![]() |
trzy uwagi:
1. kibice RPA to rasiści! (buczą, na jedynego białego piłkarza w ich reprezentacji) 2. doping na poziomie skoków w Zakopanym (trąbki non stop) 3. murawa fatalna oni mają robić mistrzostwa świata za 3 lata? |
Cytat:
Cytat:
|
Przeciez oni krzycza Boooooothhhhh , to nie jest rasizm tylko pewnie go pozdrawiaja w taki sposob
Dochodze do wniosku ze ei wazne czy trenerem bedzie Engel , Janas czy Beenhaker to z tych pilkarzy (szczegolnie ligowych) nie da sie nic wykrzesac , sa po prostu tragiczni |
te mistrzostwa w RPA to jakies nieporozumienie bedize..
|
Cytat:
kibice z głowami jeleni na stadionie :lol: po prostu masakra... |
organizacyjnie RPA pokaże jak się robi taką imprezę Polsce. Jest to kraj bardziej rozwinięty niż my, więc nie ma się co z nich śmiać
a co do gry-tragedia |
Już rozumiem dlaczego my jesteśmy piłkarsko 100 lat za murzynami...:lol:
W Naszej reprezentacji sukcesem jest jak ktoś dokładnie przyjmie i odegra piłkę - z czym do ludzi. Ten zaciąg z Poznania to kompletna tragedia. Z resztą reszta równie nędzna, eh. |
no to ja pytam, co robi Piotrek na liście rezerwowej?
Nie powiecie mi chyba,że byłby gorszy niż Krzynówek na lewej obronie... |
tylko mnie denerwuje to buczenie i trąbki? nie da się oglądać spokojnie..
|
Cytat:
Wilk - ani to dobry obronca ani tymbardziej skrzydlowy totalna porazka Dudka - jego start do pilki z miejsca przypomina rozpedzajacy sie wóz ziemniaków puszczony po rowni pochylej Rzezniczak - jak zwykle fatalnie sie taktycznie ustawia na boisku Peszko - robi wiatr sprzodu ale z taka technika gdzie prowadzac pilke przy nodze wychodzi z nia na aut to szkoda slow Roger pwoinien grac w srodku a nie podwieszony pod Lewandowskiego , bo potrafi podac crossowa pilke na 30 metrow a jak gra sprzodu to jest bezuzyteczny bo nie ma predkosci |
Kibce - porażka. Wyłączyłem głos po 10 minutach... Trąbki są dobra ale na Małyszu nie na stadionie i to jeszcze przez 45 minut non stop.
TVP- czy oni kiedyś wyrobią sie z reklamami na hymn ? Wątpie Gra naszych - tragedia. Krzynio jako jeden z nielicznych chyba na jako takim poziomie ale to też nie jest to. Ten Załuska nic wielkiego na bramce nie pokazał miał z 3 sytuacje 1 puścił 2 obrobił |
ludzie Pazdana brakuje.........;) i wygrana murowana
|
jeszcze a pro po naszeych transferów i udzialu w LM to ten Fanteni co strzelil gola to pilkarz Maccabi Hajfa czyli klubu z ktorym mozemy zagrac ,a Parker Crveny Zvezdy . Jakby przynajmniej nas bylo stac na takich pilkarzy
|
To sa jaja. Spoznilem sie na sam poczatek i dopiero teraz przejrzalem sklad reprezentacji. Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, Jakub Wilk gra ponoc w pierwszym skladzie :shock:
Ma czlowiek wyjatkowy talent do autokamuflazu :) Zaciag poznanski zawodzi na calej linii. Kolejny beznadziejny wystep Lewandowskiego. Do tego daremny Roger. Jedynie Murawski stara sie cos grac i prezentuje poziom zblizony do reprezentacyjnego. |
powołania Leo są kompromitacją...
z mistrza Polski = 0 piłkarzy z majstra Polski = 5 piłkarzy gdzie tu logika Leo? |
Z Wisly powinien powolac Glowe, Piete i Malego ale jednak woli faworyzowac legionistow i lechitow
|
Leo nawet z Górnika który zajął ostatnie miejsce w tabeli powoływał po kliku piłkarzy więc nie wiem czemu sie dziwicie.
Co w kadrze robi Roger? Kiedy on ostatnio zagrał dobry mecz? Zaciąg z Pozniania też jakiś taki niewyraźny :D LEEEEEŁOOOO!!!!!!!! |
Cytat:
Cytat:
|
Co wy się tak oburzacie, że naszych nie powołał? Im mniej tym lepiej. Niech odpoczną po sezonie, za miesiąc mamy ważniejsze mecze niż jakieś sparingi na drugim końcu świata.
A co do organizacji MŚ w RPA to myślę, że dadzą radę. Choć jak przeglądałem kiedyś statystyki dotyczące przestępczości to byłem w ciężkim szoku. |
jak na razie kompromitacja.
Edit : Komorowski i Trałka :O ??!! To już nawet nie jest śmieszne |
Ja tylko czekam aż powoła Dziółkę, Cabaja, i Wasilewskiego młodszego
|
Cytat:
Nie wiem co kombinuje ten cały Lato że trzyma Beńka na tym stanowisku dalej. Nie szło jego poprzednikom zdecydowali się zatrudnić obcokrajowca pewnie myśleli że to coś da ... a dało jak widać nie wiele . Takie większe ,,sukcesy,, to wygrane z Portugalią i Czechami . Jesteśmy na 3 miejscu w tabeli ale wychodzę z takiego założenie że lepiej by nie wyjść i nie błaźnić się kolejny raz. J.w piszesz każdy z tych trenerów przewalił jaką ważną imprezę czy to MŚ czy ME. Ale co mnie najbardziej wkurza to nie wyniki tylko ... powołania:shock: Kiedyś Janas wprowadził wszystkich w szok jak nie zabrał Franka,Kłosa i jeszcze jednego na MŚ 2006, ale co ten wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie.Jeszcze tak nie dawno np. Kokoszka grzał ławę w Wiśle i dostawał regularne powołania o Beńka teraz jest jednym z podstawowych obrońców Empoli i ciiisza.Ale tych przykładów jest więcej. A ten skład na RPA to mnie już całkowicie rozwalił kolonia poznańsko-wroniecka , Roger który nie gra nic w lidze ale oczywiście Leo mu dalej ufa. pozdrawiam Cytat:
Ma racje kogo powołuje:D |
Cytat:
|
Dla mnie nie porozumieniem jest to, że w kadrze jest Bosacki a nie Głowacki ....
|
Cytat:
|
Za trzymanie Rogera na boisku to Dziad powinien wylecieć ze stanowiska od razu po meczu. Przecierz to co gra Roger to jest kompromitacja. Najlepsze i tak że Komorowski gra który przegrywa z 34 letnim Kiełbowiczem w Legii.
|
ja na to patrzę i po prostu nie mogę uwierzyć.
Gdzie ta reprezentacja Janasa, która mistrzoso wyprowadzała kontry, a przede wszystkim grała DWOMA napastnikami....? |
Potrzeba było takiego właśnie spotkania miernego żeby się pozbyć tego zagrzybiałego niby selekcjonera
|
Gra jednym napastnikiem jest gowniana. Lepiej przegrac 3:4 niz 0:1.
|
Przecież za Leo gramy tak już od roku (wyjątek CZechy, gdzie niechciany Brożek mu tylek uratował) gdyby nie był Holendrem, a Polakiem to juz dawno by z hukiem poleciał. Już teraz bodaj jesteśmy w rankingu FIFA na najgorszym miejscu w historii i jeszcze spadniemy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl