![]() |
Nie czaję jednej rzeczy: mecz ligowy z Bełchatowem gramy 19 września w poniedziałek, a 21 września w środę mamy 1/16 finału PP z Flotą! To dwa dni różnicy, nie ma takiego wymogu, żeby były min 3 dni odstępu między meczami?
|
Cytat:
Uważam je za uniwersalne, jednak na randkę radzę wybrać inne buty. Zdarła się podeszwa po 2 latach, ale buty były katowane. Cena zadowalająca jeśli chodzi o jakość butów. |
Cytat:
Na gumtree widziałem ostatnio ogłoszenie, że poszukują chętnych :) Musisz przeszukać w dziale Praca / Inne :) |
Cytat:
|
Cytat:
Co do Profi Lingua - chodziłem kiedys, ale na angielski. Można polecić ogólnie szkołę, dbają o klienta moim zdaniem. |
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z akcesoriami do Kick Boxingu, Maui Thai itp.
Pozdro |
jaka jest różnica w cenach jeśli chodzi o zegarki w Angli a w Polsce... w UK jest taniej?? jak tak to mniej więcej ile %?? prosiłbym o odp na prv. pzdr
|
gdzie mogę kupić szafran?
Szukałem wszędzie i lipa. |
Czy do głosowania w wyborach konieczny jest dowód czy może być też paszport?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Od 3 dni komputer zawsze o 6:30 rano włącza mi się sam... Może coś zmieniłem w ustawieniach ? Nie znam się niestety kompletnie na kompach, gdzie coś takiego można zmienić ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Wam też na polsacie łapie jakiś czeski kanał?
|
Mam straszna prośbę! Jeśli ktoś orientuje sie co nieco w sprawach prawnych proszę na priv!
Jeśli ktoś sie zgłosi to odezwę sie dopiero jutro ok 19. Z góry wielkie dzięki :) |
Mam do sprzedania Astrę i pytanie czy są jakieś darmowe serwisy gdzie mógłbym dać ogłoszenie? na allegro biorą 25zeta.
|
Cytat:
Tablica.pl, krakow.gumtree.pl |
a jakieś strony typowo motoryzacyjne?
|
Jest tu ktoś zajmujący się likwidacją szkód komunikacyjnych ? Jak coś to PW mam parę pytań
|
W ryanair można płacić za lot zwykła kartą z mBanku, tą z delfinkiem ?
|
Widzial ktos te buty w Krakowie ?
http://moda.allegro.pl/buty-puma-cha...786538361.html albo jakies bardzo podobne ? |
Szymek - zadzwoń na mLinie i powiedz żeby Ci zrobili z niej "wypukłą", wtedy będziesz mógł wszędzie placic ;)
|
Cytat:
|
1.Pytanie. Kolega wrzucił zdjęcie na moją tablice i usunąłem je. Usunąłem je ale tylko z tablicy. Zdjęcie nadal jest widoczne. Czy moge je jakoś usnąć? czy tylko ta osoba moze to zrobić ?
2. Gdzie w Krakowie odbywają się przygotowania do bierzmowania dla dorosłych ? |
W jakim banku polecacie zrobić konto dla studenta? Tak, żeby nie było opłat za bankomaty, przelewy, prowadzenie konta, kartę itd. Każda złotówka się liczy :)
|
Cytat:
chyba mbank będzie najlepszy. |
Już są jakieś opłaty w mBanku
|
konto direct w ING, wszystko bezpłatne a jeśli nie uda Ci się zapłacić w miesiącu 100 zł kartą to koszt karty chyba 7 zł. Tak to bezpłatna.
|
Cytat:
W mbanku wszystko darmowe, przelewy darmowe i szybko ida, jesli nie wykonasz operacji za min 100zl w sumie na miesiac, to placisz 2złote za miesiac za karte. A nie 7, jak w ING. Wystarczy ze ktos w rodzinie ma konto internetowe w banku, przelewasz mu np 110 zl, zaraz on/ona tobie spowrotem 100zl i git. Nie placicie nic! :) |
StelmiOriginal kolego w ing chyba wszystkie bankomaty za 0zł a w M chyba nie:> i koszt 100 karta to jedno tankowanie, albo jedna wizyta w knajpie wiec nie przesadzaj :) poza tym 7 do 2 złotych to nie duzy koszt :)
|
Poleci ktoś dobrego okulistę który przyjmuje w soboty?
|
Kiedy Śląsk i Lechia grają w PP?
Kiedy jest mecz otwarcia nowego stadionu we Wrocławiu ? dzięki wielkie : ) |
Okocimski-Śląsk 27 września 16.30 ,terminu Lechii jeszcze nie podano dokładnego terminu,ale tu masz co nie co o tym spotkaniu:
Zarząd Limanovii przewiduje, że na mecz Limanovia – Lechia Gdańsk w 1/16 Pucharu Polski może przyjść nawet 2 tys. kibiców. Przynajmniej na taką liczbę widzów klub będzie przygotowany. Organizatorzy chcą zorganizować miejsca stojące za bramkami. Ustalono również ceny biletów. Mecz Limanovii z drużyną z ekstraklasy, Lechią Gdańsk odbędzie się 20, 21 lub 22 września(klub nie otrzymał jeszcze oficjalnego komunikatu w sprawie konkretnego terminu). Na to spotkanie zostaną wypożyczone specjalne barierki, które będą ustawione za bramkami. Dodatkowe miejsca stojące zwiększą pojemność stadionu do 2 tys. miejsc. Takie przynajmniej są wstępne zamierzenia. Ustalono natomiast ceny biletów. Aby zobaczyć Lechię Gdańsk w starciu z Limanovią trzeba wydać 20 zł. Nie przewidziano biletów ulgowych. Prawdopodobnie za miejsce za bramkami kosztować będzie 10 zł. a co do otwarcia to chyba tak jak i u nas nikt nic nie wie;) |
Poszukuję hymnu Wisły, ale tylko samą melodię (dzwonek na komórkę).
|
A alior bank? Znajomy ma i chwali :) chyba, że jeszcze nic nie wie o haczykach :D
|
Mam Aliora i niby przelewy i bankomaty darmowe, ale opłatę za kartę co chwilę podwyższają.
A ja mam pytanie odnośnie Facebooka. Mam tak, że jak gadam z kimś na czacie, to co chwila się coś chrzani. Muszę odświeżać, żeby zobaczyć, że ktoś coś napisał. Nie mogę wysłać dwa razy pod rząd. Tu się coś nie wyśle, tu przyjdą wiadomości z opóźnieniem. Co jest? Już jasnej cholery dostaję. O, teraz nagle wyświetla mi się, jakbym wysłała dwa razy to samo. Odświeżam - już jest jeden raz i odpowiedź rozmówcy. |
Mam pytanie... Czy jest może gdzieś w Krk. sklep w którym sprzedają ciuchy El Polako albo 3Maj Fason ?
|
Cytat:
Kokoszop na Florjańskiej, i Nielegalo w NH. Tam powinno coś być. |
Mam konto w mBanku, już od 2.5 h nie może mi przyjść SMS z potwierdzeniem przelewu? Zawsze tak jest w niedzielę?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl