![]() |
Kolega będzie jutro w Gdańsku i chce kupić koszulkę-pasiak Lechii (tę bez loga sponsora, tylko z samym herbem). W którym miejscu można ją dostać?
|
Potrzebuje kupić nową koszulkę meczową Wisły z Umbro bez loga Telefoniki, wie ktoś czy jest taka możliwość?
|
Potrzebuje sterownikow do walkmana sonego nwz-a818. Jezeli ktos wie gdzie szukac niech mi wrzuci link bo slaby jestem w te klocki.
Pozdro |
czy istnieje jakakolwiek szansa zobaczenia jutrzejszego treningu Barcy?
|
nie 10 znaków
|
A u mnie chodzi tylko wolno bardzo, tak raczej pełznie niż idzie :P
|
Cytat:
|
Jest u nas na forum parę osób mających w podpisie grafikę nie bądź żyd wrzuć na oprawę i z wizerunkiem żyda obok, potrzebował bym grafiki z samą postacią tego "żydka". Poratuje ktoś?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://s010.wyslijto.pl/index.php?fi...607844&gk=bank O takie coś chodziło ? |
Cytat:
|
Zna ktos autora ksiazki pt. "Famiglia di Borghese"?
|
Cytat:
|
@siara - dzieki...
1) czy wejście do karty muzycznej (tzw mini jack zdaje sie) może być mniejsze od 3,5 mm? 2) czy jest to możliwe aby w replikach koszulek po 60zł (np. Barcy) była technologia NIKE DRY FIT czy to raczej tylko w oryginalnych? 3) jak działa lombard? jak im zostawię sprzęt jakiś i dostanę za niego kasę, to potem muszę go wykupić czy nie? będą mnie za to ścigać jak nie wykupię? |
Znowu problem...............
Po podloczeniu Odtwarzcza MP3 do kopma celem przeslania muzyki..zonk....komp wogole nie wykrywa plikow zapisanych w Odtwarzaczu,oczywiscie tych przeslanych na niego tez.. Co tu robic...odtwatrzacz w sumie jest nowy,wiec nie wiem co tu zawinło.. |
Cytat:
|
orientuje sie ktos jak sie nazywa sklep sportowy w CH czyzyny?
|
the.promotion.2008.dvdrip.xvid-amiable.avi znajdę gdzieś w necie polskie napisy do tego?
|
Cytat:
|
Cytat:
Hmmm Exi Sport? |
naprawde wielkie dzieki:D
|
Pytanie do wrocławian :)
Wybieram się we wrześniu na urlop do Wrocławia, na kilka dni. Szukam taniego noclegu dla dwojga ;) , jak również co warto zobaczyć, gdzie zakosztować piwka. Doradźcie. Pozdrawiam endrju82 |
Cytat:
ściągnij sobie program NapiProjekt, np. z www.programs.pl i powinno pójść z górki :) |
Cytat:
chyba najwyraźniej jeszcze nie ma tłumaczenia... |
GeForce GT AGP-8x 128MB DDR3 128Bit TV/Dual DV ===> czy taka karta będzie kompatybilna z płytą główną Foxconn, 768mb ram, prockiem 2,66 celerona?
|
Czy możliwa jest modlitwa za diabła o nawrócenie? W ślad za tym - czy możliwe jest nawrócenie diabła?
|
Mam pilną prożbe
Jest mi bardzo potrzebna orginalna płytka instalacyjna neostrady do modemu Sagem, jeśli ktoś może ma niepotrzebną, bądz chcialby sprzedać niech napisze. Z góry dzieki. |
Cytat:
|
Wiem, że może to głupie pytanie, ale głowię się nad tym już jakiś czas.
Co to znaczy skrót TWSD? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl