dlaczego nie wygrali z takimi kołkami ? Dlaczego nie wygrali z Amicą ? Tu jest problem. Jak narazie to chyba 4 porażka pod rząd w derby (remis z nimi to porazka, chyba, że ktos myśli inaczej) w PE z Piastem, z Amicą i Totenhamem.

piter116 19.09.2008 20:19

Śląsk już prowadzi 2-1 :)

Gwiaździsty 19.09.2008 20:28

Najlepszy jest tzw. "doping" na kałuży. Nie dość że siedzą pod kamerą to jeszcze słychać pojedyńcze zawodzące głosy :)

Wiślacka Kalwaria 19.09.2008 20:36

****a jak slysze te okrzyki przypominajace kwiczenie swin i zazynanych prosiat to nie wiem czy smiac sie czy plakac...:/ Brak slow do nich, sa naprawde strasznie zakompleksieni i zalosni... Najlepsze jak buczeli te swoje przyspiewki w rytm koledy..:/:/:D

tommiyacht 19.09.2008 20:36

Bo pasy mobilizują sie tylko na dwa mecze w sezonie. Z Wisłą i z Wisłą

hoho 19.09.2008 20:41

A w Legii hormon biegania dziala coraz lepiej ,widac ze sie rozkrecili na tyle zeby taka Cracovie spokojnie pyknac

74' - Na trybunach kibice Cracovii wyrażają swoje niezadowolenie wobec trenera Cracovii śpiewając "Stefan, Auf Wiedersehen" buahahah

WislakWiDoK 19.09.2008 20:50

Teksty np. ''Panie Januszu wyślij Stefana do buszu'' naprawde żenujące...

Kamson 19.09.2008 20:52

Włączyłem sobie meczyk na Sopcaście i co słysze? Najpierw pozdrowienia z dedykacją dla nas, a potem "Każdy to powie... Każdy to powie... Każdy to powie..." Tylko nie wiem kto miał odpowiadać. Telewidzowie? Ja w każdym razie odpowiadałem :kumple:

Śmiech na sali ten ich "doping" :D

Śląsk zgrania 3 punkty! :-)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 605430)
Bo pasy mobilizują sie tylko na dwa mecze w sezonie. Z Wisłą i z Wisłą

Ich "wyjazdy" na R22 z nóg nie powalają. Nie pamiętam żeby sie jakoś specjalnie u nas dopingiem zaistnieli.

Paweł 19.09.2008 20:55

Przy robieniu przewrotki kopnąć sobię piłką w głowę ... to tylko Radovic potrafi :lol: :lol: :lol:

Krissu 19.09.2008 20:58

Giza :rotfl:

Edit:
W Radiu Kraków mówią, że mecz na Pasach ogląda Dusan Radolsky.
A taką dobrą robotę Stefan odwalał :-/

WISŁAZWE 19.09.2008 20:59

no i juz 0-3 :)

kiju.ts 19.09.2008 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislakWiDoK (Post 605434)
Teksty np. ''Panie Januszu wyślij Stefana do buszu'' naprawde żenujące...

wlasnie o to chcialem pytac
co to Pasiaki znowu nie wymysla..

brawo dla Gizy to musiał być dla niego ciężki gol
stał się katem swoich bylych kolegow.

a kibice go jeszcze pozdrawiają.

BRAWO ŚLĄSK WROCŁAW !!!

tommiyacht 19.09.2008 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 605435)

Ich "wyjazdy" na R22 z nóg nie powalają. Nie pamiętam żeby sie jakoś specjalnie u nas dopingiem zaistnieli.

chodzilo mi bardziej o kopaczy

Uran235 19.09.2008 21:04

Ja pie... Dlaczego Gizu, dlaczego? Zawsze nie trafia, to jak mogłem załapać trzy punkty w typerze to oczywiście trafił. Z takim to nigdy nie trafisz :/ .
Druga sprawa, jak ktoś myslał, że Kasperczak zrobi w Zabrzu odrazu wynik, to był mocno naiwny. Z drugiej strony, ja twierdzę, że na pochyłe drzewo to i Salomon nie naleje, a Górnik to bardzo pochyłe i garbate drzewo...

Gwiaździsty 19.09.2008 21:05

W następnej kolejce Śląsk ich dobije i bedzie miło popatrzeć na dół tabeli :)

SkMk 19.09.2008 21:09

Żeby tylko Majewskiego nie wywalili, jest to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Z szerokim uśmiechem obejrzałem całe 90 minut.

Druga strona odpowiada

"Każdy to powie..."
"..."

:lol:

Eustachy 19.09.2008 21:12

Traumatyczny wieczor doktora Majewskiego. Az mi sie go troszke zal zrobilo. Msciwy pasiasty narod, nie po raz pierwszy sponiewieral Stefana, ale chyba pierwszy raz tak dotkliwie. Wyraz jego twarzy pod koniec meczu byl druzgocacy :)

AZS_Lublin 19.09.2008 21:13

Wlasnie skonczylem ogladac mecz Cracovii z Legia. Ludzie! Co za zenada... juz po 45 minutach Legia mogła prowadzic z 5:0, 6:0. Caly mecz skonczyl sie jednak na 3:0 dla Warszawy, ale to co pokazali z Kaluzy to przechodzi ludzkie pojecie. Tak zle grajacego zespolu nie widzialem dawno... Statystyki: Strzaly Legii 21, sytuacje 26 przy 6 strzalach Crx oraz 8 sytuacjach. Jestem tym bardziej zaskoczony, ze w meczu z Wisla Crx gryzla trawe i grala z nieprawdopodobna zawziętościa chocazby w I polowie. Potem juz kondycja się klaniala i stad dobra gra Wisly.

zim zum 19.09.2008 21:14

Cracovia powinna na kablu grać, prawie wypełniliby stadion po brzegi.

Śląsk zagrał bardzo dobrze i wg. mnie zasłużenie wygrał w Zabrzu. Górnik kompletnie rozbity, ciekawe co Heniu tam pokaże......

kohprzem'68 19.09.2008 21:18

Gol Gizy , ok . dwa tysiące widzów ,
80. min "Stefan Majewski najlepszy trener groteski" - słychać na trybunach
84. min "Panie Januszu wyślij Stefana do buszu" - błagają fani Cracovii prezesa Filipiaka
"Auf wiedersehen, auf wiedersehen, Stefan, Stefan, auf wiedersehen"

ToTylkoJa 19.09.2008 21:18

Legia w formie. I nieważne, że to tylko Cracovia. Widać, że kondycyjnie legioniści wyglądają dobrze. A no i widać myśl trenerską J.Urbana(co niektórzy pisali, żeby trenował Legię jak najdłużej, bo gra padakę- jestem za! Janek zostań z Legią! Wywalić tylko Szula, który nie umie trafić z dyspozycją piłkarzy na czas.)

jedna przyśpiewka Cracovii mi się podobała, bo reszta to padaka.

''Nie dla Legii i Warszawy, lecz dla naszej wspólnej sprawy! ITI spie....!

edit: w końcu zielone koszulki:D
edit2: noonelikeus ale o co kaman:shock: Legii nie było na Cracovii bo było to zamierzone. Więc o co Ci chodzi bo nie rozumiem?

noonelikeus 19.09.2008 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 605458)
Legia w formie.

Rzeczywiscie, fajny doping mieliście dziś. W temacie o naszym wyjezdzie do Londynu pisales ze Wy i Lech mają najlepszy doping i ekipy wyjazdowe w kraju. Miałeś rację, a my niedowierzalismy. :shock:

Pa Pa

Ogryzek 19.09.2008 21:22

Śmiejemy się z Cracovii a powinniśmy z Siebie! Zgubić punkty z takim zespołem to jest dopiero wstyd! Niestety - straciliśmy na Kałuży 2 punkty, a Legia ograła Koszernych bez większego wysiłku! Legia gra dobrze i punktów łatwo nie gubi. Ciekawe jak pojutrze nasi kopacze? Będą się tłumaczyć zmęczeniem jeśli zgubią punkty w Białymstoku? Mam nadzieje że wyszarpią te 1-0 dla Nas:D

noonelikeus 19.09.2008 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 605462)
Ciekawe jak jutro nasi kopacze?

w niedzielę, pojutrze

mic 19.09.2008 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 605462)
Śmiejemy się z Cracovii a powinniśmy z Siebie! Zgubić punkty z takim zespołem to jest dopiero wstyd! Niestety - straciliśmy na Kałuży 2 punkty, a Legia ograła Koszernych bez większego wysiłku! Legia gra dobrze i punktów łatwo nie gubi. Ciekawe jak jutro nasi kopacze? Będą się tłumaczyć zmęczeniem jeśli zgubią punkty w Białymstoku? Mam nadzieje że wyszarpią te 1-0 dla Nas:D

Derby to derby - rzadza sie swoimi prawami. Z Cracovia zawsze nam gralo sie ciezko, szczegolnie mecze "wyjazdowe". Wiec porownanie bez sensu

spidey 19.09.2008 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez noonelikeus (Post 605461)
Rzeczywiscie, fajny doping mieliście dziś. W temacie o naszym wyjezdzie do Londynu pisales ze Wy i Lech mają najlepszy doping i ekipy wyjazdowe w kraju. Miałeś rację, a my niedowierzalismy. :shock:

Pa Pa

Podobno pojechało tam 17 tysięcy kibiców z Warszawy i nie zmieścili się na trybunach, więc w geście solidarności wyszli ze stadionu.
Dlatego brak dopingu dla Legii. Poza tym: myśl, czytaj i potem pisz, polecam- to dobra metoda.:lol:

Ogryzek 19.09.2008 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 605464)
Derby to derby - rzadza sie swoimi prawami. Z Cracovia zawsze nam gralo sie ciezko, szczegolnie mecze "wyjazdowe". Wiec porownanie bez sensu

Te prawa to głupi faul Clebera i wpuszczenie Dawidowskiego w meczu zamiast chocby Małeckiego! Nie łykam kitów o derbach i innych zasadach w nich rządzących! Koszerni to zbyt słaby zespół aby różnice zniwelować ambicją! To my daliśmy ciała w I połowie testując ustawienie na UEFA a w drugiej już nie starczyło czasu!

Ja nie mogę odżałować tych zgubionych 2 punktów....

zim zum 19.09.2008 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 605458)
Legia w formie.

1 połowa to jest dobra forma Legii ? :shock:

Paweł 19.09.2008 21:30

Legia też na swoich "derbach", jeśli można tak nazwać ich mecz z rodowitymi warszawiakami z okolic Poznania, też straciła punkty, a my tam wygraliśmy. Derby to derby różnie bywa.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl